Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki wrote:A ja dopiero wizyta za 1,5 tygodnia. A już odchodzę od zmysłów.
Czy będzie ok? Brzuch mnie boli to panika, nie boli jeszcze gorzej.
Mam tego dość. Niech nastanie II trymestr!!!
Na razie objawy się utrzymują. Zmnieniają intensywność, ale się utrzymują.
Ja przebieram już nogami. Jeszcze 2,5h i jadę do gin, błagam niech wszystko będzie dobrze..Arizona_R lubi tę wiadomość
-
Jej ja wczoraj wieczorem miałam taki kryzys, czy na pewno jest ok, ale potem pomyślałam: dlaczego mam myśleć że coś jest nie tak ... nie krwawię, nie mam skurczy, oszczędzam się ... robię co mogę, reszta w rękach Boga.
Ale wierzę, że nasza Kropka tam sobie teraz fika ostro w brzuszkulucy1983, Liskova, Vuko, monika_89, Beatrice, Arizona_R lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyLiskova trzymam kciuki
na pewno wszystko będzie dobrze
Smużka gratuluję zdrowej Fasolkicudne takie wiadomości
Ja mam wizytę jutro rano ale stresować się nie mam czasu bo mam dość dużo do zrobienia w pracy i to przynajmniej odrywa trochę moje myśli od tego panicznego strachuwierzę że będzie dobrze
Poza tym wczoraj zamówiłam kilka ciążowych ciuchów bo w C&A mieli mega wyprzedaż i mam nadzieję że będą ok. Odbieram w sklepie więc jakby coś nie pasowało to mogę zaraz oddać. Ja kupuję bardzo często online i rzadko odsyłamLiskova, alexa, Smużka, Beatrice lubią tę wiadomość
-
lucy1983 wrote:Liskova trzymam kciuki
Ja mam wizytę jutro rano ale stresować się nie mam czasu bo mam dość dużo do zrobienia w pracy i to przynajmniej odrywa trochę moje myśli od tego panicznego strachuwierzę że będzie dobrze
Poza tym wczoraj zamówiłam kilka ciążowych ciuchów bo w C&A mieli mega wyprzedaż i mam nadzieję że będą ok. Odbieram w sklepie więc jakby coś nie pasowało to mogę zaraz oddać. Ja kupuję bardzo często online i rzadko odsyłam01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynaali13 wrote:Jej ja wczoraj wieczorem miałam taki kryzys, czy na pewno jest ok, ale potem pomyślałam: dlaczego mam myśleć że coś jest nie tak ... nie krwawię, nie mam skurczy, oszczędzam się ... robię co mogę, reszta w rękach Boga.
Ale wierzę, że nasza Kropka tam sobie teraz fika ostro w brzuszku
Prawidłowe myślenie
Ale rozumiem też dziewczyny co się stresują jak mają problemy.... Przerabiałam to w styczniu i wiem co to za strach...
Ale nie nakręcajmy się dziewczynki -
nick nieaktualnynaali13 wrote:Mają jeszcze tą wyprzedaż ?
Nie wiem, mi wczoraj taki link wyskoczył w pracy od inteligentnego wujka googla i przejrzałam i zamiast pracować hihi.. zamówiłam bo dużo było -50%
Ale ja zamawiałam na niemeckim c&a.
Popatrz w necie i może akurat coś znajdziesz. Mi były potrzebne sukienki od zaraz bo przecież w tym Mediolanie roztopię się w portkach... -
Spodobały mi się szorty !
i kombinezon, idę dziś zobaczyć czy w C&A naszym są
Bo mam do nich jeszcze -25% za tankowanie na orlenie ;p
lucy1983 lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
1cs
nick nieaktualny
-
naali13 wrote:Spodobały mi się szorty !
i kombinezon, idę dziś zobaczyć czy w C&A naszym są
Bo mam do nich jeszcze -25% za tankowanie na orlenie ;p
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Liskova trzymam kciuki
Poza tym wczoraj zamówiłam kilka ciążowych ciuchów bo w C&A mieli mega wyprzedaż i mam nadzieję że będą ok. Odbieram w sklepie więc jakby coś nie pasowało to mogę zaraz oddać. Ja kupuję bardzo często online i rzadko odsyłam
Lucy czekam z niecierpliwością na Twoją wizytęMoje maleństwo miało 4,5 cm wczoraj ciekawe ile Twoje będzie miało. Lekarz powiedział mi, że termin USG jest zbliżony do OM ale ja wiem, że owu było 4 dni później przynajmniej. Przeszukałam rożne strony i rozmiar dzieciątka w tych tyg jest różny i nawet w suwaczku napisane jest 5 cm wiec moje jest mniejsze. Pewnie więcej dowiem się za 2 tyg.
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki :* codziennie ok 5 budze sie na siku i wtedy boli mnie cale bodbrzusze tak ze prawie zawaly dostaje ale staram sie nie nakrecac i mowie sobie ze to pęcherz sie rozkurcza
nie mialam ani razu nawet delikatnego sladu krwi mam nadzieje ze to dobry znak a nie zly. Czasami delikatnie ciemniejszy uplaw ale to chyba normalne. Mdłości juz praktycznie brak a bylo ich i tak bardZo malo. Jedynie smaczki mi sie utrzymuja, a na twarzy ktora zawsze byla bez krostwk pojawilo sie pare wypryskow.
Mam nadzieje ze wszystko jest ok
Milego dnia bez wiekszych ciazowych ekscesów :*