X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wygadalam sie rodzicom :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa haha :P

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie teraz zmęczenie wzięło... a nie położę się, bo za godzinkę wychodzę do pracy, to dopiero będę nie do życia... dziś muszę powiedzieć pracodawcom o ciąży, ciekawa jestem, jak zareagują.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eneska wieczorem. Chetnie pogadam o DG, Felicity super ze jestes juz w domku, bałaganem sie nie przejmuj, na pewno bedzie wszystko ok a czas do wizyty szybko upłynie:)
    Jaki balsam polecasz eneska? Tez muszę sobie kartę rossne założyć;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dużo dobrego czytałam o całej serii Rossmannowskiej Baby dream fur mama - ich własna marka. Kosmetyki są śmiesznie tanie i nie zawierają żadnych szkodliwych substancji, nawet oglądałam w internecie porównanie różnych balsamów dla kobiet w ciąży i niektóre składem po prostu przerażały... może uda mi się znaleźć tę stronę, bo naprawdę ciekawa

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html o, proszę :)

Beatrice lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche sie wystraszylam,bo wlasnie bylam w toalecie, a tam na majtkach spora plama sluzu delikatnie podbarwionego na b jasny bez konsystencji budyniu i jakby mikro ktopeczka starej krwi. Nic mnie nie boli. Moze to macica sie doczyszcza? Sama nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 12:51

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko nie strasz...

• Vuko Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sie tutaj boje :-( mialam plamienia od pocAtku ciazy, od 21dc takie ciemniejsze bezowe. Ale sie cieszybam bo od pon ich nie bylo, a tutaj znowu...i jeszcze ta kropka starej krwi... :-( za 2h koncze prace

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko, może odwiedzisz jeszcze dzisiaj lekarza? Będziesz spokojniejsza

• Vuko Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w pracy, poza tym moj lekarz tylko we wtprzyjmuje, a bylam 3 dni temu we wtorek wlasnie

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wiem ze sie boisz mam nadzieje ze to nic takiego i ze wszystko jest dobrze z fasoleczka

• Kamila8k Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Jestem w pracy, poza tym moj lekarz tylko we wtprzyjmuje, a bylam 3 dni temu we wtorek wlasnie
    i co CI lekarz powiedział o tych plamieniach?

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic, nie wiadomo dlacsego u mnie byly. W poprzednivh cyklach tez mialqm ale brunatne i ze skrzepami. Teraz sobie przypomnialam,ze przed usg jak mnie badal, topowiedzial,ze jwst mala zmiqna na sluzowce,ale nie krwiak ani nadzerka,nic groznego. Wiec moze to przez to teraz to plamienie

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz brać jakiś duphaston? Myśle ze jak to mała kropeczka to nie ma sie co martwić, ale najlepiej przedzwonic do lekarza. A brzuch Cie boli?

• agaunder Znajoma

Wysłany: 8 maja 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo dziewczyny, 4 dni mnie nie było na forum a tu aż tyle się dzieje :) Chciałam Wam tylko napisać co u mnie, więc leci jakoś codziennie wieczorem 2x luteina dopochwowo i od 3 dni mdłości od rana i niesamowity leńńńń!!!!. W niedziele następna wizyta oczywiście dam znać co i jak. Mam nadzieję, że zarodek już będzie widoczny :)

f2w3vfloqr25ldac.png
    05.01.2015 Alicja z Aniołkami [*]
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicity wrote:
    Vuko- na wypisie mam tylko wpisane krwawienie z dróg rodnych, wprowadzono leczenie zachowawcze, wypisano do domu z zaleceniami z ciążą zachowawczą.
    a podczas usg lekarz mowil ze to krwawienie ze zlego umiejscowienia zarodka/pecherzyka juz sama nie wiem,no i do tego stwierdzil bradykardie zarodka..

eneska- woj.śląskie, okolice katowic :)

Własnie trochę poczytałam o tej bradykardii zarodka, znalazłam coś takiego : "Rytm serca zarodka i płodu zależy od wieku ciąży: jest on najwolniejszy w 6 tygodniu ciąży, a najszybszy w 9-10 tygodniu." Wiesz jaki był rytm serca płodu ? Tzn ile było uderzeń na minute ?

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:38

• Vuko Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasula nic mnie nie boli. Dupka 1x1
    Felicity ja placilam 40!

0d1yflw1ktiwk49i.png
‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ