Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mimi87 wrote:ja myślę nad raczej wymianą w sumie tamtą kupiłam używaną a po krawcowej wróciła w strasznym stanie z plamą na gorsecie i poodrywanymi koralikami ;/ niestety nie zrobiłam zdjęcia przed przeróbkami i nie miałam żadnych podstaw do zwrotu kosztów ;/
znalazłam salon który mi uszyje nową z tej co jest ciekawe ile za to zaśpiewają jakoś na dniach mam do nich tam wpaść
Mimi a skąd jesteś? ja swoją szyję z bolerkiem za 800 zł. Materiały wzory itd sama wybierałam. Mam z gorsetem do pasa (więc jak coś to brzuch się ukryje i rozkloszowaną. Szyłam tam wcześniej na studniówkę kieckę i byłam bardzo zadowolona
ps. My też za 2 miesiącemimi87 lubi tę wiadomość
Mama Zosi -
lucy1983 wrote:Witajcie dziewczynki! Ja tak tylko na szybciutko bo niestety mam dużo roboty w pracy a skupić się za nic nie mogę...
Z naszym Maleństwem wszystko cacy, dziś miało 4 cm długości i serduszko biło 160 uderzeń na minutęWyszło 10t 5d wieć 3 dni młodsze niż z OM. Usg było robione przez brzuch dlatego zdjęcia są kiepskiej jakości, ale lekarz nam wszystko ładnie pokazał i wytłumaczył. Jestem przeszczęśliwa
Przezierność karkową robimy dopiero za 2.5 tygodnia 29.06 bo mnie przez najbliższe dwa tygodnie i tak nie ma w domu. Lekarz stwierdził że będzie wszystko lepiej widać i może pozgaduje co do płci.
Mąż pękał z dumy i stwierdził dziś że jednak on czuje że to będzie syn, choć wcześniej chciał córcię
u mnie ciąża jest młodsz od OM o 4 tygodnie -
mimi87 wrote:no z sukni już raczej nici bo ona ma dość duży gorset taki sięgający aż do łona i to mnie mocno ciśnie a tam się już nie da dopasować raczej niestety ;/ a z badaniem to będę szybciej bo mam je 22 czerwca
i troszkę się stresuje
Ja przezierność karkową robię ok. 10.07 będę wtedy wg USG w 11t 2d a wg OM 12t 4d. Ile płacicie? Mi powiedzieli 200zł, to normalna cena? -
Hej witam się po wizycie. Zgodnie z obawami na prenatalne było ciut za wcześnie i zostały przełożone na 23 czerwca, dr powiedział tak samo jak u lucy, że będzie wszystko lepiej widać.
Ale maluszka pokazał. Ma 4 cm z kawałeczkiem czyli z rozmiaru 10t6d - 3 dni mniej niż z OM. Serduszko pięknie bije 167, mogłam posłuchać
Dostałam pamiątkowe zdjęcie i muszę dalej czekać.
A jutro wizyta u lekarza prowadzącego.Smużka, anulka557, Arizona_R, lucy1983, Pola_x, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Liskova wrote:Z drugiej strony to było do przewidzenia, skoro jesteś w 11 tygodniu, a slub za 2 m-ce, to będziesz już w 19
Ja przezierność karkową robię ok. 10.07 będę wtedy wg USG w 11t 2d a wg OM 12t 4d. Ile płacicie? Mi powiedzieli 200zł, to normalna cena?
A nie lepiej przełożyć to ? Jak na razie żadnej z nas nie udało się w tak wczesnym terminie zrobić tego USG -
nick nieaktualnyLiskova wrote:Z drugiej strony to było do przewidzenia, skoro jesteś w 11 tygodniu, a slub za 2 m-ce, to będziesz już w 19
Ja przezierność karkową robię ok. 10.07 będę wtedy wg USG w 11t 2d a wg OM 12t 4d. Ile płacicie? Mi powiedzieli 200zł, to normalna cena?u mnie taka sama
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynnia wrote:Dziękuje za miłe powitanie:) i od razu Was zapytam jak z Waszymi brzuszkami, bo w sumie jeszcze nie powinno być nic widac. A ja mam strasznie wypchany brzuch, nie mieszczę sie w większość spodni. Moze to wzdęcia, ale nie czuję sie wzdęta
-
JATA wrote:Hej witam się po wizycie. Zgodnie z obawami na prenatalne było ciut za wcześnie i zostały przełożone na 23 czerwca, dr powiedział tak samo jak u lucy, że będzie wszystko lepiej widać.
Ale maluszka pokazał. Ma 4 cm z kawałeczkiem czyli z rozmiaru 10t6d - 3 dni mniej niż z OM. Serduszko pięknie bije 167, mogłam posłuchać
Dostałam pamiątkowe zdjęcie i muszę dalej czekać.
A jutro wizyta u lekarza prowadzącego.
A może przełóż sobie na dzień po prenatalnych ? Bo chyba jutrzejsza wizyta trochę bez sensu co ? -
Cynnia wrote:Dziękuje za miłe powitanie:) i od razu Was zapytam jak z Waszymi brzuszkami, bo w sumie jeszcze nie powinno być nic widac. A ja mam strasznie wypchany brzuch, nie mieszczę sie w większość spodni. Moze to wzdęcia, ale nie czuję sie wzdęta
Nasze brzuszki już się zaokrąglająmimi87 lubi tę wiadomość
-
Cynnia wrote:Dziękuje za miłe powitanie:) i od razu Was zapytam jak z Waszymi brzuszkami, bo w sumie jeszcze nie powinno być nic widac. A ja mam strasznie wypchany brzuch, nie mieszczę sie w większość spodni. Moze to wzdęcia, ale nie czuję sie wzdęta
) możesz zobaczyć w pamiętniku.
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
ketka91 wrote:Mimi a skąd jesteś? ja swoją szyję z bolerkiem za 800 zł. Materiały wzory itd sama wybierałam. Mam z gorsetem do pasa (więc jak coś to brzuch się ukryje i rozkloszowaną. Szyłam tam wcześniej na studniówkę kieckę i byłam bardzo zadowolona
ps. My też za 2 miesiące
ja jestem z Białegostoku jutro umówiłam się do salonu na wycenę sukni i uszycie o ile nie będzie kolosalna kwotatrzymajcie kciuki
oby się udało
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś