Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
lucy1983 wrote:Dzięki. Pewnie że będę
W tym tygodniu mam jeszcze kurs ale potem już tylko normalna praca więc luz
Jak idą przygotowania do przeprowadzki? Jak się czujesz???
Idą pełną para...za 2 tyg to już prawie będziemy na miejscuNa razie głównie skupiam się na sprzedaży samochodu i motocykla bo nie bardzo możemy tam zabrać.
A co do samopoczuciaTak jak mówią dla mnie II trymestr jest miodowym czasem ciąży
samopoczucie rewelacja
Brzuszek rośnie już u Ciebie ?lucy1983, dorbie lubią tę wiadomość
-
Czesc
Gratuluje udanych wizyt. Ja tylko ciagle w pracy. Dlugo sie martwilam bo brzuch był płaski jak deska. Az tu nagle ok 4 dni temu wyskoczyla mi pileczka
Jakie bylo moje zdziwienie jak nie moglam dopiac sie w spodniea juz myslalam ze do 20 tygodnia nie wyskoczy
to chyba przez witaminy na II trymestr
Pozdrawiamlucy1983, anulka557, ewka315, Pola_x, dorbie, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Idą pełną para...za 2 tyg to już prawie będziemy na miejscu
Na razie głównie skupiam się na sprzedaży samochodu i motocykla bo nie bardzo możemy tam zabrać.
A co do samopoczuciaTak jak mówią dla mnie II trymestr jest miodowym czasem ciąży
samopoczucie rewelacja
Brzuszek rośnie już u Ciebie ?
To fajnie że masz teraz więcej energii bo przeprowadzka na pewno ich wymagapodziwiam szczerze, bo ja po pracy rzadko mam już na coś siłę, a przy tych upałach to już zupełnie...
U mnie brzuszek już jest i sama jestem zdziwiona że tak szybkona szczęście kupiłam parę ciążowych rzeczy na wyprzedaży w C&A więc mam w czym chodzić
całkiem fajne te sukienki i bluzki w sam raz na lato
bo w dresie przecież nie mogę iść do pracy
A jak u Ciebie? Ponoć w kolejnej ciąży brzuszek szybciej wyskakujedorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Polecam Wam tę poduszkę z Motherhood, jest rewelacyjna!
Pierwsza noc od dawna, kiedy przespałam praktycznie do rana na lewym boku, a nie obracałam się 50 razy z boku na bok!
Zamówienie poduszki to mój priorytet na weekendwidziałam na Amazonie za 30 euro więc ceny nawet porównywalne
Ja niestety lubię spać na prawym boku więc w nocy ciągle przekręcam się z lewego na prawy?
Jak samopoczucie???Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucy, ja w sumie lubię spać i na tym i na tym
Ale może poduszka Ci pomoże i nie będziesz się przekręcać? Bo jednak ponoć na lewym powinno się spać.
Moje samopoczucie superPoza zmęczeniem byle czym, to czuję się naprwdę dobrze, a chyba poniedziałkowa wizyt u gina, dodała mi skrzydeł
W przyszłą środę prenatalne, mam tylko nadzieję, że przepuklina na brzuszku się wchłonie. -
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:To fajnie że masz teraz więcej energii bo przeprowadzka na pewno ich wymaga
podziwiam szczerze, bo ja po pracy rzadko mam już na coś siłę, a przy tych upałach to już zupełnie...
U mnie brzuszek już jest i sama jestem zdziwiona że tak szybkona szczęście kupiłam parę ciążowych rzeczy na wyprzedaży w C&A więc mam w czym chodzić
całkiem fajne te sukienki i bluzki w sam raz na lato
bo w dresie przecież nie mogę iść do pracy
A jak u Ciebie? Ponoć w kolejnej ciąży brzuszek szybciej wyskakuje
Z tym brzuchem to jakoś dziwnie u mnie... bo dzisiaj mam mały ... i nie wiem jak to może być, że raz jest większy raz mniejszy. Rozumiem w ciągu dnia ale z rana, żeby były takie wahania? Wydaje mi się, że u mnie jakoś szybciej nie wyskoczył brzuszek -
Miałam być na bieżąco i sie nie udało haha
W środę na spontanie wymyśliliśmy, że jedziemy do moich rodziców, którzy urlopowali sie w Stegnie, mieliśmy wieczorem wracać, ale rodzice przekonali nas, żebyśmy zostali na noc
Było ekstra.)
Dziś zaczynamy 4 miesiąc!!
Mój brzuszek jest już widoczny nawet dla obcych ludzi w sklepie itp.)
A to ja nad morzem
mimi87, Liskova, Mama84, Kamila8k, bacha8709, Giannaa, Pola_x, dorbie, Aprilia, Paulix, lucy1983, ewka315, Beatrice lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Liskova wrote:Lucy, ja w sumie lubię spać i na tym i na tym
Ale może poduszka Ci pomoże i nie będziesz się przekręcać? Bo jednak ponoć na lewym powinno się spać.
Moje samopoczucie superPoza zmęczeniem byle czym, to czuję się naprwdę dobrze, a chyba poniedziałkowa wizyt u gina, dodała mi skrzydeł
W przyszłą środę prenatalne, mam tylko nadzieję, że przepuklina na brzuszku się wchłonie.Liskova, anulka557 lubią tę wiadomość