Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:A to nie jest tak że jakaś osoba może sobie wysłać zaproszenie do takiej grupy a ten kto ją założył akceptuje lub nie zaproszenie. Wtedy można by na Bellybestfriend pisać w prywatnej wiadomości swoje imię i nazwisko do założyciela i on zaakceptuje.
-
nick nieaktualnyZjechaliśmy kolejka z gory z mężem, teraz jestem juz w pokoju, musiałam trochę zejść ale bardzo spokojnie... Bo nocujemy w innej miejscowości i to wszystko stało sie podczas wycieczki. Na szczęście juz sie uspokoiło ale bardzo sie wystraszyłam... Także na następny raz odpuściłabym sobie wycieczkę w gory, mimo ze nie były wysokie i nie szalałam... Jesli któraś ma dupka to napiszcie mi prosze dawkowanie, do lekarza nie mam numeru a poza tym trochę sie boje tak dzwonic, moze pomyśli ze przesadzam, skoro juz jest ok...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPisałyście tutaj o weselach - nas też czekają dwa w 2016 - jedno znajomych w kwietniu, a w lipcu wesele mojej przyjaciółki, a zarazem świadkowej na moim ślubie. Ja nie jestem u niej świadkową (ze względu na to, że planowaliśmy dziecko i po prostu umówiłyśmy się, że nie mogę zagwarantować jej pomocy na 100%), ale za to będą druhny i jestem jedną z druhen
dziecko wtedy zostawimy u rodziców po prostu - nie przeraża mnie póki co to specjalnie
-
nick nieaktualnyCzesc Mamuski
ostatni malo co sie udzielalam bo zabiegana bylam ;/ ale staralam sie nadrabiac w miare mozliwosci
Ja tez pierwszego bylam na wizycie wszystko ok fasolka rosnie :)uslyszec bicie serduszka bezcenne:)
U mnie od tygodnia mdlosci wymioty ogolnie kiepskie samopoczucie i zmeczenie ciagle bym spala i spala ;/ dobrze ze siedze juz w domku to moge spac
Do grupy na fb dolaczylam pomysl bardzo fajny:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 18:22
Liskova, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie super wieści! W ogóle to doczytałam, że Ty takie duże dzieciaki już masz, a tu kolejna kruszynka w rodzinie będzie
Lucy Gdzie kupiłaś spodnie? Mnie by się przydało krótkie z pasem ciążowym, widziałam na stronie C&A takie, ale wydaje mi się, że będą krótkie, a chciałabym do kolan..
My wesel na razie w planie nie mamy, tylko komunia chrześnicy męża, ale to w przyszłym roku w maju, to już dzieć będzie na świecie
Powiedzieliśmy teściom, teść się słowem nie odezwał, chyba był w szokuTeściowa nas wyściskała
monika_89, lucy1983 lubią tę wiadomość