Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Gratulacje po wizytach i tego, że przyniosłyście dobre wieści z nich
Anulka Śliczne maleństwo
Cynnia Nie czytaj tych smutnych rzeczy, to jest najgorsze co możesz zrobić ...ja sama bym płakała po przeczytaniu tego...Ciszę się, że u Ciebie wszystko w porządku
asia1985 Gratulacje nowego zakupu...ładny wózeczek...szkoda, że nie dałaś sobie jeszcze chwili czasu, bo jak rusza na forum konkretne rozmowy o wózkach to może jeszcze Ci się spodobać coś innego
Ja dzisiaj umieram...rano obudził mnie potworny ból głowy ...zjadłam śniadanie chwile posiedziałam i poszłam spać dalej. Myślałam, że jak się prześpię to przejdzie...niestety nie przeszło a w domu apapu ani paracetamolu nie mam ...
Ktoś wie ile tego można wziąć ? Czy mogę np wziąć 2 tabletki ? To na pewno jest bezpieczne ale do jakiejś tam ilości.Cynnia, anulka557 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Cześć dziewczyny
Gratulacje po wizytach i tego, że przyniosłyście dobre wieści z nich
Anulka Śliczne maleństwo
Cynnia Nie czytaj tych smutnych rzeczy, to jest najgorsze co możesz zrobić ...ja sama bym płakała po przeczytaniu tego...Ciszę się, że u Ciebie wszystko w porządku
asia1985 Gratulacje nowego zakupu...ładny wózeczek...szkoda, że nie dałaś sobie jeszcze chwili czasu, bo jak rusza na forum konkretne rozmowy o wózkach to może jeszcze Ci się spodobać coś innego
Ja dzisiaj umieram...rano obudził mnie potworny ból głowy ...zjadłam śniadanie chwile posiedziałam i poszłam spać dalej. Myślałam, że jak się prześpię to przejdzie...niestety nie przeszło a w domu apapu ani paracetamolu nie mam ...
Ktoś wie ile tego można wziąć ? Czy mogę np wziąć 2 tabletki ? To na pewno jest bezpieczne ale do jakiejś tam ilości.Giannaa lubi tę wiadomość
-
JATA wrote:Gianna mi też dziś pęka głowa. ostatnio często mnie boli, to może być przez duphaston. Ja wzięłam apap, bo już nie mogłam. 1 tabletkę 500mg
A to takie tabletki 500mg można ?Ile ich można w ciągu dnia ? Rozmawiałaś z teściem na ten temat może?
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Ja na ból głowy biorę jedną tabletkę Apapu - wystarcza.
Moja pani ginekolog powiedziała, że w bardzo skrajnych przypadkach można nawet ketanol wziąć, ale to już naprawdę ostateczność.
Chyba bym nie zaryzykowała żeby wziąć ketonalAle apap nigdy na mnie nie działał...kiedyś musiałam całe opakowanie (6szt.) wziąć, żeby ból przeszedł.
-
II trymestr moje drogie to bóle głowy. Tak gdzieś czytałam. Ja cały I trymestr bez a teraz pod koniec od rana. I jak sie prześpię to nic nie daje. Apap na chwile daje rade.Przez całą ciąże wzięłam już 3 apapy...
-
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Chyba bym nie zaryzykowała żeby wziąć ketonal
Ale apap nigdy na mnie nie działał...kiedyś musiałam całe opakowanie (6szt.) wziąć, żeby ból przeszedł.
głowa też mnie bardzo rzadko boli, na razie...
-
Ja jak do tej pory to nie wzięłam żadnej tabletki przeciwbólowej...raz tylko trochę mnie głowa bolała ale samo przeszło... Może jest tak jak Viki napisała...chociaż mam cichą nadzieje, że nie
Za miesiąc zaczyna się mój sezon na migreny ciekawe co to będzie ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny