Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeneska wrote:A czy dzisiaj nie ma wyników matur? trzymam kciuki
zdana maturka
nawet lepiej niz sadzilam takze gitez majonez
anulka557, Pola_x, Gumisia, ewka315, bacha8709, converse90, dorbie, Giannaa, eneska, Kinia1986, vincaminor, mimi87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weszłam troszkę wcześniej, więc już jestem w domu. Wszystko w porządku, widziałam jak macha nogami u drapie się po głowie:) Ma ponad 6 cm!
Beatrice, anulka557, Pola_x, Gumisia, Liskova, bacha8709, converse90, dorbie, Giannaa, Kinia1986, Carmen1724, Mama84, mimi87, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Ja już po wizycie!
Widziałam serduszkow końcu. Bo na pierwszej wizycie miesiąc temu jeszcze nie było go widać. Dzieciątko ma trzy centymetry i ma się dobrze.
A ja z wrażenie i całego stresu z przed wizyty wyszłam nie płacąc.
Przypomniałam sobie w domu jak trochę ochłonęłam. Ale mi wstyd.
Muszę jutro zadzwonić do gin i go przeprosić. Będzie miał ze mnie ubaw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 20:20
Liskova, dorbie, Pola_x, Giannaa, anulka557, Kinia1986, Gumisia, vincaminor, Carmen1724, ewka315, Mama84, mimi87, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bacha8709 wrote:Witajcie,
Ja już po wizycie!
Widziałam serduszkow końcu. Bo na pierwszej wizycie miesiąc temu jeszcze nie było go widać. Dzieciątko ma trzy centymetry i ma się dobrze.
A ja z wrażenie i całego stresu z przed wizyty wyszłam nie płacąc.
Przypomniałam sobie w domu jak trochę ochłonęłam. Ale mi wstyd.
Muszę jutro zadzwonić do gin i go przeprosić. Będzie miał ze mnie ubaw.Gratuluję!
bacha8709 lubi tę wiadomość