Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Daga witamy w Styczniówkach
Odezwij się do Anulki ona Cię zaprosi do grupy
Właśnie zauważyłam że mam 5 nie lubie.... Grrr wkurza mnie to trzeba napisać zbiorową wiadomość do ZAŁOŻYCIELI OVUFRIEND żeby to zlikwidowali...
A to pewnie odruchowo któraś kliknęła chcą kliknąć "lubię"
Wiecie co Wam powiem....MDŁOŚCI!!! a już ta długo ich nie było i własnie wróciłyTo kiedy do cholery one przechodzą?
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JATA wrote:hehe no właśnie dlatego to mi robi różnicę
ja też miałam już dobre dni, ale te mdłości przychodzą falami i od kilku dni znów mnie męczą
hahahah dobre dniJa miałam dobre 2 tyg
może te mdłości wzięły się stąd, że napiłam się wody niegazowane której nie toleruje od początku ciąży...lekko gazowana jeszcze ujdzie a najlepsze są soki
Jestem dobrej myśli, że to tylko to. A tymczasem idę się wyciągnąć do łóżka wymęczył mnie ten dzień.
-
nick nieaktualnyTeraz zobaczyłam tą opcję nie lubię, beznadziejna, mogli ją dać przynajmniej w innym miejscu a nie tu gdzie zawsze było lubię, idzie się pomylić jak byk..
Z drugiej strony po co pisały o to żeby taka opcja była, ciekawejak się czegoś nie lubi to po prostu nie daje się like, a nie ''zasmieca'' komuś konto. No bez sens
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 22:09
Beatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję udanych wizyt. Ja się troszkę martwię bo ustaly mi objawy ciąży wszystkie oprócz powiększonych piersi (ale przestały boleć) masakra... Wogole się nie czuję jakbym była w ciąży, oby wszystko było oki[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]