Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:Dziewczyny nie nakrecajcie sie, bedzie dobrze
pomyslcie o tych, ktore na wizyte musze czekac tydzien albo dwa
Marta880 HCV RNA Ci będą robić?
Anulka a jak z nawilżeniem u Ciebie? Może jest za sucho, stąd tarcie i potem plamienia?
-
Liskova wrote:No ja czekałam 3 tygodnie, dlatego już ta jutrzejsza mnie stresuje na maxa..
Marta880 HCV RNA Ci będą robić?
Anulka a jak z nawilżeniem u Ciebie? Może jest za sucho, stąd tarcie i potem plamienia?01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Ja już po wizycie
Maleństwo ma 4,5 cmGim powiedział, że usg jest zbliżone do terminu miesiączki wiec termin wg USG mam na 28.12.2015 Serduszka nie słuchałam i nie wiem z jaką częstotliwością bije...w każdym razie narządy wewnętrzne są wykształcone... USG prenatalne mam 25.06 Gin powiedział, że teraz jest trochę za wcześnie. I pewnie z tego powodu USG było dość szybko przeprowadzone ale zdjęcie mam
Gin pyta się mnie czy mam jakieś preferencje teraz co do płci, wiec odpowiedziałam mu, że chciała bym córkę i jakby była to mąż by mnie na rękach nosił na co on mi odpowiada "chyba raczej nie będzie nosił" no to się go pytam to chłopak ?? On się uśmiecha i mówi - nic nie mówiłem na razie, o płci będziemy rozmawiać bliżej 20tc bo to jeszcze nic pewnego. Wiec chyba będę miała kolejnego chłopaka
Zdjęcie wrzucę później jak mi się telefon podładujeAlaMat, asia1985, eneska, Pola_x, ewka315, Liskova, alexa, Felicity, anulka557, Carmen1724, lucy1983, Arizona_R, Smużka, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Giannaa wrote:Ja już po wizycie
Maleństwo ma 4,5 cmGim powiedział, że usg jest zbliżone do terminu miesiączki wiec termin wg USG mam na 28.12.2015 Serduszka nie słuchałam i nie wiem z jaką częstotliwością bije...w każdym razie narządy wewnętrzne są wykształcone... USG prenatalne mam 25.06 Gin powiedział, że teraz jest trochę za wcześnie. I pewnie z tego powodu USG było dość szybko przeprowadzone ale zdjęcie mam
Gin pyta się mnie czy mam jakieś preferencje teraz co do płci, wiec odpowiedziałam mu, że chciała bym córkę i jakby była to mąż by mnie na rękach nosił na co on mi odpowiada "chyba raczej nie będzie nosił" no to się go pytam to chłopak ?? On się uśmiecha i mówi - nic nie mówiłem na razie, o płci będziemy rozmawiać bliżej 20tc bo to jeszcze nic pewnego. Wiec chyba będę miała kolejnego chłopaka
Zdjęcie wrzucę później jak mi się telefon podładuje
najważniejsze ,że wszystko jest okFajnie ...
Giannaa lubi tę wiadomość
-
asia1985 wrote:Ja w spodniach jeansowych chodzić mogę gorzej jak chcę usiąść
No u mnie też jest gorzej z siedzeniem a troche wkurza mnie rozpinanie spodni za każdym razem jak usiąde dlatego stawiam na dresiakiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 16:48
-
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Ja już po wizycie
Zdjęcie wrzucę później jak mi się telefon podładujeCzekam na zdjęcie!
-
Marta8880 wrote:HCV RNA robię na własną rękę. Bo zanim dostanę się do lekarza od chorób zakaźnych i zanim dostanę skierowania na badania to już prędzej te na własną rękę wyniki przyjdą.
Marta współczuje wyników...orientowałaś się jak to może wpłynąć na dziecko ?