Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki wrote:A jak ktoś nie ma facebooka?
Ja właśnie takiego nie mam. Czyli całe styczniówki przenoszą się na facebooka? Czyli że mama teraz znaleźć sobie inne miejsce?
Eh. Nienawidzę facebooka. Zawsze wszystko psuje
-
Asia, no pewnie, że mówiła
Ale mówi, że się domyśliła po tym, ze dzwoniła do męża ostatnio, a on był taaaki szczęśliwy
Gumisia, właśnie nie chcę na razie, bo widać będzie do jakiej grupy dołączyłam, a u nas też mało kto wie, a po opisie grupy nietrudno się domyślić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViki wrote:Ej dziewczyny, czy was dalej tak kłuje w podbrzuszu?
Ja już nie wiem. Dziś tylko z prawej strony.
Do tego wszyskie skarżycie się na częstomocz a ja tak nie mam...
I zaczynam znowu schizować...
a częstomocz to mam różnie, zależy od dnia, ale zdecydowanie nasila się wieczorem
choć dziś w ciągu dnia musiałam iść w krzaki, dosłownie, bo bym już nie wytrzymała, ale to pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyłomasakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:46
-
nick nieaktualnyMnie też czasem kłuje ja już dawno po wizycie ale zeszło się długo i jeździłam z mężulem, krwiaczka już nie ma, maluszek rośnie serduszko pięknie pikało ale nie mówił jak szybko. Karty mi jeszcze nie założyli ale za dwa tygodnie idę to pewnie mi wtedy założą. A i dostałam skierowanie na test Pappa bo wiecie jak to się ostatnio skończyło. Zdjęcia mam ale kiepsko widać.
Monika34, asia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie
ja dziś zupełnie nie ogarniam, rozryczałabym się ale boje sie konsekwencji
dorbie, Carmen...bardzo sie ciesze
my dzis znow dostalysmy skurczy, łykne nospe i czekałam, krew sie polała...boze to czekanie bałam sie ze nie przejdzie nigdy
trace siły i wiare -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny