Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka557 wrote:moje już od piątku ma wakacje
ale ja nie odczuję za bardzo bo i to miał drugą zmianę na 11.30
ale do tej pory nie wiem jak ogarnę przyszły rok, zajęcia co prawda zaczynają się 6,45 ale do 8.15 można dziecko przyprowadzić.. a my całe życie po 8 wstajemy!!! oj będzie ciężko
Jakaś paranoja, zajęcia na 6:45? -
nick nieaktualnyGiannaa wrote:Jakaś paranoja, zajęcia na 6:45?
pech chciał, że w przyszłym trafiliśmy na pierwszą, ale ja w życiu go o tej nie przyprowadzę, na 8 będzie przychodził.
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:bo jest tyle dzieciaków, że biedni musieli wprowadzić dwie zmiany, pierwsza od 6,45-11,30, druga 11,30-16,30 czy jakoś tak
pech chciał, że w przyszłym trafiliśmy na pierwszą, ale ja w życiu go o tej nie przyprowadzę, na 8 będzie przychodził.
-
nick nieaktualnyeneska wrote:masakra, ani jedna ani druga zmiana niespecjalnie ;p
wstawałam o której chcę, o 11.30 go zaprowadzałam, szłam na zakupy, robiłam obiad, sprzątałam i o 15 go dobierałam
teraz to on padnięty będzie jak bedzie musiał tak rano wstawać
-
Vuko wrote:Wiem jakie zadanie ma luteina,bo tez ja biore. Bardziej zdziwilo mnie to,ze musisz brac tak dlugo,bo przeciez w 15tyg produkcje progesteronu przejmuje chyba lozysko. Myslalam,ze masz jakies dodatkowe wskazania
-
Giannaa wrote:Super wyniki
Mam pytanie czy to są wyniki tego badania PAPPA
trisomia21 1:564 mój wynik 1:11280
trisomia18 1:1309 mój wynik 1:20000
trisomia13 1:4124 mój wynik 1:20000
Bo USG chyba chyba takich wyników nie daje ?
Ja w zasadzie na PAPPA się nie załapałam zbyt próżno miałam robione USG ...mogę jeszcze zrobić test potrójny ale granica błędu jest niestety większa i nie wiem czy to nie namąci mi w głowie...
Wie któraś może coś więcej o tym teście potrójnym ? Może miała styczność albo jakieś info od lekarza ? Internet przejrzałym już w tej sprawie jakby co
Giannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Vuko, mam brać 1 tabletkę wieczorem. Nie wiem, czy luteina jest w różnych dawkach? Tzn. np. 5g, 10g? Nie widzę na recepcie nic takiego, więc hmm, chyba po prostu 1 tabletkę. Dowiem się popołudniu, bo podjadę do apteki.
milego dnia babeczki,biore sie za obiad
Liskova lubi tę wiadomość
-
Dzińdoberek!
To moja ginka coś mi dziwnego nagadała, albo się nie zrozumiałysmy, bo stwierdziła, że ciążą jest młodsza wg usg o 5 dni i że dziecko już NIE NADGONI(bo zapytałam, czy się może wyrównać), bo nie ma takiej możliwości, ale róznica do 10 dni jest ok.
Na następnej wizycie ja zagnę -
nick nieaktualny