Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Dziewczyny polecicie jakies ksiazki?
Mozna by zrobic jakaś sprawdzona listęa do szkoły rodzenia będziecie chodzić? Przydaje sie to w ogole?
Ja będę chodzić do położnej w ramach NFZ ale to od 22 tygodnia chyba dopiero.Właśnie muszę się zapisać niedługo.
-
AlaMat wrote:Jeszcze aż takich mdłości jak dzisiaj nie miałam, jak leżę na prawym lub lewym boku to na wymioty mi się zbiera i muszę na plecach ale Kurcze nie wygodnie mi na plecach , no cóż pozostaje mi się przyzwyczaić do tej pozycji
Mam nadzieję że dziś będzie lepiej.
-
naali13 wrote:Jej ja wczoraj wieczorem miałam taki kryzys, czy na pewno jest ok, ale potem pomyślałam: dlaczego mam myśleć że coś jest nie tak ... nie krwawię, nie mam skurczy, oszczędzam się ... robię co mogę, reszta w rękach Boga.
Ale wierzę, że nasza Kropka tam sobie teraz fika ostro w brzuszkuNa tym etapie już rzadko coś się zdarza.
Po zobaczeniu serduszko ryzyko spada chyba do 80%.
Spokojnie.
-
nick nieaktualnyGumisia to fajna sprawa;) nie wiedziałam ze jest cos takiego;)
A tak poza tym to u mnie objawy coraz słabsze, mam nadzieje, ze to nic złego...
Tylko mdlosci tez mam wieczorne;) albo po wysiłku... A rano jest lepiej
Chciałabym zeby die okazało ze jest wszystko ok i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!madzia4 lubi tę wiadomość
-
FasUla wrote:Dziewczyny polecicie jakies ksiazki?
Mozna by zrobic jakaś sprawdzona listęa do szkoły rodzenia będziecie chodzić? Przydaje sie to w ogole?
Księga ciąży - również Searsowie
Zbieram się na wizytę! trzymajcie kciuki!FasUla lubi tę wiadomość
-
Paulix wrote:Cześć kobietki :* codziennie ok 5 budze sie na siku i wtedy boli mnie cale bodbrzusze tak ze prawie zawaly dostaje ale staram sie nie nakrecac i mowie sobie ze to pęcherz sie rozkurcza
nie mialam ani razu nawet delikatnego sladu krwi mam nadzieje ze to dobry znak a nie zly. Czasami delikatnie ciemniejszy uplaw ale to chyba normalne. Mdłości juz praktycznie brak a bylo ich i tak bardZo malo. Jedynie smaczki mi sie utrzymuja, a na twarzy ktora zawsze byla bez krostwk pojawilo sie pare wypryskow.
Mam nadzieje ze wszystko jest ok
Milego dnia bez wiekszych ciazowych ekscesów :*Paulix lubi tę wiadomość
-
FasUla wrote:Gumisia to fajna sprawa;) nie wiedziałam ze jest cos takiego;)
A tak poza tym to u mnie objawy coraz słabsze, mam nadzieje, ze to nic złego...
Tylko mdlosci tez mam wieczorne;) albo po wysiłku... A rano jest lepiej
Chciałabym zeby die okazało ze jest wszystko ok i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!A ja za to mam znacznie większe mdłości.
Piersi bolą mniej, brzuszek też, ale te mdłości... Ehhh... Jeszcze troszkę.
-
Morwa ma wizyte chyba 16 czerwca, wiec trzymajmy kciuki!
Ale fajnie, mozna dac "nie lubie" do jakiegos postanie zauwazylam tego i chcialam dac ktorejs "lubie to", a dalam "nie lubie"
ale pozniej jak kliknelam na lubie, to nie lubie zniknelo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 09:57
monika_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoo gumisia widzę z tygodniami lecisz fest, dopiero kilka dni za mną byłaś haha według usg powinnam sobie dodać 3 dni jeszcze, ale niech już będzie jak jest
EDIT a też sobie zmieniłam, a copewnie za tydzień zaś zmienię po wizycie bo znowu co innego wyjdzie
pierw 2 dni starsza ciąża, teraz 3, to statystycznie teraz 4 powinna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:42
-
nick nieaktualny