Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gust gustem, ale może któraś doświadczona bardziej czy to funkcjonalne na zimę?Czy to się sprawdzi? Jest lekki. Więc dla mnie ideał. Musze mieć lekki- nie mogę podnosić i będe mieć cesarkę na 1000%
Bo rodzimy kochane na zimę:)A na spacerki trzeba chodzić jak najszybciej. -
nick nieaktualnyJa chce zacząć ćwiczyć of poniedziałku, jesli USG wyjdzie ok:) a libido mam jeszcze większe niż przed ciaza;)a wtedy tez nie narzekałam, ale teraz doszła jeszcze lepsza jakość
jakaś radość trzeba miec z zycia;)
A co do dla to biorę pregna plus i wlasnie nie wiem czy dodatkowo powinnam jeszcze brać dha? Tylko jaki preparat? Gin wspominał o większej dawcę ale nie powiedział dokładnie, a ryb jem mało... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki wrote:Ja tak samo z mdłościami... Już nie mogę.
Ale zaczęłam ćwiczyć i uprawić seks! Wracam do życia. Oczywiście z błogosławieństwem gina:)
Odkryłam coś:
https://www.youtube.com/watch?v=0fy298iXAYQ
Moje marzenie!Mi i mężowi się bardzo podoba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak:) Ale wiecie jaka tradycja? Dziadkowie składają się na wózek:)
Bo dla mnie to za dużo ciut.
Ale chce mieć coś z czym sama sobie poradzę szybko i wygodnie.
Nie wiem czy w pregna plus jest DHA. Ja do tej pory tylko folik...Więc coś chce włączyć.
Witamin mam nie brać. Jestem przewitaminowana wg.lekarza po diecie wegańskiej.
Toteż od kąd jestem w ciąży nie przeszło mi żadne warzywo przez gardło:) -
Gumisia no bo on lekki jest. Całość 14 kg. A gondola 5kg. Normalnie ważą po 10kg. A z dzieckiem to już nie lada wysiłek!
Mieszkam w mieście. Ale blisko lasu i gór. Więc chyba terenowo będziemy z maluszkiem zwiedzać. -
monika_89 wrote:Czy ktoś w ogóle dopisuje się jeszcze do tabelki w excelu? Dopislam 2 kolumny z odliczaniem dni do porodu i dni do wizyty
Beatrice Tobie wpisałam synka
Przypominam:
[url]https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UAxQEaKokoCnHKOySQDCwtEFVvTkzD7EZOpgcJ7WrTE/edit#gid=0 [/url] -
Viki wrote:Gumisia no bo on lekki jest. Całość 14 kg. A gondola 5kg. Normalnie ważą po 10kg. A z dzieckiem to już nie lada wysiłek!
Mieszkam w mieście. Ale blisko lasu i gór. Więc chyba terenowo będziemy z maluszkiem zwiedzać.A do tego śliczny.
-
Viki wrote:Gumisia no bo on lekki jest. Całość 14 kg. A gondola 5kg. Normalnie ważą po 10kg. A z dzieckiem to już nie lada wysiłek!
Mieszkam w mieście. Ale blisko lasu i gór. Więc chyba terenowo będziemy z maluszkiem zwiedzać. -
Może kupię ten pregna plus.
Mam resztkę femibionu jeszcze.
Wow ale czas leci! Już II trymestr za rogiem.
Po tej wizycie trochę zluzowałam. Już oglądam sobie różne rzeczy dla dzidzi. Teraz juz musi być dobrze!
-
Arizona_R wrote:Vuko wrote:Na tym etapie ciazy bobasek jest raczej bierny i jeszcze nie fika
Vuko...to była przenośnia, oczywiście, że nie czuje żadnych ruchów ale macicę już tak więc się śmieje, że komuś miejsca brakuje:)