Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój przyrost bety po 48h był 191.3% wiec całkiem ładny
no i inne samopoczucie niż w pierwszej ciąży te mdłości gdzie w pierwszej nie wiedziałam co to jest
to mnie tak nakręca, że to jednak dziewuszka
ahhhh aż się rozmarzyłam o różowych śliczniusich sukieneczkach
eneska, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
menka wrote:nie stresuj się niepotrzebnie - warto żebyś wiedziała tylko czy na pewno masz wirus. WZW nie leczy się w ciąży a po prostu po porodzie twoje dziecko zostanie zaszczepione, więc nic mu nie grozi
skąd wiem? mam wzw b więc jestem dosyć mocno doinformowana
-
U mnie przyrost bety to 144%, ale ciężko powiedzieć, bo mam betę powtórzoną dopiero po tygodniu. Mam niby wynik po 72h, ale nie wiem czy on jest wiarygodny, bo to było wtedy, co dzwoniła babka z laboratorium, żebym przyjechała betę powtórzyć, bo mieli awarię aparatu, którym badają betę i nie wiedzą, czy wynik jest prawidłowy.
Bo jakby się sugerować tym po 72h to przyrost 164%.
Ja czuję, że dziewuszka będzie
Pogadałam trochę z fasolinką po prysznicu i nastawiam się pozytywnie na wizytę, inaczej być nie może!
Te wszelkie obawy to też przez internety! Mama mi mówi - jak ja byłam w ciąży to nie miałam internetu, nie siedziałam na forach i nie wkręcałam sobie dziwnych rzeczy! Ciesz sie, że się chwilowo dobrze czujesz i tyleFasUla, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ja marzę o dziewczynce więc pewnie będzie psikus i będzie syn. Poza tym dla chłopca nie mamy jako tako imienia więc tym bardziej stawiam na chłopca
Zresztą wszysko mi jedno, byle zdrowe
Odebrałam wyniki badań i byłam u gin z tymi plamieniami. Wyszła mi podwyższona glukoza, dostałam skierowanie na krzywą żeby sprawdzić czy nie wyskoczyła mi cukrzyca
Plamienia o ile są krótkie, trzy/cztero dniowe mogą się zdarzyć, byle nie dłużej.
Dostałam l4 do 30.06 i raczej już nie pójdę do pracy.
Na koniec NAJWAŻNIEJSZE - miałam usg (znów brzuszne bo mój gin nie lubi robić na tym etapie dowcipnych żeby nie przegrzewać tkanek) pęcherzyk przez tydzień pięknie urósł, jakieś 2cm, pojawił się zarodek z akcją serca
mam zdjęcie, zrobię zdjęcie i wrzucęLiskova, ewka315, Pola_x, lucy1983, dorbie, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jakos nir lubie kupowac ubran przez internet, bo zawsze musze przymierzyc i wiedziec czy bede sie dobrze czula. Koszulke jeszcze kupie,ale spodni czy butow yo juz raczej nie
zazdroszcze tym,ktore moga tak robic zakupy,bo czasami mi sie cos podoba,ale nie kupie,bo moze mi nie pasowac jak ubiore. 3 razy sie tak skusilam i 3 razy byla wtopa
-
Hej dziewczyny
ja dziś znów tragicznie się czuję. Spałam od 7 do 9 i obudził mnie koszmarny ból głowy, boli mnie cała czaszka i jakby zęby, coś okropnegoWzięłam apap, ale nie do końca pomógł.
Ja czuję, ze to dziewuszka tak mi daje popalić, ale to chyba dlatego, ze bym chciała dziewczynkęlucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:Co do soku aloesowago to ja piłam w ciazy kilka razy i było ok...
Gianna to 11 t i 3 d to jeszcze za wcześnie na genetyczne?
Tak twierdzi mój lekarz, że jeszcze będzie mało widać...wolę iść później i mieć pewność niż zrobić szybko i niedokładnie badania można zrobić od 11tc do 13t6d wiec ledwo co sie zahaczyłam na na początek