Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Mi to ostatnio z usg wyszlo na sylwestra! Hahaha leze teraz w lozku
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:Witajcie. Znowu mnie tu dlugo nie bylo. Zabieram sie za nadrabianie postów
Mysle ze z godzinke mi to zajmie Naprawde nieżle naprodukowałyście
Dzisiaj byłam na wizycie. Wszystko w porządku . Pęcherzyk ma 11 mm .
Następna wizyta za 2 tygodnie 22 maja.
Super wiadomości Beatrice Na pewno na następnym badaniu będzie serducho -
nick nieaktualnyBeatrice wrote:My jeszcze sie nie pochwalilismy nikomu. Wiemy tylko my Ciężko, jest bo najchetniej wykrzyczalabym calemu swiatu , że I'M PREGNANT
mi z usg dzisiaj wyszlo na 2 stycznia
Mi lekarz z usg wyznaczył datę na 31 grudnia więc będzie niezły Sylwester choć to oczywiście jeszcze różnie może być z terminem porodu. Ponoć pierwsz dziecko raczej przychodzi na świat później niż planowo... Zobaczymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny! Jak to jest z tą betą? mi wyszła 74,3 w dzień 14 po owulacji, wydaje mi się że to 2 tydzień, a norma przy 1-2 tygodniu to od 50-500! Natomiast 2-3 tydzien miał zaznaczone że beta od 100-5000! czemu są takie różnice? Dlaczego w 2 tydoniu można mieć tak jak ja 74 albo nawet 500! ale zakłada się , że w 3 tyg albo 100 albo 50000? Jak mam rozumieć ten wynik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 21:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki wrote:Ej dziewczyny. Dlaczego ja nie mam mdłości? Wszyscy mają.
Do tego cycki mnie dziś mniej bolą... Eh te zmartwienia...
Viki nie martw się tylko ciesz a zobaczysz mdłości przyjdą...
Mnie dzisiaj tak cały dzień męczyło że prawie nic nie zjadłam, bo nie mogę się nawet zmusić, masakra... do tego chyba mam jakąś niestrawność cały dzień tylko piłam Dopiero wieczorem trochę mi lepiej się zrobiło...
Mnie cycki też tak nie bolą, raczej określiłabym to jako swędzenie.
Poza tym objawy raz są, raz nie ma, to przychodzi falami...
Kiedy idziesz do gina? Powtarzałaś jeszcze betę? Ostatnia była super
Nie martw się na zapas i myśl pozytywnie -
nick nieaktualnyBeatrice wrote:karoolynkaa I jak twoja sytuacja? Wiesz już coś więcej? Testowałaś?
100krotka:) Witamy w styczniówkach :* Gratulacje że w końcu się udało Naprawde 3 lata to dla mnie wieczność. Na kiedy ci wychodzi termin porodu?
Klaudia N. Przykro mi... Trzymam kciuki za staranka i mam nadzieje, że nidlugo wam się uda
anulka557 również witamy :* Jak super, że coraz nas tu więcej przybywa
Yoacha gratulacje ! :* a na kiedy ci wstępnie wychodzi termin?
Gumisia witamy, rozgość się u nas gratki
Ow mi wyliczył termin na 13 stycznia! Ale inny kalendarz na 16 stycznia. To pewnie jakoś połowa styczniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 21:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZobaczysz, że objawy przyjdą... ale wiem sama po sobie, że to uspokaja, choć mnie jest tak niedobrze, że te mdłości i brak apetytu chętnie bym oddała.
Ja lubię gotować, a teraz mnie w kuchni mdli i nie mam ochoty nic gotować. Dziś się zmusiłam i ugotowałam dla męża pomidorówkę, ale sama nic nie tknęłam, bo było mi niedobrze od samego zapachu.Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny