Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć e-ciocie!! Mama i tata znów mnie dzisiaj podglądali. Fikałem cudowne koziołki! Nadal wszystko wskazuje na to, że będę chłopcem! Ale zobaczymy za 4 tygodnie znowu!
Wszystkie moje parametry są w normie, a ryzyko choroby genetycznej jest niskie! Będę wspaniałym zdrowym malcem! A tu moja sesja zdjęciowa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 17:04
anulka557, Kinia1986, Martii, Aprilia, Liskova, Pola_x, vincaminor, ewka315, Vuko, Carmen1724, Hikaru, Mama84, Giannaa, mimi87, dorbie, Gumisia, Beatrice lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
naali13 wrote:Cześć e-ciocie!! Mama i tata znów mnie dzisiaj podglądali. Fikałem cudowne koziołki! Nadal wszystko wskazuje na to, że będę chłopcem! Ale zobaczymy za 4 tygodnie znowu!
Wszystkie moje parametry są w normie, a ryzyko choroby genetycznej jest niskie! Będę wspaniałym zdrowym malcem! A tu moja sesja zdjęciowa!
Suuuper!!! Gratulacje
moja wizyta dopiero w przyszły pt. Nie mogę się doczekać -
anulka557 wrote:Aprilla szkoda, że Ci przełożyli, miałyśmy iść "razem" eh
tak blisko, a zarazem tak daleko!
Ból pleców nadal mnie męczyWczoraj wstawałam tylko do wc, dziś już troszkę więcej, ale ogólnie to jest koszmar
Mam problem nawet żeby się obrócić na drugi bok. Miałam podobne akcje wcześniej, 2 razy i brałam zastrzyki. Teraz czekam czy samo mi przejdzie.
-
Vuko wrote:Ale 100 czy 50?
50tka
Gratuluję dzisiejszych wizytŚliczne bobaski!
Ja się dzisiaj czuję koszmarnie gdy chodzi o psychę. Coś mi się dzisiaj poprzestawiało i mam jakieś chwile zwątpienia czy sobie poradzę, czy jestem gotowa i jak to wszystko będzie. Cały dzień płaczTrochę pospałam i już lepiej ale ogólnie tragedia. Jutro jedziemy na działkę i nad jezioro na kilka dni, może wtedy się odstresuję.
-
Hikaru wrote:50tka
Gratuluję dzisiejszych wizytŚliczne bobaski!
Ja się dzisiaj czuję koszmarnie gdy chodzi o psychę. Coś mi się dzisiaj poprzestawiało i mam jakieś chwile zwątpienia czy sobie poradzę, czy jestem gotowa i jak to wszystko będzie. Cały dzień płaczTrochę pospałam i już lepiej ale ogólnie tragedia. Jutro jedziemy na działkę i nad jezioro na kilka dni, może wtedy się odstresuję.
Ja też przechodziłam taką załamkę i właśnie pomógł mi wyjazd na kilka dni, to genialny sposób na zwrócenie myśli na inny tor lub nie myśleniu o niczym, ja się wyłączyłam. Teraz czuję się zresetowana
Życzę ci tego samego, będzie lepiej !
Ehh kobiety to mają przekichane przez te hormony...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:55
Hikaru, dorbie lubią tę wiadomość
-
Liskova wrote:Czy któraś z Was ćwiczy z Tiffany Rothe? :>
Teraz mam przerwę ale zamierzam do jej filmików wrócić niedługo.
Liskova lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Martii wrote:Ja też przechodziłam taką załamkę i właśnie pomógł mi wyjazd na kilka dni, to genialny sposób na zwrócenie myśli na inny tor lub nie myśleniu o niczym, ja się wyłączyłam. Teraz czuję się zresetowana
Życzę ci tego samego, będzie lepiej !
Ehh kobiety to mają przekichane przez te hormony...
Dziękujętak właśnie zamierzam zrobić myślę że pomoże
Martii lubi tę wiadomość
-
Vincaminor, to powiedz mi proszę, jak często z nią ćwiczysz? Chciałabym ćwiczyć, bo widzę, że ma fajne, nieprzesadzone filmiki, dostosowane dla kobiet w ciąży (Chodakowska chyba nie ma?), ale widziałam, że jest część 1, 2 i 3. I nie wiem, czy się te części ćwiczy na zmianę? Czy najpierw cały czas 1, potem 2 i potem 3? No i właśnie jak często, żeby nie przesadzić.
-
Nessa wrote:Ja będę miała prenatalne na NFZ bo pierwszą ciążę poroniłam. Pani dr mi napisała skierowanie na to badanie no i że poroniłam oraz miałam się umówić do takiego gabinetu ginekologicznego gdzie są te badania refundowane. Tam muszę zabrać ksero wypisu ze szpitala no i moją kartę NFZ.