X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Kochane które mają FB zapisujcie się. Grupa będzie tajna, więc obcy nie będą czytać o czym piszemy. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dołączyłam :) teraz tylko musimy się zweryfikować, kto jest kto hahaha :D ale to może w grupie po prostu napiszmy, jakim nickiem się tutaj posługujemy

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    A to nie jest tak że jakaś osoba może sobie wysłać zaproszenie do takiej grupy a ten kto ją założył akceptuje lub nie zaproszenie. Wtedy można by na Bellybestfriend pisać w prywatnej wiadomości swoje imię i nazwisko do założyciela i on zaakceptuje. ;)
    jestem ZA tym rozwiązaniem, teraz ktoś nie proszony może się przyłączyć bo się nie znamy przecież i nie rozpoznamy

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątpię by ktoś chciał się nieproszony wprosić. ;) Ale jakby co to się zapisujcie, będziemy się weryfikować na FB. :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może każda napisze posta ze swoim Nickiem z Belly?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już napisałam pod postem, jakby co. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjechaliśmy kolejka z gory z mężem, teraz jestem juz w pokoju, musiałam trochę zejść ale bardzo spokojnie... Bo nocujemy w innej miejscowości i to wszystko stało sie podczas wycieczki. Na szczęście juz sie uspokoiło ale bardzo sie wystraszyłam... Także na następny raz odpuściłabym sobie wycieczkę w gory, mimo ze nie były wysokie i nie szalałam... Jesli któraś ma dupka to napiszcie mi prosze dawkowanie, do lekarza nie mam numeru a poza tym trochę sie boje tak dzwonic, moze pomyśli ze przesadzam, skoro juz jest ok...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do fb to niestety nie dołącze bo nie posiadam, ale fajny pomysł;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    Co do fb to niestety nie dołącze bo nie posiadam, ale fajny pomysł;)
    Kto nie ma to trudno, a kto ma to będzie miło jak dołączycie. :)

lucy1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałyście tutaj o weselach - nas też czekają dwa w 2016 - jedno znajomych w kwietniu, a w lipcu wesele mojej przyjaciółki, a zarazem świadkowej na moim ślubie. Ja nie jestem u niej świadkową (ze względu na to, że planowaliśmy dziecko i po prostu umówiłyśmy się, że nie mogę zagwarantować jej pomocy na 100%), ale za to będą druhny i jestem jedną z druhen :P dziecko wtedy zostawimy u rodziców po prostu - nie przeraża mnie póki co to specjalnie :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadła do mnie koleżanka, więc będę z doskoku. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Mamuski :) ostatni malo co sie udzielalam bo zabiegana bylam ;/ ale staralam sie nadrabiac w miare mozliwosci :)

Ja tez pierwszego bylam na wizycie wszystko ok fasolka rosnie :)uslyszec bicie serduszka bezcenne:)
    U mnie od tygodnia mdlosci wymioty ogolnie kiepskie samopoczucie i zmeczenie ciagle bym spala i spala ;/ dobrze ze siedze juz w domku to moge spac :)

Do grupy na fb dolaczylam pomysl bardzo fajny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 18:22

Liskova, monika_89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dołączyłam... Tylko mam nadzieję że potem zmienimy na tajną...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucy1983 wrote:
    Ja też dołączyłam... Tylko mam nadzieję że potem zmienimy na tajną...
    zmienimy :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmienimy jak się wszystkie dopiszą. ;)

lucy1983 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. Wracam do robienia posteru :( jak na razie mam tytuł i nic więcej... A do pon musi być gotowy. Ale mi się nie chce...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie super wieści! W ogóle to doczytałam, że Ty takie duże dzieciaki już masz, a tu kolejna kruszynka w rodzinie będzie <3

Lucy Gdzie kupiłaś spodnie? Mnie by się przydało krótkie z pasem ciążowym, widziałam na stronie C&A takie, ale wydaje mi się, że będą krótkie, a chciałabym do kolan..

My wesel na razie w planie nie mamy, tylko komunia chrześnicy męża, ale to w przyszłym roku w maju, to już dzieć będzie na świecie :)

Powiedzieliśmy teściom, teść się słowem nie odezwał, chyba był w szoku :D Teściowa nas wyściskała :)

monika_89, lucy1983 lubią tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova zapraszamy na FB. :)

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa nie mówiła, że ona i tak już wiedziała?

Liskova lubi tę wiadomość

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/groups/1663382147226014/ <- Kto się nie dopisał, to zapraszamy. :)

‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ