Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:Gumisia piękna beta jak przyrost wydaje Ci sie za duży to może będą bliżniaki?
Ja już po pobraniu krwi, wyniki dopiero jutro.. jak nie przyślą do 13 to musze do nich dzwonic bo o 14 mam wizyte u gina, a własnie, jutro we 3mamy wizyte: eneska, Giannaa i ja, dobrze pamiętam?
Ogólnie zrobiłam 2testy paskowe i dzisiaj 4 bete -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Ja miałam ow 08.05 okres 24.04 i mam nadzieje ze to ten cykl bo robilam testy owulacyjne(dokładnie wiedziałam kiedy jest owulacja) według kalendarza wypada mi styczeń zobaczymy 20 ide na bete. Jak myslicie nie za wcześnie?
Bardzo byśmy się cieszyli jak by w środku mnie była juz fasolka. Staramy się od 3 miesięcy. W sumie mam 20 lat rok temu się zareczyliscmy a za rok ślubBeatrice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny ale naskrobałyście czytałam chyba godzinę żeby Was ogarnąć
Witam nowe styczniowe Mamusie gratuluję z całego serca i oby Groszki zdrowo rosły
Gianna Felicity i eneska - trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty i zdrowe Fasolki
U mnie dziś trochę lepiej:) wczoraj w końcu minęła biegunka, jestem osłabiona bo od piątku prawie nic nie jadłam ze strachu tylko piłam żeby się nie odwodnić, ale sytuacja chyba opanowana
Dziś byłam na parę godzin w pracy, było nawet ok, ale jestem masakrycznie zmęczona bo źle spałam w nocy i nie muałam mojej popołudniowej drzemki... Z szefem mam umowę że robię ile mogę bo jak nie to idę na zwolnienie i tyle mnie zobaczy do końca 1. trymestru... Teraz odpoczywam i mam nadzieję że u Kropeczki wszystko w porządku
Beatrice, Giannaa lubią tę wiadomość
-
A mi dziś wróciły objawy ze zdwojoną siłą.
Cycki tragicznie bolą. Mdło mi cały dzień. A najgorzej jak coś zjem. Potem to tragedia. Kręci mi się głowie, plecy i brzuch boli. Nie mogę patrzeć na jedzenie.
To chyba mdłości...
Jutro mam wizytę!
Na 15. Więc zaraz napisze po. Tydzień temu miałam betę ponad 3000, więc teraz powinna być na pewno powyżej 10000, więc powinnam zobaczyć coś fajnego:) Jak jest dobrze.
Ale przyzwyczajona jestem tylko do złych wiadomości u gina, więc ciężko mi uwierzyć, że powie że ocś tam w końcu widzi dobrego. Więc się boje jak cholera. Ale co mam zrobić.
Nie chce się z wami żegnać -
Widze niezle naskorobalyscie w czasie mojej drzemki
Moj test dzien przed@ odrazu wyszedl ciemny, ale ja myslalam ze jest przeterminowany i nie moglam uwierzyc...zrobilam go popoludniu i tak w sumie dla jaj bo juz i tak przstalismy sie starac....kazalam kupic nowe mojemu zebym mogla zrobic na drugi dzien rano i dzien pozniej jakby co...no i odrazu ciemne wyszly w sumie 6 zrobilam bo tu bety nie robia, wiec jedynie po testach moglam widziec czy jasnieja czy nie bo juz ciemniec to nie mogly -
Viki wrote:A mi dziś wróciły objawy ze zdwojoną siłą.
Cycki tragicznie bolą. Mdło mi cały dzień. A najgorzej jak coś zjem. Potem to tragedia. Kręci mi się głowie, plecy i brzuch boli. Nie mogę patrzeć na jedzenie.
To chyba mdłości...
Jutro mam wizytę!
Na 15. Więc zaraz napisze po. Tydzień temu miałam betę ponad 3000, więc teraz powinna być na pewno powyżej 10000, więc powinnam zobaczyć coś fajnego:) Jak jest dobrze.
Ale przyzwyczajona jestem tylko do złych wiadomości u gina, więc ciężko mi uwierzyć, że powie że ocś tam w końcu widzi dobrego. Więc się boje jak cholera. Ale co mam zrobić.
Nie chce się z wami żegnać
bedzie dobrzeEwa1995 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustikf wrote:Mój Aniołek jest już w niebie *.
Beta spadła, progesteron również mega w dół, mimo luteiny.
Kochane Styczniówki - trzymam kciuki, a ja się z Wami żegnam i z pewnością z tęsknotą będę o Was myśleć i o tym, że przez chwilę byłam również po tej stronie!
Nie wierze Tak mi przykro. Wchodze na forum a tu takie smutne wieśći
Mocno tule i trzymam kciuki, że nie długo znowu wrócisz na fioletową.Blair, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie nowe dziewczyny. Miło że dołączyłyście do nas
Anica będzie dobrze. Na kiedy wychodzi ci wstępnie termin?
Ewa1995 trzymam kciuki żeby to był ten cykl
Ale was dlugo nadrabialam a teraz zapomnialam co mialam pisać
Ja dzisiaj zakończyłam matury Ustne zdane nawet lepiej niż sądziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 18:31
eneska, lucy1983, Blair, Suri97, Kourtney, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do Was pytanie może głupie ale w pierwszej ciąży bety nie robiłam. Teraz postanowiłam zrobić. I tu mam pytanie czy można je zrobić na kasę chorych czy tylko prywatnie. Teraz byłam prywatnie i cena 36zł wydaje mi się dość wysoka. I to czekanie na wynik, byłam zrobić badanie 1.05 piątek a wynik dopiero 13.05 w środę dostanę. Już się nie mogę doczekać
-
agi88 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie może głupie ale w pierwszej ciąży bety nie robiłam. Teraz postanowiłam zrobić. I tu mam pytanie czy można je zrobić na kasę chorych czy tylko prywatnie. Teraz byłam prywatnie i cena 36zł wydaje mi się dość wysoka. I to czekanie na wynik, byłam zrobić badanie 1.05 piątek a wynik dopiero 13.05 w środę dostanę. Już się nie mogę doczekać
Asha lubi tę wiadomość
-
agi88 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie może głupie ale w pierwszej ciąży bety nie robiłam. Teraz postanowiłam zrobić. I tu mam pytanie czy można je zrobić na kasę chorych czy tylko prywatnie. Teraz byłam prywatnie i cena 36zł wydaje mi się dość wysoka. I to czekanie na wynik, byłam zrobić badanie 1.05 piątek a wynik dopiero 13.05 w środę dostanę. Już się nie mogę doczekać
Wynik bety jest w ten sam dzien....powiedzieli ci ze dwa tygodnie masz czekac??? On juz nie aktualny bedzie przeciez, bez sensu...co to za klinika???? Rece opadaja -
nick nieaktualnyagi88 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie może głupie ale w pierwszej ciąży bety nie robiłam. Teraz postanowiłam zrobić. I tu mam pytanie czy można je zrobić na kasę chorych czy tylko prywatnie. Teraz byłam prywatnie i cena 36zł wydaje mi się dość wysoka. I to czekanie na wynik, byłam zrobić badanie 1.05 piątek a wynik dopiero 13.05 w środę dostanę. Już się nie mogę doczekać
Masz baaaaaardzo długi czas oczekiwania na wynik, masakra! Przecież to się kompletnie mija z celem badania Może znajdziesz inne laboratorium w swoim mieście? Popytaj w szpitalach, tam z reguły jest troszkę taniej i zdecydowanie szybciej (u mnie w mieście 2 godziny czeka się na wynik). -
nick nieaktualnyagi88 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie może głupie ale w pierwszej ciąży bety nie robiłam. Teraz postanowiłam zrobić. I tu mam pytanie czy można je zrobić na kasę chorych czy tylko prywatnie. Teraz byłam prywatnie i cena 36zł wydaje mi się dość wysoka. I to czekanie na wynik, byłam zrobić badanie 1.05 piątek a wynik dopiero 13.05 w środę dostanę. Już się nie mogę doczekać
12dni czekasz na wyniki bety? masakra..
u mnie ostatnio znalazłam bete za 23zł (juz z pobraniem)
wcześniej płaciłam 33zł, dwa razy za darmo bo dostałam skierowanie od ginekologa (przyjmujacego na nfz)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 18:45