Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJata ja mam 27 i zastanawiam sie czy na te testy dostałaś skierowania od lekarza czy sama chcesz? Bo wiem ze sa rożne i nie orientuje sie czy sa jakies określone zasady według których sie je wykonuje czy według swojego uznania? I czy mozna np zrobic je po USG jesli wtedy na usg wyjdzie jakaś nieprawidłowość czy tez jest limit do którego tygodnia z tym zdążyć?
Ja tez dlatego USG mam w miarę wcześnie ale nie brałam w pakiecie z badaniem... -
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Jata ja mam 27 i zastanawiam sie czy na te testy dostałaś skierowania od lekarza czy sama chcesz? Bo wiem ze sa rożne i nie orientuje sie czy sa jakies określone zasady według których sie je wykonuje czy według swojego uznania? I czy mozna np zrobic je po USG jesli wtedy na usg wyjdzie jakaś nieprawidłowość czy tez jest limit do którego tygodnia z tym zdążyć?
Ja tez dlatego USG mam w miarę wcześnie ale nie brałam w pakiecie z badaniem... -
Dziewczyny, jestem po wizycie. WSZYSTKO IDEALNIE!
Było serduszko, widziałam i słyszałam!poryczałam się okrutnie, potem drugi raz jak dzwoniłam do męża. Nawet teraz jak o tym piszę, to mi się ryczeć chce
WG USG dzieć ma 7t4d czyli młodszy niż wg OM, bo tu mam 8t2d (jak w suwaczku), ale miałam owulację później więc stąd ta rozbieżność. Wielkościowo ma ponad 1cm, ale dokładnie nie pamiętam ile. Z wrażenia też zapomniałam zapytać na kiedy wychodzi termin porodu
Żadnych krwiaków, problemów, kosmówka piękna.
10.07 mam zrobić USG z przeziernością karku, 14.07 mam kolejną wizytę.
Dzisiaj mi pobrali krew na odczyn Wassermana i grupę krwi. Tylko tyle, bo całą resztę robiłam prywatnie przed ciążą.anulka557, asia1985, alexa, Smużka, FasUla, ketka91, Beatrice, monika_89, vincaminor, vincaminor, lucy1983, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde wiecie co ... czuję takie bóle trochę jak na okres... czy to na tym etapie ciąży jest jeszcze "normalne" czułam je tylko przez kilka minut.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny