Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justikf wrote:Tak biorę - 2 x 2 luteiny.
Jakoś funkcjonuję, ale humorek średni.
Czekam na jutrzejsze oddanie krwi i wyniki.Beatrice wrote:Indywidualna sprawa jak dla mnie z tymi objawami, dolegliwosciami.Viki wrote:Prawda jest taka, że jak miałam biochemiczną i dzień przed poronieniem miałam największy ból piersi w życiu...A wtedy beta była niska i spadała...
Więc chyba to nic nie znaczy...
-
Kamila8k wrote:wiem coś na ten temat. Chociaż moje piersi bolą głównie wieczorem, jak zdejmuję stanik, tak to je tylko czuję, że są ciężkie.
Mnie jutro z rana czekają badania- sporo fiolek krwi mi zabiorą, a ja z tych problematycznych ludzi jestem. Krew jest żyły są, ale nic nie leci!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rano byłam na giełdzie kwiatów po kwiatuszki na balkon:) potem pojechałam z psem na krajową wystawę golden retrieverów (ale byłyśmy tylko dla towarzystwa spotkać się z właścicielką hodowli i innymi znajomymi psami), przy okazji zaliczyłyśmy spacer, a teraz wstałam po dwugodzinnej drzemce...
ja na wybory nie idę, bo mam miejsce zameldowania gdzie indziej, a gapa ze mnie i zapomniałam zgłosić, że chciałabym głosować tutaj gdzie obecnie mieszkam. także poszedł tylko mążBeatrice, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś praktycznie cały dzień odpoczywam, staram się leżeć.. (oprócz szybkiego zrobienia obiadu). Pogoda fajna, aż mnie korci żeby wyjść
niestety dalej plamienia sie utrzymują Vuko a jak u Ciebie?
jutro zamierzam zrobić betę po południu a we wtorek wizyta u gina, czekam z niecierpliwością.. -
nick nieaktualnya u mnie dziś tak wieje, że strach wyjść :o mnie pierwszy raz tak zaniemogo, że musiałam się zdrzemnąć ale jaki sen miałam, że powtórzyłam test i po sekundzie meeega dwie czerwone kreski były jutro powtarzam, bo od środy nie robiłam, oby takie były jak we śnie poza tym, brzuch mniej już mnie boli, za to co chwile głodna jestem, a jak zjem to zgaga, że ho ho.. cycki też bolą, że nie idzie się dotknąć.
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witam sie i ja bo ja ja tez na styczen
Mnie tylko brzuch pobolewa, spac mi sie chce, rano wczesnie wstaje i do kibelka zasuwam czesto a poza tym nic narazie
Trzymam kciuki za was laseczki
O witamy Asha :* to twoja pierwsza ciąża?
a na który styczeń jesteś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 17:54
Blair, Harusiowa, Kourtney, Palvin, Flakonik lubią tę wiadomość
-
anulka557 wrote:a u mnie dziś tak wieje, że strach wyjść :o mnie pierwszy raz tak zaniemogo, że musiałam się zdrzemnąć ale jaki sen miałam, że powtórzyłam test i po sekundzie meeega dwie czerwone kreski były jutro powtarzam, bo od środy nie robiłam, oby takie były jak we śnie poza tym, brzuch mniej już mnie boli, za to co chwile głodna jestem, a jak zjem to zgaga, że ho ho.. cycki też bolą, że nie idzie się dotknąć.
Wykresik masz piknyanulka557, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wykresik masz pikny
a dziękuje, od razu inny od poprzednich ale i tak na moje, ovu źle mi zaznaczył, bo z moich obserwacji, objawów no i bety bardziej pasuje na 10 dzień cyklu owu i tak mi pierwszy raz zaznaczyło a później jeszcze 2 razy zmieniało -
nick nieaktualnywiem wiem, chodziło mi o to jaki ci termin porodu wstępnie wychodzi? ja mam na 3.01
bo chce dopisać cie do naszej zacnej listyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 17:56
Harusiowa, Blair, Suri97, Kourtney, Palvin, Flakonik lubią tę wiadomość
-
anulka557 wrote:a dziękuje, od razu inny od poprzednich ale i tak na moje, ovu źle mi zaznaczył, bo z moich obserwacji, objawów no i bety bardziej pasuje na 10 dzień cyklu owu i tak mi pierwszy raz zaznaczyło a później jeszcze 2 razy zmieniało
Z temp tez wynika ze wczesniej byla , widac ladnieanulka557, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatrice wrote:wiem wiem, chodziło mi o to jaki ci termin porodu wstępnie wychodzi? ja mam na 3.01
bo chce dopisać cie do naszej zacnej listy
a gdzie ta lista? bo ja mam z miesiączki na 18 stycznia, ale na moje to na 12 będzie ostatecznie to 25 się dowiem hehBeatrice, Harusiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny