Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykaroolynkaa a na kiedy mialas termin @?
Viki jacy wszyscy? ja jeszcze ani razu nie mialam mdlosci. A dzisiaj cycki przestaly mnie calkiem bolec. Ale jakos sie tym nie przejmujen U kazdej jest inaczej troche
Mini Mouse Jasne ze przygarniemy milo sie dolaczylas
Gratulacje. To twoja pierwsza ciaza?Blair, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Beatrice wrote:
Mini Mouse Jasne ze przygarniemy milo sie dolaczylas
Gratulacje. To twoja pierwsza ciaza?
Tak, to moja pierwsza ciąża! Dłuugo wyczekiwana... 2 lata starań! Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży...
Spokojnej ciąży Wam życzę dziewczyny!Beatrice, Beatrice, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnesee Ja przeczytalam wszystko Ciesze sie ze kolejna osoba di nas dolacza :* witamy i geatulacje Pieknie ci beta wzrasta. To normalne ze jeszcze nic nie bylo widac. To naprawde jeszcze bardzo wczesnie ale trzymam kciuki ze na nastepnej wozycie zobaczysz juz piekny pecherzy
k a moze juz tez zarodka z serduszkiemAgnesee, Blair, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
Ta strona beta base jest pomocna. Agnesse będzie ok. Przyrost jest ok;)
Pęcherzy powyżej 1000-1500 wcześniej nic nie widać
Beatrice ty masz super, że się nie przejmujesz. Też tak chce...Agnesee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnesee - witaj na naszym gronie
Nie martw się tym co mówi lekarz, oni po prostu są dosyć ostrożni i czasem mało delikatni... Poczekaj, pójdź za tydzień, może 10 dni i wtedy powinno być wszystko jasne
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeAgnesee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViki u mnie jest pierwsza ciaza za pierwszym razem i moze dlatego. Rozumiem ze ty na pewno bardziej sie przejmujesz bo masz za soba poronienia
Ale trzeba wierzyc ze bedzie teraz juz wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 22:22
-
Serdecznie Wam dziękuję za tak ciepłe przywitanie
Wiem, że w gronie raźniej i że będziemy wymieniać swoje doświadczenia aż do stycznia.
Ja w prawdzie mam olbrzymie wsparcie mojego kochanego męża, ale nie chcę go zamęczać każdym smyraniem w podbrzuszu czy wzdęciem. A tutaj wchodzę, a któraś z Was akurat przeżywa podobne rozterki - to naprawdę uspokaja.Beatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnesee wrote:Serdecznie Wam dziękuję za tak ciepłe przywitanie
Wiem, że w gronie raźniej i że będziemy wymieniać swoje doświadczenia aż do stycznia.
Ja w prawdzie mam olbrzymie wsparcie mojego kochanego męża, ale nie chcę go zamęczać każdym smyraniem w podbrzuszu czy wzdęciem. A tutaj wchodzę, a któraś z Was akurat przeżywa podobne rozterki - to naprawdę uspokaja.
Wlasnie. Nie ma to jak pogaduchy w gronie kobitek jeszcze w tym samym czasie ciazy
Nikt nas tak dobrze nie zrozumie jak my siebie nawzajem
Agnesee, lucy1983, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnesee - apropos tenisa: w ciąży niestety stawy i więzadła są bardzo wrażliwe na urazy przez zmiany hormonalne - są jakby rozmiękczone i ja od doktora usłyszałam, że wszelkie sporty gdzie się dużo hamuje w ruchu i zmienia pozycję tj. tenis, koszykówka, piłka ręczna są niewskazane, bo bardzo łatwo o uraz, więc przemyśl to jeszcze.
Ja też tęsknię za bieganiem i siłownią, ale na razie odpuszczam, za kilka tygodni jak największe zagrożenie minie mam zamiar wrócić na fitness - przynajmniej na jogę, basen i bieżnię, o ile wszystko będzie ok
Lepiej dmuchać na zimne
Beatrice, a jak u Ciebie z bieganiem i cross-fitem?Agnesee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucy no niestety nie moge w czasie ciazu tego wykonywac. Cwiczylam codziennie i to naprawde intensywnie. Moge wam zdjecie brzucha wyslac haha
poki jeszcze sie nie zaokraglil to miesnie widac
W drugin trymestrze jak bedzie wszystko ok to chcialabym jakies cwiczenia dla kobiet w ciazy, fitness czy cos w tym stylu.
Brakuje mi tego ale czego sie dla dzidzi nie zrobi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 22:38
lucy1983, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
Witam nowe Styczniówki jest nas coraz więcej
Viki - Naprawdę ciesz się, że nie masz mdłości...ja to cholerstwo mam przez cały dzień czasami aż boje się wyjść gdzieś z domu... jestem przede wszystkim wyczulona na zapachy typu odświeżacze powietrza proszki itp...
Lucy - współczuje mdłości, być może dają one poczucie, że wszytko jest w porządku ale trzeba się przy tym nieźle namęczyćBeatrice, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Agnesee - apropos tenisa: w ciąży niestety stawy i więzadła są bardzo wrażliwe na urazy przez zmiany hormonalne - są jakby rozmiękczone i ja od doktora usłyszałam, że wszelkie sporty gdzie się dużo hamuje w ruchu i zmienia pozycję tj. tenis, koszykówka, piłka ręczna są niewskazane, bo bardzo łatwo o uraz, więc przemyśl to jeszcze.
Ja też tęsknię za bieganiem i siłownią, ale na razie odpuszczam, za kilka tygodni jak największe zagrożenie minie mam zamiar wrócić na fitness - przynajmniej na jogę, basen i bieżnię, o ile wszystko będzie ok
Lepiej dmuchać na zimne
Beatrice, a jak u Ciebie z bieganiem i cross-fitem?
Lucy - dziękuję za wyczerpującą wypowiedź Masz absolutną rację, choć nie wiedziałam o aż takich szczegółach.
Ja już zrezygnowałam z cotygodniowych zajęć tenisowych.
Może za jakiś czas będę chodzić indywidualnie z Mężem i on będzie mi podawał łatwe piłki na mnie, z połowy kortu- zobaczymy. Na razie wstrzymuję sport na najbliższe tygodnie, dopóki zagrożenie nie minie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity a niestwierdzili ci w szpitalu jakiegos krwiaka?
Bo moja ciocia w ciazy tez miala plamienia i stwierdzili jej krwiaka. Tak wyszlo podczas usg i poqiedzieli jej ze jak plami na brazowo to dobrze.bo to znaczy ze.krwiak sie oproznia.
Ale nie wiem jak jest dokladnie u ciebie
Mam nadzieje ze ci to przejdzie i nie przelezysz ciazy .
Trzymam kciuki :* -
nick nieaktualny