Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hihi tak czytam czytam, nadrabiajac wczorajszo-dzisiejsze zaległości i pękam ze śmiechu. Bo nam też się w sierpniu szykuje wesele w dalszej rodzinie i nawet mi się nie chciało iść bo ani nic nie chlapnę ani nie potańcze..no ale FAKTYCZNIE!! Można pójść w celach kulinarnych hihi MNIAM
Ach..ile bym dała za pyszną polską krakowską. Mniaam
Ja ostatnio też zauwazyłam u siebie zmianę w obrębie brzuszka. Myślałam, ze może przesadziłam z jedzonkiem...choć baardzo się staram nie szarżować zbytnio, ale widzę że skoro u Was już się czuje pełność brzuszka i niektóe z Was muszą otwierać spodnie przy siedzeniu to nie ma lęku. uff
A macie nudności? Mnie dziś cały, cały dzień mieli w brzuchu. Aż się wystraszyłam że moze coś nie tak, ale jak w pracy wstałam to okazało się że po prostu mnie mdli w żołądku.I nie mam smaku. W ogóle nie mam smaku. buu
To dobrze. Niech wszystko będzie tak jak ma być byle bobasek zgrabnie rósł.
-
Gumisia, zaraz spróbuję. Ostatecznie jestem inż informatyki.
Tylko poparwke trzeba wziąć na skoki hormonalne
W między czasie popatrzcie:
ZAMKNIĘTA CZY TAJNA?
https://www.facebook.com/help/220336891328465
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 17:45
-
nick nieaktualny
-
A to nie jest tak że jakaś osoba może sobie wysłać zaproszenie do takiej grupy a ten kto ją założył akceptuje lub nie zaproszenie. Wtedy można by na Bellybestfriend pisać w prywatnej wiadomości swoje imię i nazwisko do założyciela i on zaakceptuje.
anulka557 lubi tę wiadomość
-
Aaa może, moze tak być Gumisia.
Ja teraz będę musiała wyjść bo mam mamę w szpitaluwięc czy mogę Cię ustawić jako Administratora? Nie wiem o której będę potem przy komputerze, a Wy moje Drogie mogłybyście rozpalać domowe ognisko na FB.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 18:08