Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustikf bardzo mi przykro z powodu twojej straty wiem przez co przechodzisz bo w styczniu też odszedł mój Aniołek...
Kochana nie załamuj się i nie poddawaj w staraniach...
I polecam zajrzyj na forum poronienie, tam są wspaniałe dziewczyny, które cię zrozumieją najlepiej, bo same przez to przeszły... Mi to forum pomogło dojść do siebieAsha lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, niesmialo dolaczam do was, w sobote wyszedl pozytywny test, w niedziele powtorzylam i znowu pozytywny... jednak ta druga kreska nie jest tak bardzo wyrazna i gruba jak pierwsza... i to mnie bardzo martwi. Mam za soba jedna ciaze ktora przebiegala ksiazkowo i z niej wspaniala 3 letnia coreczke. Potem dwa poronienia i jedna ciaza pozamaciczna, mieszkam w UK, teraz znowu ciaaza i jestem pelna nadziei i optymizmu;)
Na szczescie jutro lece do Polski, umowilam sie do ginekologa na jutro... jak myslicie bedzie mogl juz cos stwierdzic? To bedzie 4 tyg i 3 dzien ciazy.
POzdrawiam wasBeatrice lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ewe08 wrote:Czesc dziewczyny, niesmialo dolaczam do was, w sobote wyszedl pozytywny test, w niedziele powtorzylam i znowu pozytywny... jednak ta druga kreska nie jest tak bardzo wyrazna i gruba jak pierwsza... i to mnie bardzo martwi. Mam za soba jedna ciaze ktora przebiegala ksiazkowo i z niej wspaniala 3 letnia coreczke. Potem dwa poronienia i jedna ciaza pozamaciczna, mieszkam w UK, teraz znowu ciaaza i jestem pelna nadziei i optymizmu;)
Na szczescie jutro lece do Polski, umowilam sie do ginekologa na jutro... jak myslicie bedzie mogl juz cos stwierdzic? To bedzie 4 tyg i 3 dzien ciazy.
POzdrawiam was
Gratuluje
Witaj , ja tez w uk
Jeszcze za wczesnie na diagnoze przez gina moim zdaniem ze dwa tygodnie jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 10:37
-
nick nieaktualnyWitam się w 6 tygodniu:)
Justi, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty wierzę, że kolejny cykl będzie dla Ciebie tym szczęśliwym:)
Witam nowe styczniówki, za wszystkie trzymam kciuki! Ewe, wydaje mi się, że na tym etapie ciąży ginekolog niewiele zobaczy. Ja też idę jutro na pierwszą wizytę (5t + 1d) i mam wątpliwości, czy to nie za wcześnie, ale złapała mnie infekcja, więc muszę ją jak najszybciej wyleczyć
Ja nie mam dzisiaj apetytu, nos zatkany, masakra. -
eneska wrote:Witam się w 6 tygodniu:)
Justi, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty wierzę, że kolejny cykl będzie dla Ciebie tym szczęśliwym:)
Witam nowe styczniówki, za wszystkie trzymam kciuki! Ewe, wydaje mi się, że na tym etapie ciąży ginekolog niewiele zobaczy. Ja też idę jutro na pierwszą wizytę (5t + 1d) i mam wątpliwości, czy to nie za wcześnie, ale złapała mnie infekcja, więc muszę ją jak najszybciej wyleczyć
Ja nie mam dzisiaj apetytu, nos zatkany, masakra.
Ano witamy w 6
Ja juz dzisiaj wykonalam tel w sprawie infekcji hahah bo mnie tez dopadlo hahahah -
nick nieaktualnyjustikf wrote:Mój Aniołek jest już w niebie *.
Beta spadła, progesteron również mega w dół, mimo luteiny.
Kochane Styczniówki - trzymam kciuki, a ja się z Wami żegnam i z pewnością z tęsknotą będę o Was myśleć i o tym, że przez chwilę byłam również po tej stronie! -
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Witam się w 6 tygodniu:)
Ja nie mam dzisiaj apetytu, nos zatkany, masakra.eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila8k wrote:U mnie w 5 tc było widać pęcherzyk, to ciałko żółtkowe i kropeczkę z której miał być zarodek.
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:ja też mam dziś zrobić betę i drżę co będzie, bo plamienia nadal nie ustałyeneska wrote:Ja bym bardzo chciała zobaczyć serduszko, ale nie wiem, jak to będzie:) Wyczytałam, że w 6 tyg. serduszko już bije, wszystko zależy od jakości sprzętu USG, czy uda się je dojrzeć.
Ja mam nadzieję, że 19 maja usłyszymy serduszko. U Nas mimo dobrego sprzętu nie było jeszcze serduszka słychać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Dzien dobry
Justikf bardzo mi przykro tule mocno
Ja zaraz jade po wynik drugiej bety a okolo 13 ruszamy do lekarza trzymajcie kciuki
Trzymamy kciuki Ja mam jutro wizytę i liczę już na pięknie bijące serduszko chociaż moja gin nie ma rewelacyjnego sprzętu ale jest rewelacyjnym lekarzemKamila8k, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny