X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Tak myślę a może by utworzyć na fb grupę zamkniętą? ;)
    Też ostatnio o tym myślałam. Nawet nie zamknięta a tajna żeby nic nie było widac

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to psina jest niezła:)
    a co z Ketka...milczy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spać bo znów czuje swój brzuch
    dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój pies też wszystko wsuwa, prócz cebuli :D a najśmieszniej, jak dostanie zimną truskawkę (z lodówki) to stoi z nią w pyszczku, aż się ociepli hahaha

Liskova, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja to jest taki głodomor że jak cokolwiek się gotuje to ona w kuchni czatuje i garnków pilnuje. A ostatnio nawet kocimientkę żarła ale jej nie dałam bo nie wiadomo czy nie zaszkodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 21:23

• Liskova Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja psina nie lubi tylko cebuli, ogórka i surowej marchewki :D Reszta - noł problem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj byłam z psem u weterynarza i jak pani doktor czyściła jej ucho i mi pokazała tam w środku, to mi się słabo zrobiło i musiałam usiąść hahahaha, co ta ciąża robi z nami :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja lubi zabiegi kosmetyczne a najbardziej mycie zębów zwykła psią miętową pastą ☺ czasami z nami filmy ogląda jak jakiegoś zwierza zobaczy. Uwielbia samochodem jeździć i łepek czasem damy jej wychylić za okno ☺

eneska, alexa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu też zostaję ale fb jest dobry do wymieniania zdjęć bo to już są bardziej prywatne sprawy ;) ja należę do takiej innej grupy z wątku poronienie i jest super :) tylko trzeba by zmuenić na tajną i dołączać dziewczyny przez priv. Można zawsze na belly dodać się do przyjaciółek i wysłać linka do fb na priv. Ja też nie chcę żeby moi znajomi dię dowiedzieli...

Liskova - spodnie są z firmy MamaLicious nie wiem czy w Pl też jest, ale widziałam na stronie C&A że też mają spory wybór, większy nawet niż w sklepie, tylko trzeba w sklepie obczaić rozmiary... W ogóle na Limango są super oferty i znalazłam ciążową kieckę przecenioną 70% a na lato się przyda jak nic...

Arizona - martwię się razem z Tobą ale cały czas mocno trzymam kciuki żeby ten krwiak się opróżnił i dał ci spokój... Leż i wstawaj tylko do toalety, to nakaz też ode mnie ;)

Arizona_R, Liskova lubią tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carmen1724 wrote:
    Ja też na dwa fronty będe działać a nie chwaliłam się maluch nasz według usg ma 8tc a CRL 8.7mm a i akcje serca znalazłam 137u/min
    Cudnie. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    Vuco...moja rozgrywka to prysznic:)
    spokojnie już się ogarnęłam
    śmiejecie się, ale ja nawet posiłku jadam na półleżąco:)
    przespałam prawie całe popołudnie:)
    fb bardzo mi się podoba:)
    miło zobaczyć Wasze buźki
    i chciałam napisać że wsparciem jesteście ogromnym

kiedyś za kilka lat zorganizujemy spotkanie :)
    Spotkanie super. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    Jesli któraś ma dupka to napiszcie mi prosze dawkowanie, do lekarza nie mam numeru a poza tym trochę sie boje tak dzwonic, moze pomyśli ze przesadzam, skoro juz jest ok...
    Bierze się 2-3x1 tabl

FasUla lubi tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arizona kochana lez! ja z miłą chęcią dołączę tylko jak grupa będzie tajna a kiedy tak będzie???

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 02:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i się naspałam, uroki ciąży teraz 2h będę grzebała w tel..a mój synuś koniecznie chciał z nami dzisiaj spać. Wymyślił sobie, że będzie spał po każdym moim USG hihi..i właśnie przegonił męża do pokoju obok, bo tak się wiercił, że Go spychał :)

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 03:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może mi któraś wysłać prywatną wiadomość z linkiem do fb? Dołącze jak na kompie będę a na pewno nie znajdę potem linka.
    i czy da się to zrobić tak by znajomi nie widzieli jej? Tzn nie chcę by cały fb wiedział przynajmniej na tym etapie ;)

km5sio4phkxiw92p.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. ;) Jeszcze tylko 2 dni!!! :) Nie mogę się doczekać. Jak się czujecie? :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak byśmy zmienili nazwę na jakąś mniej ciążową? :)

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Witam się w 8 tygodniu :D

Arizona_R, Aprilia, Pola_x lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam a sobą pierwsze poranne wymioty, no na leżąco jest trudniej
    poza tym chyba jest lepiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    Dzien dobry :)
    Witam się w 8 tygodniu :D
    tez zaczęłam 8tydzien:)

Pola_x lubi tę wiadomość

‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ