Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Liskova wrote:Z drugiej strony to było do przewidzenia, skoro jesteś w 11 tygodniu, a slub za 2 m-ce, to będziesz już w 19
Ja przezierność karkową robię ok. 10.07 będę wtedy wg USG w 11t 2d a wg OM 12t 4d. Ile płacicie? Mi powiedzieli 200zł, to normalna cena?
Mi te zaśpiewali 200 zł za to badanie ale w sumie czego się nie robi dla dobra maleństwasynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Cynnia wrote:Dziękuje za miłe powitanie:) i od razu Was zapytam jak z Waszymi brzuszkami, bo w sumie jeszcze nie powinno być nic widac. A ja mam strasznie wypchany brzuch, nie mieszczę sie w większość spodni. Moze to wzdęcia, ale nie czuję sie wzdęta
Zdjęcia w moim pamiętniku na Bellybestfriend.
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj zdazył się cud i jest fasolka a nawet serduszko:)))))))))
a cud wziął się stąd że według OM jestem w 7 tygodniu plus parę dni i tym się wszyscy sugerowali a rzeczywiscie dopiero w piątym pózno owu była
nie wyobrażacie sobie jak się cieszę że dzidzius się jednak pokazał...asia1985, naali13, Giannaa, Morwa, JATA, converse90, vincaminor, anulka557, Vuko, Kamila8k, Aprilia, monika_89, Felicity, Arizona_R, ewka315, Smużka, Liskova, lucy1983, karolinka1992, Pola_x, FasUla, tysiaa93, ketka91, Nessa, dorbie, mimi87, Beatrice lubią tę wiadomość
Justi2 -
Justi2 wrote:Dzisiaj zdazył się cud i jest fasolka a nawet serduszko:)))))))))
a cud wziął się stąd że według OM jestem w 7 tygodniu plus parę dni i tym się wszyscy sugerowali a rzeczywiscie dopiero w piątym pózno owu była
nie wyobrażacie sobie jak się cieszę że dzidzius się jednak pokazał...
Justicudowne wieści !!!! a wiele osób włącznie ze mną pisało, że przykro im a tu mamy cud !!!
Justi2, dorbie lubią tę wiadomość
-
nie wyobrażacie sobie jak się cieszę że dzidzius się jednak pokazał...Justi2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dziś pół dnia się martwiłam.. brzuch mi zmalał, nic a nic nie bolał, nie mdliło, w ogóle nie czułam się jak w ciąży, tylko cycki bolą jak bolały.. no ale 2 godz temu ból brzucha się uaktywnił, zemdliło mnie też także luz he ale nie powiem, im więcej czytam o waszych wizytach, tym bardziej stresuję się swoją
cholera kiedyś ani na forach się nie udzielałam, ani o problemach w ciąży nie czytałam, ani o niczym co by mogło mnie stresować i spokojnie na luzie szłam w 9 tyg na PIERWSZE usg i było ok! co ten internet z człowiekiem robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:17
dorbie lubi tę wiadomość
-
nie wyobrażacie sobie jak się cieszę że dzidzius się jednak pokazał...Justi2 lubi tę wiadomość