Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny czy orientujecie się czy jak tetno.wynosi az 170 to dobrze?zapomniałam spytac lekarza. To chyba gorna granica normy. :p dla wszystkich ktore boja sie plamien-tez mialam 4 dni brazowych w 7tc a dziś maluch wywija w brzuchu.ale lekcewazyc nie mozna
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Hej dziewczyny czy orientujecie się czy jak tetno.wynosi az 170 to dobrze?zapomniałam spytac lekarza. To chyba gorna granica normy. :p dla wszystkich ktore boja sie plamien-tez mialam 4 dni brazowych w 7tc a dziś maluch wywija w brzuchu.ale lekcewazyc nie mozna
-
nick nieaktualnya ja już wyczaiłam skąd moje plamienia!! pierwsze było 2 dni po seksie, drugie też 2 dni po seksie, ale w tym czasie małą dawkę luteiny miałam i lekarz powiedziała, że mało prawdopodobne, że to po tym, ale mówiła, żeby się wstrzymać... no ale poniosło troszkę nas ostatnio
jak to mówią na pół gwizdka i delikatnie i było ok, gdyby nie to, że dziś mija 2 dzień a ja na wkładce brązowe plamienie widzę!
koniec, abstynencja, mąż nie pocieszony będzieheh
-
anulka557 wrote:a ja już wyczaiłam skąd moje plamienia!! pierwsze było 2 dni po seksie, drugie też 2 dni po seksie, ale w tym czasie małą dawkę luteiny miałam i lekarz powiedziała, że mało prawdopodobne, że to po tym, ale mówiła, żeby się wstrzymać... no ale poniosło troszkę nas ostatnio
jak to mówią na pół gwizdka i delikatnie i było ok, gdyby nie to, że dziś mija 2 dzień a ja na wkładce brązowe plamienie widzę!
koniec, abstynencja, mąż nie pocieszony będzieheh
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Dobrze,ze sie wyjasnilo,ale to nie znaczy ze musi byc abstynencja. Po prostu wydaje mi sie,ze z racji tego,iz blona sluzowa jest teraz o wiele bardziej ukrwiona,to przy tarciu (hehehe) musialo peknac jakies naczynko
ale mimo wszystko już ryzykować nie będę dopóki oficjalnego pozwolenia nie dostanę, na pewno już nie w tym trymestrze
Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Wszamalam 2 krokiety z barszczykiem i 2 kromki z pomidorem i szczypiorkiem. Jestem pelna
deszcze u nas padal przez 2 godz,ale teraz juz noc, chociaz zachmirzone jest niebo nadal
marta1987, Vuko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlaMat wrote:a mam już pomysł żeby dużo pić w ciągu dnia = woda aloesowa mmmmm to moge pic hektolitrami
dorbie lubi tę wiadomość
-
A mnie nic do picia nie podchodzi, moja ulubiona herbata mi nie smakuje, moja ulubiona woda z lidla lekko gazowana też mi nie smakuje. Po sokach mam zgagę. Ledwo co toleruje wodę niegazowaną ale musi być taka żeby nie miała żadnego smaku i musi być bardzo zimna.
-
nick nieaktualny"Pierwszym przeciwwskazaniem jest uczulenie na aloes, drugim ciąża. Jeśli jesteś w stanie błogosławionym, zrezygnuj z przyjmowania soku z aloesu, a także leków z jego wyciągiem. Pobudza on macicę do skurczów, co może wywołać poronienie lub przedwczesny poród. Unikaj aloesu także podczas karmienia piersią. Zawarte w nim związki łatwo przenikają do pokarmu i mogą powodować biegunkę u niemowląt."
sprawdź skład swojej wody aloesowej -
nick nieaktualny