Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimi87 wrote:dziewczyny mam pytanie czy wy brałyście espumisan teraz jak jesteście w ciąży. Ja już strasznie męczę się ze wzdęciami i są mega bolesne ktoś może stosował espumisan na tym etapie ciąży
mimi87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:ja stosuje....hmmmno dobra nie regularnie ale bywało że często...herbata z kopru włoskiego też spoko...zastępuje espumisan ale czasem i tak musze wziąc
mimi87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya i muszę napisać coś głupiego:P
jeśli w poniedziałek usłyszę od swojego lekarza, że nie mam już tego dziadostwa to chciałam obwieścić, że urodziłam to dziś rano:P
nie mam pojęcia czy czasem nie wypełni się świeża krwią ale mi nie pozostaje nic innego jak cieszyć się z drobnych rzeczy, inaczej chyba bym nie ogarnełamenka, Giannaa, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJata ja od dwóch dni tez po obudzeniu szłabym spać, a potem spac... Nic mi sie nie chce i tylko resztka rozsądku staram sie organizacji rzeczywistość jak praca, sprzątanie i gotowanie...dobrze ze juz weekend i akurat wolny;) a mdlosci nie ustępują, ale wierze, ze wkrótce to minie;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie mdłości ustąpiły już prawie 2 tygodnie temu (hurra!!!) ale zmęczenie i bezsenność wykańczają mnie do tego stopnia, że pracy powiedziałam już 'hasta la vista babe'
Żarty żartami, ale ciężko mi z faktem, że z takiej aktywnej osoby stałam się wrakiem... Tłumaczę sobie to jednak tak, że chyba natura wie co robi. Może gdybym miała więcej energii robiłabym coś (oczywiście nieświadomie), co mogłoby zaszkodzić maleństwu...
-
nick nieaktualnya ja dziś zauważyłam czemu mi mdłości nie przechodzą... od za dużych posiłków
w sumie i tak jem dużo mniej jak przed ciążą, ale widocznie i to było za dużo.. gotowałam dzieciom kluski śląskie i zostało z 7 takich małych (tyle mój syn 6 letni miał na talerzu
) to myślę, zjem póki co te 7 i zaraz resztę dogotuje.. oczywiście byłam już najedzona po tej porcji, ale tak akurat, że mnie nie mdliło
czyli recepta prosta, muszę jeść tyle, co 6 letnie dziecko, a będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:41
Arizona_R, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tak samo z mdłościami... Już nie mogę.
Ale zaczęłam ćwiczyć i uprawić seks! Wracam do życia. Oczywiście z błogosławieństwem gina:)
Odkryłam coś:
https://www.youtube.com/watch?v=0fy298iXAYQ
Moje marzenie!
mimi87, Liskova lubią tę wiadomość
-
Arizona_R wrote:Moje maleństwo do sobie chyba meble wstawia do nowego mieszkania...ale szafy i kredensy? Ewidentnie organizuje sobie więcej miejsca, nie ma to jak pociągnąć to tu to tam, kopnąć a nóż widelec się rozciągnie:)
Espumisan w ciazy mozna,bo pytalam lekarza, takjak nospe. Ja wlasnie tez mam wzdecia,nawet teraz i popijam rumianek u tesciowej.
A co do serow, to tych camembert i brie tez nie nalezy jesc, choc nie sa az tak niebezpieczne jak te z kolorowa plesniaoczywiscie jak zjemy sobie kawalek raz na jakis czas, to nie trzeba sobie pluc w brode
-
nick nieaktualnyViki wrote:Ja tak samo z mdłościami... Już nie mogę.
Ale zaczęłam ćwiczyć i uprawić seks! Wracam do życia. Oczywiście z błogosławieństwem gina:)
Odkryłam coś:
https://www.youtube.com/watch?v=0fy298iXAYQ
Moje marzenie!
oglądam dalej bo się podoba:)