Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Super !!!
Widzisz tak się za Tobą stęskniłam, że aż 3 razy polubiłam Twoją wiadomośćMam nadzieje,że teraz będziesz zaglądać częściej
Dzięki. Pewnie że będę
W tym tygodniu mam jeszcze kurs ale potem już tylko normalna praca więc luz
Jak idą przygotowania do przeprowadzki? Jak się czujesz??? -
Gumisia wrote:Poronienie podobno nie jest wskazaniem do prenatalnych na NFZ. Ja poroniłam dwie ciąże i niestety robię prywatnie. Twój lekarz chyba troszkę tam ponaciągał.
To dziwnie.. Bo jak się umawiałam na badanie to jeszcze się pytałam czy na pewno będzie za darmo, a babeczka mówiła że na pewno. Tylko to ksero muszę mieć z wypisu.. -
Dziewczyny, ale wszystko zależy od przyczyny poronienia, innych chorób i wielu czynników. Niektórzy ginowie chcą dmuchać na zimne i wolą po poronieniu dać skierowanie, a co oni sobie wpiszą w uzasadnieniu, to już ich sprawa
Ja się umówiłam na przyszłą środę na 7:30, więc będzie test podwójny + USG.
Pani dr przez tel bardzo miłaKazała być na czczo, wziąć sobie śniadanie i coś słodkiego
-
Nessa wrote:To dziwnie.. Bo jak się umawiałam na badanie to jeszcze się pytałam czy na pewno będzie za darmo, a babeczka mówiła że na pewno. Tylko to ksero muszę mieć z wypisu..
-
Nessa wrote:To dziwnie.. Bo jak się umawiałam na badanie to jeszcze się pytałam czy na pewno będzie za darmo, a babeczka mówiła że na pewno. Tylko to ksero muszę mieć z wypisu..
-
nick nieaktualnyLiskova to chodzi o takiego rogala? mi taka została z poprzedniej ciąży
długa jak ja albo i dłuższa jest
też już chyba muszę wyciągnąć bo czuję, że to moje ostatnie podrygi spania na brzuchu, już czuje, że lada dzień się skończy
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FasUla wrote:To daj prosze linka:) ja tez kupiłam magne b6 bi magnelli nie mieli w aptece a chciałam cos na szybko;)
Skurcze łydek tez mam i mroczki przed oczami rownież, ponoć tak moze byc...FasUla, lucy1983 lubią tę wiadomość