Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonika34 wrote:biorę clexane w brzuch na rozrzedzenie krwi i dostałam wysypki na brzuchu w miejscach wkucia nie wiem czy mogę go dalej brać czy odstawić czy zmienić miejsce czy zastąpić innym lekiem napisalam maila lekarzowi ale cisza nie odpisuje od rana.
-
Monika34 wrote:biorę clexane w brzuch na rozrzedzenie krwi i dostałam wysypki na brzuchu w miejscach wkucia nie wiem czy mogę go dalej brać czy odstawić czy zmienić miejsce czy zastąpić innym lekiem napisalam maila lekarzowi ale cisza nie odpisuje od rana.
Na pewno coś wymyśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Dziewczyny mam pytanie bo wiem, że kilka z Was jest z dołu Polski...możecie polecić jakieś fajne ustronne miejsce w otoczeniu zieleni i z widokiem na góry
? Może jakiś link do pensjonatu bądź może jakiegoś domku
Wisła też ładna, ale dla mnie już trochę nudna. Ciekawe jest też Międzybrodzie Żywieckie, ale tam niestety nie znam żadnych noclegów.
pamiętam też Nowy Targ - ładnie, ale właściwie to nic tam nie ma, to już chyba Zawoja bardziej atrakcyjnai ponad wszystko chyba Karpacz albo Szczyrk. Niestety nie jestem w stanie podać Ci konkretnych noclegów, bo zawsze szukamy jakiegoś domku i nigdy nie zapisuję gdzie byliśmy
ale tego jest wszędzie mnóstwo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:45
Giannaa lubi tę wiadomość
-
Monika, to masz przeciez ulotke i tam powinno cos moze pisac.
Ja dzis kupilam kilo zielonego groszku i wlasnie go zjadlam ufff
Co do jajek miekko to ja jem tak samo jak przed ciaza,bo w koncu salmonella mozna sie zarazic tak samo w ciazy jak i bez ciazy. Wczoraj zjadlam dwa -
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:Monika, to masz przeciez ulotke i tam powinno cos moze pisac.
Ja dzis kupilam kilo zielonego groszku i wlasnie go zjadlam ufff
Co do jajek miekko to ja jem tak samo jak przed ciaza,bo w koncu salmonella mozna sie zarazic tak samo w ciazy jak i bez ciazy. Wczoraj zjadlam dwaVuko lubi tę wiadomość
Monika34 -
cześć dziewczyny
Witam się w 11 tygodniuz każdym dniem coraz więcej obaw i niepokoju, a do wizyty jeszcze 11 dni! Staram się cierpliwie czekać. Wydaje mi się, że dziś mam jakiś ogromny brzuch, ale wciąż nie wyglądam jak kobieta w ciąży
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny