Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Hej Kochane, nie było mnie cały dzień wczoraj i pewnie nie uda mi się wszystkiego nadrobić. U mnie taka huśtawka nastrojów że i ja mam dosyć i mąż. Jeszcze tylko 3 dni do USG!

Dorbie cudowna wiadomość!
Arizona Kochanie trzymaj się tam i dużo odoczywaj!
Gumisia nic się nie martw chyba każda z nas przechodzi takie huśtawki nastrojów
3 dni szybko zlecą
i się nie martw i myśl pozytywnie 
-
nick nieaktualnydorbie ale cudowne wieści!! ciesze się bardzo

lucy ja dziś mężowi i dzieciakom dam gulasz z wczoraj, a ja chyba sobie kanapkę albo pomidory ze śmietaną zrobię, w ogóle nie mam ochoty na żadne obiady
ja też chyba muszę jakieś może nie ciążowe, ale materiałowe spodenki czy spódniczki kupić na lato bo dziś chciałam spodenki założyć i nie dopięłam
wszystko mnie ciśnie..
naali13, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj śmigam w sukieneczce brzuch nawet rano nie jest mniejszy więc to chyba już nie wzdęcia

Wczoraj byliśmy na tych urodzinach i byłam w czarnych spodniach i siedziałam z odpietymi ale potem kuzynka mi mówi że ma dla mnie trochę rzeczy po jej ciąży. Jak przymirzylam jedne ciążowe spodnie to już w nich do wieczora siedziałam a dziś kupiłam takie luźne materiałowe pod brzuch
Laski macie instagrama? Może chociaż tak byśmy się obserwowaly?
nick nieaktualny, Liskova lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
Ojj tak nic Cie nie ciśnie;) ale w sukience też miłolucy1983 wrote:Naali jednak te ciążówki są dużo wygodniejsze co nie??? Sama byłam zaskoczona

Ja mam konto na Instagramie ale już wieki nie korzystałam...
opalam sobie nóżki
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualnyJa mam chyba tylko ze dwie luźniejsze sukienki co by pasowały, reszta zbyt dopasowana... A jadę za tydzień na konferencję do Zurychu i przydałoby się jakąś kieckę wziąć... Kurde, chyba coś sobie zamówię przez internet, lato idzie to się przyda tak czy siak...
-
No jasnelucy1983 wrote:Ja mam chyba tylko ze dwie luźniejsze sukienki co by pasowały, reszta zbyt dopasowana... A jadę za tydzień na konferencję do Zurychu i przydałoby się jakąś kieckę wziąć... Kurde, chyba coś sobie zamówię przez internet, lato idzie to się przyda tak czy siak...
ja akurat jestem maniaczką sukienek i mam ich sporo a mimo wszystko na wesele siostry kupuje nowa
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny