Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
ja tez trzymam kciuki za wasze wizyty bedzie dobrze!
Rano oderwalam sie od lozka i 5 minut siedzialam bo nagle ku mojemu zdziwieniu dopadly mnie mdłości ktorych od początku mogę na palcach jednej ręki policzycpiersi mam tak obolale ze nie daje ich dotknac mojemu nie wspominając o sutkach. Niestety dopadly mnie rozstepy i nie wiem czy nie jest za pozno na ich smarowanie, sa czerwone i fioletowe najbardziej na prawej piersi bo jakos bardziej urosła
Dzis weszlam w 11tydzien. Wizyta za 2 tygodnie. Oby bylo ok. Pozdrawiam Was cieplutko i uciekam do pracy.
Udanych wizyt! :* -
Mordeczka wrote:Koleżanka z of napisała tak
W temacie "do adminów" były prośby o stworzenie "nie lubie" dlatego funkcja ta sie pojawiłaBeatrice lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny co tam u was słychać jak wasze fasoleczki. Moje maleństwo urosło już na tyle, że się nie mieszczę w swoją suknie ślubną a ślub za dwa miesiace ;/ i co teraz? czas chyba poszukać jakiegoś zamiennika jak najszybciej się da ech;/
a jeszcze jedno pytanie miał już ktoś z was badanie na przezorność karkową ? czy jak to się tam fachowo zwie ?
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualnymimi87 wrote:Hej dziewczyny co tam u was słychać jak wasze fasoleczki. Moje maleństwo urosło już na tyle, że się nie mieszczę w swoją suknie ślubną a ślub za dwa miesiace ;/ i co teraz? czas chyba poszukać jakiegoś zamiennika jak najszybciej się da ech;/
a jeszcze jedno pytanie miał już ktoś z was badanie na przezorność karkową ? czy jak to się tam fachowo zwie ?kupowałaś w salonie? ja ostatnią przymiarkę sukni miałam tydzień przed weselem, by był czas na ewentualne poprawki:)
przezierność karkowa. ja idę na prenatalne 3 lipca:)mimi87 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
dawno nie pisałam ale przy 3 dzieci to z czasem słabo
Właśnie wróciłam z wizyty tętno niuni 164 ciąża starsza o 2 dni
wszystko ok krwiaka już nie ma:)
jeżeli chodzi o wymioty w każdej ciąży jest inaczej, ja w 1 wcale nie miałam a za to w trzeciej aż do samego końca. Tak samo z innymi objawami każda ciąża inna
pozdrawiamyanulka557, Giannaa, lucy1983, ewka315, Paulix, Arizona_R, dorbie, Beatrice lubią tę wiadomość
-
no z sukni już raczej nici bo ona ma dość duży gorset taki sięgający aż do łona i to mnie mocno ciśnie a tam się już nie da dopasować raczej niestety ;/ a z badaniem to będę szybciej bo mam je 22 czerwca
i troszkę się stresuje
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualnymimi87 wrote:no z sukni już raczej nici bo ona ma dość duży gorset taki sięgający aż do łona i to mnie mocno ciśnie a tam się już nie da dopasować raczej niestety ;/ a z badaniem to będę szybciej bo mam je 22 czerwca
i troszkę się stresuje
trzymam kciuki za prenatalne - dla mnie też to będzie na pewno stresujące badanie, ale musi być wszystko dobrze -
ja myślę nad raczej wymianą w sumie tamtą kupiłam używaną a po krawcowej wróciła w strasznym stanie z plamą na gorsecie i poodrywanymi koralikami ;/ niestety nie zrobiłam zdjęcia przed przeróbkami i nie miałam żadnych podstaw do zwrotu kosztów ;/
znalazłam salon który mi uszyje nową z tej co jest ciekawe ile za to zaśpiewają jakoś na dniach mam do nich tam wpaśćsynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki! Ja tak tylko na szybciutko bo niestety mam dużo roboty w pracy a skupić się za nic nie mogę...
Z naszym Maleństwem wszystko cacy, dziś miało 4 cm długości i serduszko biło 160 uderzeń na minutęWyszło 10t 5d wieć 3 dni młodsze niż z OM. Usg było robione przez brzuch dlatego zdjęcia są kiepskiej jakości, ale lekarz nam wszystko ładnie pokazał i wytłumaczył. Jestem przeszczęśliwa
Przezierność karkową robimy dopiero za 2.5 tygodnia 29.06 bo mnie przez najbliższe dwa tygodnie i tak nie ma w domu. Lekarz stwierdził że będzie wszystko lepiej widać i może pozgaduje co do płci.
Mąż pękał z dumy i stwierdził dziś że jednak on czuje że to będzie syn, choć wcześniej chciał córcięalexa, ewka315, vincaminor, Giannaa, Paulix, Smużka, anulka557, Aprilia, Arizona_R, Pola_x, dorbie, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylucy1983 wrote:Witajcie dziewczynki! Ja tak tylko na szybciutko bo niestety mam dużo roboty w pracy a skupić się za nic nie mogę...
Z naszym Maleństwem wszystko cacy, dziś miało 4 cm długości i serduszko biło 160 uderzeń na minutęWyszło 10t 5d wieć 3 dni młodsze niż z OM. Usg było robione przez brzuch dlatego zdjęcia są kiepskiej jakości, ale lekarz nam wszystko ładnie pokazał i wytłumaczył. Jestem przeszczęśliwa
Przezierność karkową robimy dopiero za 2.5 tygodnia 29.06 bo mnie przez najbliższe dwa tygodnie i tak nie ma w domu. Lekarz stwierdził że będzie wszystko lepiej widać i może pozgaduje co do płci.
Mąż pękał z dumy i stwierdził dziś że jednak on czuje że to będzie syn, choć wcześniej chciał córcię
Widziałam maluszka na fb!bardzo się cieszę że wszystko ok
Mój mąż też twierdzi że będzie syn ale nie wiem po czym, hihi. -
nick nieaktualny