Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja stosuje....hmmmno dobra nie regularnie ale bywało że często...herbata z kopru włoskiego też spoko...zastępuje espumisan ale czasem i tak musze wziącmimi87 wrote:dziewczyny mam pytanie czy wy brałyście espumisan teraz jak jesteście w ciąży. Ja już strasznie męczę się ze wzdęciami i są mega bolesne ktoś może stosował espumisan na tym etapie ciąży
mimi87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygeneralnie nawet niemowlakom, wyciska się na język jak jest źle więc raczej nie zaszkodzi...ale wiadomo to jakiś tam lek...spróbuj koper włoski...świetny substytut... mi się zdarza na noc brać espumisam inaczej potrafiłam obudzić się z takim bólem brzucha ze wyłamArizona_R wrote:ja stosuje....hmmmno dobra nie regularnie ale bywało że często...herbata z kopru włoskiego też spoko...zastępuje espumisan ale czasem i tak musze wziąc
mimi87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya i muszę napisać coś głupiego:P
jeśli w poniedziałek usłyszę od swojego lekarza, że nie mam już tego dziadostwa to chciałam obwieścić, że urodziłam to dziś rano:P
nie mam pojęcia czy czasem nie wypełni się świeża krwią ale mi nie pozostaje nic innego jak cieszyć się z drobnych rzeczy, inaczej chyba bym nie ogarneła
menka, Giannaa, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJata ja od dwóch dni tez po obudzeniu szłabym spać, a potem spac... Nic mi sie nie chce i tylko resztka rozsądku staram sie organizacji rzeczywistość jak praca, sprzątanie i gotowanie...dobrze ze juz weekend i akurat wolny;) a mdlosci nie ustępują, ale wierze, ze wkrótce to minie;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie mdłości ustąpiły już prawie 2 tygodnie temu (hurra!!!) ale zmęczenie i bezsenność wykańczają mnie do tego stopnia, że pracy powiedziałam już 'hasta la vista babe'
Żarty żartami, ale ciężko mi z faktem, że z takiej aktywnej osoby stałam się wrakiem... Tłumaczę sobie to jednak tak, że chyba natura wie co robi. Może gdybym miała więcej energii robiłabym coś (oczywiście nieświadomie), co mogłoby zaszkodzić maleństwu...
-
nick nieaktualnya ja dziś zauważyłam czemu mi mdłości nie przechodzą... od za dużych posiłków
w sumie i tak jem dużo mniej jak przed ciążą, ale widocznie i to było za dużo.. gotowałam dzieciom kluski śląskie i zostało z 7 takich małych (tyle mój syn 6 letni miał na talerzu
) to myślę, zjem póki co te 7 i zaraz resztę dogotuje.. oczywiście byłam już najedzona po tej porcji, ale tak akurat, że mnie nie mdliło
czyli recepta prosta, muszę jeść tyle, co 6 letnie dziecko, a będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:41
Arizona_R, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tak samo z mdłościami... Już nie mogę.
Ale zaczęłam ćwiczyć i uprawić seks! Wracam do życia. Oczywiście z błogosławieństwem gina:)
Odkryłam coś:
https://www.youtube.com/watch?v=0fy298iXAYQ
Moje marzenie!
mimi87, Liskova lubią tę wiadomość
-
Na tym etapie ciazy bobasek jest raczej bierny i jeszcze nie fikaArizona_R wrote:Moje maleństwo do sobie chyba meble wstawia do nowego mieszkania...ale szafy i kredensy? Ewidentnie organizuje sobie więcej miejsca, nie ma to jak pociągnąć to tu to tam, kopnąć a nóż widelec się rozciągnie:)

Espumisan w ciazy mozna,bo pytalam lekarza, takjak nospe. Ja wlasnie tez mam wzdecia,nawet teraz i popijam rumianek u tesciowej.
A co do serow, to tych camembert i brie tez nie nalezy jesc, choc nie sa az tak niebezpieczne jak te z kolorowa plesnia
oczywiscie jak zjemy sobie kawalek raz na jakis czas, to nie trzeba sobie pluc w brode
-
nick nieaktualnyuważnie oglądam wózek...mój pierwszy minus, to fakt, że ta walizeczka z przodu mocowana jest na plastikowe zaczepy...Viki wrote:Ja tak samo z mdłościami... Już nie mogę.
Ale zaczęłam ćwiczyć i uprawić seks! Wracam do życia. Oczywiście z błogosławieństwem gina:)
Odkryłam coś:
https://www.youtube.com/watch?v=0fy298iXAYQ
Moje marzenie!
oglądam dalej bo się podoba:)

ale ja nie mące, bo tak namieszam, że szlag trafi tą tabelkę haha