X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viki, mnie też bardzo bolał jajnik z którego była owu, teraz już rzadziej ale też zakłuje... Jajniki produkują progesteron i inne hormony dla fasolek dlatego pobolewają :) to zupełnie normalny objaw :) ale rozumiem twoją troskę bo ja też trochę panikowałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem mam ból w jajniku, a czasem w podbrzuszu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) czy moge sie i ja dolaczyc ? dzisiaj odebralam wyniki bety 263,3 jutro lece na kolejna a w poniedzialek mam wizyte u lekarza:)

Giannaa, Beatrice lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj 100krotka :) gratuluję że się udało bo widzę że bardzo długo się staraliście... Niech Fasolka zdrowo rośnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy kolejną styczniówkę! :) Gratuluję wysokiej bety, który to dzień cyklu / dpo ?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :) rowno 3 lata i wkoncu sie udalo dostalam najpiekniekszy prezent urodzinowy (wczoraj mialam):)
    33 dpo

Beatrice lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu cudownie! Wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin:))) Trzymam kciuki za dzidziusia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje :)
    Ja tez trzymam kciuki za wszystkie dzidziusie :)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny
    wynik <0.100 kobiety w ciazy 5,8-71,2 mlU/ml, dzisiaj 31 dc.

niestety nie dolacze do Was

zycze Wam naprawde duzo zdrowia radosnych ciaz i szczesliwego rozwiazania:*

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia przykro mi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia nie przejmuj się... Na pewno niedługo się uda :) trzymam kciuki żebyś niedługo dołączyła do fioletowej strony :) powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    dziewczyny

:(

• Kamila8k Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    dziewczyny

strasznie mi przykro, życzę Ci aby kolejny cykl był owocny!!

100 krotka- witaj!

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia - przykro, że do nas nie dołączysz ale cierpliwości to dopiero 3 cykl starań nie ma co się załamywać ;-)

100krotka - gorąco Ciebie witamy.. 3 lata starań to jest coś... moja przyjaciółka też bardzo długo się starała i leczyła więcej niż 3 lata... wyjechała do Niemiec i po kilku miesiącach mówi mi, że jest w ciąży ...nie mogłam w to uwierzyć. Cuda się zdarzają ;-) I niech ten cud zostanie z nami ;-)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie oswajam z ta nowina :)no bo faktycznie 3 lata to duzo jak la mnie jak zrobilam test i zobaczylam II kreseczki to ze szczescia plakalam :)a w pracy nie moglam przestsc myslec i sie skupic:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się witam :) podejrzewam, że termin będzie coś koło 18 stycznia, ale to może bardziej się okaże na wizycie 25 maja :) póki co 2 testy pozytywne, no i beta z dziś 215 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:26

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy :) życzę wytrwałości i cierpliwości do 25 maja :D ja też planowałam wizytę tak na 18 maja, ale nie wytrzymałam i idę we wtorek :D mam nadzieję, że będzie już coś widać :P

ja przed chwilą spojrzałam w lustro na swój dekolt i się załamałam - duuużo widocznych żył, wygląda to strasznie :/ i to nie są tylko żyłki na piersiach, ale idą też w górę, więc jakąkolwiek bluzkę ubiorę, to widać, masakra, ale mi wywaliło! No trudno, jakoś to przeboleję dla groszka:)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:34

• Mama84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się już dzisiaj zrobić bete, właśnie wróciłam z laboratorium, wynik miałam po godzinie
    moja beta 229,jest to 14 dni po owulacji, 26dc, moje cykle mają 26-28 dni, cieszę się strasznie ale jednocześnie boje bo dzisiaj bolał mnie jajnik i brzuch i tak mi się jakos napinał, wziełam nospe i niby przeszło jak narazie

klz9mg7y5m6gti11.png
    km5suay35zp2gug7.png
    Aniołek 11.01.2015 [*] 7 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chciałam na 26 :D no ale siła wyższa, gin moja nie przyjmuje w ten dzień :) 25 bede w 6+1 i mam nadzieje, że bedzie już ładnie widać, może nawet serduszko? jak myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    ja chciałam na 26 :D no ale siła wyższa, gin moja nie przyjmuje w ten dzień :) 25 bede w 6+1 i mam nadzieje, że bedzie już ładnie widać, może nawet serduszko? jak myślicie?
    jest szansa na serduszko :)

Mama84, spokojnie, beta bardzo ładna, a bóle są normalne w tym czasie. Ja przed spodziewaną @ też miałam większe bóle, niż teraz:)

‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ