Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBardzo dużo dobrego czytałam o całej serii Rossmannowskiej Baby dream fur mama - ich własna marka. Kosmetyki są śmiesznie tanie i nie zawierają żadnych szkodliwych substancji, nawet oglądałam w internecie porównanie różnych balsamów dla kobiet w ciąży i niektóre składem po prostu przerażały... może uda mi się znaleźć tę stronę, bo naprawdę ciekawa
-
nick nieaktualny
-
Troche sie wystraszylam,bo wlasnie bylam w toalecie, a tam na majtkach spora plama sluzu delikatnie podbarwionego na b jasny bez konsystencji budyniu i jakby mikro ktopeczka starej krwi. Nic mnie nie boli. Moze to macica sie doczyszcza? Sama nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 12:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nic, nie wiadomo dlacsego u mnie byly. W poprzednivh cyklach tez mialqm ale brunatne i ze skrzepami. Teraz sobie przypomnialam,ze przed usg jak mnie badal, topowiedzial,ze jwst mala zmiqna na sluzowce,ale nie krwiak ani nadzerka,nic groznego. Wiec moze to przez to teraz to plamienie
-
nick nieaktualny
-
Hejo dziewczyny, 4 dni mnie nie było na forum a tu aż tyle się dzieje Chciałam Wam tylko napisać co u mnie, więc leci jakoś codziennie wieczorem 2x luteina dopochwowo i od 3 dni mdłości od rana i niesamowity leńńńń!!!!. W niedziele następna wizyta oczywiście dam znać co i jak. Mam nadzieję, że zarodek już będzie widoczny
-
Felicity wrote:Vuko- na wypisie mam tylko wpisane krwawienie z dróg rodnych, wprowadzono leczenie zachowawcze, wypisano do domu z zaleceniami z ciążą zachowawczą.
a podczas usg lekarz mowil ze to krwawienie ze zlego umiejscowienia zarodka/pecherzyka juz sama nie wiem,no i do tego stwierdzil bradykardie zarodka..
eneska- woj.śląskie, okolice katowic
Własnie trochę poczytałam o tej bradykardii zarodka, znalazłam coś takiego : "Rytm serca zarodka i płodu zależy od wieku ciąży: jest on najwolniejszy w 6 tygodniu ciąży, a najszybszy w 9-10 tygodniu." Wiesz jaki był rytm serca płodu ? Tzn ile było uderzeń na minute ? -
nick nieaktualny