Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotka:) wrote:trzymajcie trzymajcie mam nadzieje ze badzie piekny
A teraz bede walczyc ze soba zeby sie nie wyfadac jeszcze przed rodzicami
Trzymamy cały czas!
My też się pilnujemy, żeby nic nie wygadać. Ale mąż planuje na dzień mamy przewidzieć teściowej, a ja się waham. Chociaż moi teściowie to kochani ludzie! Jak ich poprosimy, żeby nie mówili to nie powiedzą dalej! o poronieniu nikt oprócz nich nie wie i nie mówią.
-
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:My chyba powiemy po nastepnej wizycie 19maja
Vuko wrote:100krotka, ja wutrzymalam dwa tyg nie mowiac partnerowi, wiec Ty tym bardziej wytrsymasz kiefy chcecie powiedziec?
Ja Cię podziwiam. U Nas tak się nie dało!
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:hej dziewczyny, witam sie juz z domu, wypisali mnie dziś przed godz.10.
Dostalam recepte na duphaston 2xdziennie i kwas foliowy 5mg x1dziennie.
najgorsze ze nie zrobili mni usg tylko mnie gin zbadal palpacyjnie, na moje pytanie czemu nie zrobi jeszcze usg to powiedzial ze przy wypisie juz nie robią....nie rozumiem...oszczednosci?
kazal tylko isc za tydzien na kontrole do ginekologa sprawdzic czy serduszko bije...(kuźwa jakby teraz nie mogli tego sprawdzic...)
we wtorek mam zaplanowana wizyte wiec musze znalexc kogos kto mnie zawiezie:/
narazie leze i odpoczywam, troche zaczyna mnie pobolewac brzuch
w domu syf jakby mnie z tydzien nie bylo,ale maz kazal sie polozyc a on posprzata jak wroci z pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychcielibysmy po pierwszwj wizycie ale jutro mama robi 50 urodziny i bedzie cala moja najblizsza rodzinka wiec pewnie jutro powiemy:)
Ja swojemu mezowi powiedzialam wieczorem po testowaniu nie wytrzymala bym tak dlugo Vuko podziwiam
Felicity lez i odpoczywaj nie zwracaj uwagi na balagan mezowi sie nic nie stanie jak posprzata
o przyjechalitrzymajcie kciuki -
100krotka:) wrote:chcielibysmy po pierwszwj wizycie ale jutro mama robi 50 urodziny i bedzie cala moja najblizsza rodzinka wiec pewnie jutro powiemy:)
Ja swojemu mezowi powiedzialam wieczorem po testowaniu nie wytrzymala bym tak dlugo Vuko podziwiam
Felicity lez i odpoczywaj nie zwracaj uwagi na balagan mezowi sie nic nie stanie jak posprzata
o przyjechalitrzymajcie kciukiVuko wrote:Felicity, dobrze ze juz wrocilas. Odpoczywaj i sie nie stresuj. A nie mowili nic,ze w raxie bolu mozesz wziasc nospe. Ppwiedzieli w ogole z czego to krwawoenie?
Kamilla, to bedsiemy razem slucjac serduszek na ktora masz?Felicity wrote:eneska w sumie to ustapily, rano tylko jeszcze widzialam na papierze jasno brazowy sluz, poza tym znikome. tez bylam zdziwiona ze nie zrobia usg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:Vuko- na wypisie mam tylko wpisane krwawienie z dróg rodnych, wprowadzono leczenie zachowawcze, wypisano do domu z zaleceniami z ciążą zachowawczą.
a podczas usg lekarz mowil ze to krwawienie ze zlego umiejscowienia zarodka/pecherzyka juz sama nie wiem,no i do tego stwierdzil bradykardie zarodka..
eneska- woj.śląskie, okolice katowic
no co Ty! ja jestem z Chorzowa Kochana, słyszałaś o Śląskim Instytucie Matki i Noworodka? Moje dwie znajome tam rodziły i są ogromnie zadowolone, więc ja chyba się zdecyduję na ten szpital właśnie. Poczytaj sobie, jeśli nie słyszałaś o nim. Może znajdzie się tam lekarz, który pomoże Ci w Twoim przypadku, przyjmie na konsultacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 11:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny