Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja trochę z innej beczki
Z góry sorki za to pytanie ale nie chce siać paniki.
Byłam w WC i załatwiłam się ('grubsza sprawa') w odcieniu zielonkawym.. I nie wiem co mam o tym myśleć? Poczekać do jutra i zobaczyć co będzie i wtedy w razie wu dzwonić do ginekolog.? Nic mnie nie boli, jednorazowa sytuacja jak na razie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj byłam na wizycie prywatnie bo od dwoch dni bolal mnie mocno brzuch i strasznie sie martwiłam
A i tak chcialam jeszcze pojsc przed weselem sprawdzic czy wszystko w porządku.
U naszego Harusia wszystko w porządku. Nastraszył mnie tylko.Ma już 10 cm
Kolejna wizyte mam 14 lipca bo mialam tak w planie wczesniej juz zarejestrowaną i zastanawiam sie czy isc czy nie. Bo z jednej strony chcialabym jeszcze przed wylotem sprawdzic czy wszystko ok, a z drugiej strony nie wiem czy meczyc dzidzie usg znowu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:4 dni do ślubu
Masakra ale sie stresuje
Ostatnio się nie odzywam bo albo zalatana albo wykończona jestem ale podczytuje Was co jakiś czas;) w poniedzialek prenatalne wiec dam znać co i jak:) -
converse90 wrote:Beatrice zazdroszczę, że masz to przed sobą. Cudowny dzień! Wszystko będzie pięknie, zobaczysz;)
Ostatnio się nie odzywam bo albo zalatana albo wykończona jestem ale podczytuje Was co jakiś czas;) w poniedzialek prenatalne wiec dam znać co i jak:)converse90 lubi tę wiadomość
-
Hej styczniówki!
Wpadłam do Was na moment żeby zapytać o jedną sprawę... Czy to możliwe że w moim wieku ciążowym jest już lekko wystający brzuszek? Nie wiem czy to normalne... jeszcze tydzień temu myślałam że sobie wmawiam ale ewidentnie jest... Dziwne to...
I to nie jelita... przez nie był duży brzuch 2 tygodnie temu ale już wzdęcia minęły i powietrze zeszło... został bębenek nisko...
Tak tylko pytamZawsze starsze koleżanki może coś dorzucą od siebie
Buziaki -
nick nieaktualnyKinia1986 wrote:Alexa narazie nic się nie martw! Może za dużo warzyw zielonych, a nie przyjmujesz przypadkiem żelaza? Czasem takie preparaty mogą dać zielony/ciemny stolec
biorę femibion a tam jest wszystko, między innymi żelazo
Zobaczę co będzie dalej -
Pianistka wrote:Hej styczniówki!
Wpadłam do Was na moment żeby zapytać o jedną sprawę... Czy to możliwe że w moim wieku ciążowym jest już lekko wystający brzuszek? Nie wiem czy to normalne... jeszcze tydzień temu myślałam że sobie wmawiam ale ewidentnie jest... Dziwne to...
I to nie jelita... przez nie był duży brzuch 2 tygodnie temu ale już wzdęcia minęły i powietrze zeszło... został bębenek nisko...
Buziaki
Może byćU każdej z nas tak naprawdę inaczej to wyglądało
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Hej styczniówki!
Buziaki