Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViki, mnie też bardzo bolał jajnik z którego była owu, teraz już rzadziej ale też zakłuje... Jajniki produkują progesteron i inne hormony dla fasolek dlatego pobolewają to zupełnie normalny objaw ale rozumiem twoją troskę bo ja też trochę panikowałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny
wynik <0.100 kobiety w ciazy 5,8-71,2 mlU/ml, dzisiaj 31 dc.
niestety nie dolacze do Was
zycze Wam naprawde duzo zdrowia radosnych ciaz i szczesliwego rozwiazania:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:dziewczyny
wynik <0.100 kobiety w ciazy 5,8-71,2 mlU/ml, dzisiaj 31 dc.
niestety nie dolacze do Was
zycze Wam naprawde duzo zdrowia radosnych ciaz i szczesliwego rozwiazania:*
100 krotka- witaj!
-
Klaudia - przykro, że do nas nie dołączysz ale cierpliwości to dopiero 3 cykl starań nie ma co się załamywać
100krotka - gorąco Ciebie witamy.. 3 lata starań to jest coś... moja przyjaciółka też bardzo długo się starała i leczyła więcej niż 3 lata... wyjechała do Niemiec i po kilku miesiącach mówi mi, że jest w ciąży ...nie mogłam w to uwierzyć. Cuda się zdarzają I niech ten cud zostanie z nami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy życzę wytrwałości i cierpliwości do 25 maja ja też planowałam wizytę tak na 18 maja, ale nie wytrzymałam i idę we wtorek mam nadzieję, że będzie już coś widać
ja przed chwilą spojrzałam w lustro na swój dekolt i się załamałam - duuużo widocznych żył, wygląda to strasznie i to nie są tylko żyłki na piersiach, ale idą też w górę, więc jakąkolwiek bluzkę ubiorę, to widać, masakra, ale mi wywaliło! No trudno, jakoś to przeboleję dla groszka:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:34
-
Udało mi się już dzisiaj zrobić bete, właśnie wróciłam z laboratorium, wynik miałam po godzinie
moja beta 229,jest to 14 dni po owulacji, 26dc, moje cykle mają 26-28 dni, cieszę się strasznie ale jednocześnie boje bo dzisiaj bolał mnie jajnik i brzuch i tak mi się jakos napinał, wziełam nospe i niby przeszło jak narazieBeatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:ja chciałam na 26 no ale siła wyższa, gin moja nie przyjmuje w ten dzień 25 bede w 6+1 i mam nadzieje, że bedzie już ładnie widać, może nawet serduszko? jak myślicie?
Mama84, spokojnie, beta bardzo ładna, a bóle są normalne w tym czasie. Ja przed spodziewaną @ też miałam większe bóle, niż teraz:)