Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:Kamilka, gdsies to przegapilam
Anulka kiedy do gienka idziesz?
anulka557- ja po pierwszej becie, kilka razy robiłam testy ciążowe. Sprawdzałam jak mocne są kreseczki. dopiero przy becie 345.6 były dwie grube wyraźne krechy!!!
Ale jak widać jestem człowiekiem, który i tak musiał sprawdzić i dzisiaj przy okazji innych badań zrobiłam betę.
-
nick nieaktualnyJa tam uważam, że nie ma co robić testów i patrzeć, czy kreska ciemnieje, bo różne mamy stężenie moczu, testy też są różne i można się tylko niepotrzebnie zestresować
Ja dzisiaj mam huśtawkę nastrojów, przed chwilą przepłakałam godzinę. Trochę się dzisiaj pokłóciłam z mężem, a raczej to on ma jakiś nieswój humor. Właściwie nic takiego się nie stało, ponarzekał trochę, a wychodząc do pracy trzasnął drzwiami. Ja się rozpłakałam, a jak mnie przeprosił, to już w ogóle nie umiałam się opanować. Teraz z kolei robię sobie obiad i mam zamiar może uporządkować trochę ubrania w szafie - trzeba się pozbyć buciorów zimowych i kurtek ) Boże, co ta ciąża wyprawia... raz płacz, raz śmiech i dużo energii.. :- P
Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty u lekarza, mam nadzieję, że będę miała dla Was same dobre wieści:)Kamila8k lubi tę wiadomość
-
eneska wrote:Ja tam uważam, że nie ma co robić testów i patrzeć, czy kreska ciemnieje, bo różne mamy stężenie moczu, testy też są różne i można się tylko niepotrzebnie zestresować
Ja dzisiaj mam huśtawkę nastrojów, przed chwilą przepłakałam godzinę. Trochę się dzisiaj pokłóciłam z mężem, a raczej to on ma jakiś nieswój humor. Właściwie nic takiego się nie stało, ponarzekał trochę, a wychodząc do pracy trzasnął drzwiami. Ja się rozpłakałam, a jak mnie przeprosił, to już w ogóle nie umiałam się opanować. Teraz z kolei robię sobie obiad i mam zamiar może uporządkować trochę ubrania w szafie - trzeba się pozbyć buciorów zimowych i kurtek ) Boże, co ta ciąża wyprawia... raz płacz, raz śmiech i dużo energii.. :- P
Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty u lekarza, mam nadzieję, że będę miała dla Was same dobre wieści:)
eneska- myślę, że moje sprawdzanie spowodowane było wcześniejszym poronieniem.
-
Mogę śmiało już oficjalnie się do was zapisać, dzisiejszy przyrost bety piękny. 08.05. była 20,06. Dziś 123,52. "HCG podwaja się co 1 dni 3 godzin (27 godzin). Średni dwudniowy przyrost to 68 mlU/ml (240%) (w normie)."
Kamila8k, Vuko, eneska, lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam pierwszą betę, która wyszła niziutka i na drugi dzień robiłam test (w dniu pierwszej bety test o czułości 10 nie wyszedł), potem tylko dwie bety i na tym skończyłam Kusiło mnie, żeby zrobić kolejny test na pamiątkę, bo mam w domu jeszcze jeden na zbyciu, ale powstrzymałam się
-
nick nieaktualnyja zrobiłam 3 testy i 1 bete! Jestem jakaś dziwna czy po prostu ufam że wszystko jest ok! Wychodzę z założenia, że i tak nie mam teraz wpływu na to co i jak jest, mogę tylko o siebie dbać, zażywać witaminki i kwas foliowy i zdrowo żyć! I Pozytywne myślenie to podstawa! :DDDD Moja pierwsza wizyta 18 maja!
lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila8k wrote:Spokojnie nic się nie stało!
anulka557- ja po pierwszej becie, kilka razy robiłam testy ciążowe. Sprawdzałam jak mocne są kreseczki. dopiero przy becie 345.6 były dwie grube wyraźne krechy!!!
Ale jak widać jestem człowiekiem, który i tak musiał sprawdzić i dzisiaj przy okazji innych badań zrobiłam betę.
no ale nic, ważne, że ciemniejsza jak wcześniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 17:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yoacha wrote:ja zrobiłam 3 testy i 1 bete! Jestem jakaś dziwna czy po prostu ufam że wszystko jest ok! Wychodzę z założenia, że i tak nie mam teraz wpływu na to co i jak jest, mogę tylko o siebie dbać, zażywać witaminki i kwas foliowy i zdrowo żyć! I Pozytywne myślenie to podstawa! :DDDD Moja pierwsza wizyta 18 maja!
Beatrice lubi tę wiadomość