Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. L4 zaczęłam od porannego rzyganka. Kropek daje znać że jest
naali chyba każda z nas ma czasem taki dzien
mordeczko, liskova niecierpliwie czekam na wieści
edit: wczorajsze zdj kropka:
młodysz o 4 dni, ale to by sie za to zgadzało z owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:33
asia1985, anulka557, alexa, Liskova, Carmen1724, Beatrice, Arizona_R lubią tę wiadomość
-
Z poniedziałkowego egzaminu mam 3,5 ha! Jeden do przodu, jeszcze 3;/ ten dzisiejszy to byle na 3...
asia1985, ketka91, Liskova, Carmen1724, Aprilia lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Cześć dziewczyny
nie było mnie chwile, bo Fasol niesamowicie szaleje i mnie powoli wykańcza. Rzyganko każdego dnia o różnych porach, sikanie co 5 minut, zaparcia/biegunki, zgagi, metale w ustach... Full opcja
Wczoraj byłam na usg. Widziałam i słyszałam serduszko! Oczywiście ryczałam jak bóbr. Maluch ma prawie 1 cmdobrze mu tam
szyjka piękna i zamknięta. Dzisiaj mam kardiologa bo niestety ale skacze mi ciśnienie. Mam arytmie i o ile na obecnym etapie wszystko jest okej o tyle później już może nie być.
Także idę rzygać dalejtrzymajcie się ciepło ;**
anulka557, asia1985, bacha8709, Liskova, Carmen1724, Beatrice, Arizona_R, Aprilia lubią tę wiadomość
Mama Zosi -
nick nieaktualny
-
JATA wrote:W 12, 11 i 2 dni
Znalazłam w necie coś takiego "Test PAPP-A jest wykonywany pomiędzy 10 a 14 tygodniem ciąży " Czyli się nie stresujJa robię na razie tylko USG na runowej wizycie u ginekologa wiec mogłam sobie pozwolić na inny termin
Jak jest koszt tego badania PAPP-A?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:57
-
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Znalazłam w necie coś takiego "Test PAPP-A jest wykonywany pomiędzy 10 a 14 tygodniem ciąży " Czyli się nie stresuj
Ja robię na razie tylko USG na runowej wizycie u ginekologa wiec mogłam sobie pozwolić na inny termin
Jak jest koszt tego badania PAPP-A?
nie no nie stresuję się, z resztą do tego lekarza, co ja chcę iść są takie terminy, ze nie mam opcji przełożyć
U mnie za komplet usg+pappa płacę 500 zł -
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:tak parzę z u kratka, a moje dzieci wzięły sobie lalki i bujają je jak płaczą, dają smoczki, śpiewają kołysanki, karmią, kładą spać
ciekawe czy tak fajnie do nowego rodzeństwa podejdą
znam dziewczynę, która miała już dwójkę dzieci i przyszedł na świat najmłodszy braciszek to świata poza nim nie widzą
non stop chcą się nim opiekować
tylko wtedy mama musi bardziej uważać żeby maluchowi krzywdy przez przypadek nie zrobiły... Ale bawiły się wcześniej jak Twoje pociechy
anulka557 lubi tę wiadomość
-
ketka91 wrote:Cześć dziewczyny
nie było mnie chwile, bo Fasol niesamowicie szaleje i mnie powoli wykańcza. Rzyganko każdego dnia o różnych porach, sikanie co 5 minut, zaparcia/biegunki, zgagi, metale w ustach... Full opcja
Wczoraj byłam na usg. Widziałam i słyszałam serduszko! Oczywiście ryczałam jak bóbr. Maluch ma prawie 1 cmdobrze mu tam
szyjka piękna i zamknięta. Dzisiaj mam kardiologa bo niestety ale skacze mi ciśnienie. Mam arytmie i o ile na obecnym etapie wszystko jest okej o tyle później już może nie być.
Także idę rzygać dalejtrzymajcie się ciepło ;**
teraz póki co leżę i wolę się nie ruszać żeby nie zacząć od nowa wymiotowac :p
ketka91 lubi tę wiadomość