X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja trochę z innej beczki ;)
    Z góry sorki za to pytanie ale nie chce siać paniki.

Byłam w WC i załatwiłam się ('grubsza sprawa' :D) w odcieniu zielonkawym.. I nie wiem co mam o tym myśleć? Poczekać do jutra i zobaczyć co będzie i wtedy w razie wu dzwonić do ginekolog.? Nic mnie nie boli, jednorazowa sytuacja jak na razie.. :P

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexa spokojnie :) przeanalizuj co ostatnio jadłaś, było coś zielonego?

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo kopru na pewno ;D ogólnie warzyw i owoców jadłam dużo. Poczekam do jutra i zobaczymy co będzie, ale chyba nie ma się czym martwić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam się że może to być równiez od witamin które zażywam. Biorę femibion natal 2, na wizycie to skonsultuje i będę się bacznie przyglądać, ewentualnie dzwonić gdyby dalej tak było ;)

• Aprilia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nie, możesz spać spokojnie :)

alexa lubi tę wiadomość

qdkkj44jg7uoszr1.png

mhsv2n0ags50zkq8.png
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexa ja tak miałam przez kilka dni i to było po szpinaku.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj byłam na wizycie prywatnie bo od dwoch dni bolal mnie mocno brzuch i strasznie sie martwiłam :( A i tak chcialam jeszcze pojsc przed weselem sprawdzic czy wszystko w porządku.
    U naszego Harusia wszystko w porządku. Nastraszył mnie tylko. :) Ma już 10 cm :)
    Kolejna wizyte mam 14 lipca bo mialam tak w planie wczesniej juz zarejestrowaną i zastanawiam sie czy isc czy nie. Bo z jednej strony chcialabym jeszcze przed wylotem sprawdzic czy wszystko ok, a z drugiej strony nie wiem czy meczyc dzidzie usg znowu.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice dobrze że wszystko w porządku. :) Ja bym poszła. Podobno USG nie jest szkodliwe. Ja miałam 2 dni temu wizytę, a dziś znowu USG bo prenatalne. ;)

Beatrice, anulka557 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia dopisalam na liscie ci Igora <3

Jak ktoras chce zeby tez imie napisać to dajcie znać ;)

Gumisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 dni do ślubu <3
    Masakra ale sie stresuje ;)

• converse90 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    4 dni do ślubu <3
    Masakra ale sie stresuje ;)
    Beatrice zazdroszczę, że masz to przed sobą. Cudowny dzień! Wszystko będzie pięknie, zobaczysz;)
    Ostatnio się nie odzywam bo albo zalatana albo wykończona jestem ale podczytuje Was co jakiś czas;) w poniedzialek prenatalne wiec dam znać co i jak:)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    Gumisia dopisalam na liscie ci Igora <3

Jak ktoras chce zeby tez imie napisać to dajcie znać ;)
    Dzięki! :) <3

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    converse90 wrote:
    Beatrice zazdroszczę, że masz to przed sobą. Cudowny dzień! Wszystko będzie pięknie, zobaczysz;)
    Ostatnio się nie odzywam bo albo zalatana albo wykończona jestem ale podczytuje Was co jakiś czas;) w poniedzialek prenatalne wiec dam znać co i jak:)
    Daj znać koniecznie! :)

converse90 lubi tę wiadomość

• Kinia1986 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexa narazie nic się nie martw! Może za dużo warzyw zielonych, a nie przyjmujesz przypadkiem żelaza? Czasem takie preparaty mogą dać zielony/ciemny stolec

dxomcwa1ppg5wdso.png
  • Kinia1986 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice piękny dzień przed Wami!!! Ciesz się każdą chwilą :)
    Życzę Ci by wszystko wyszło wg planu :)

dxomcwa1ppg5wdso.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej styczniówki! :) Wpadłam do Was na moment żeby zapytać o jedną sprawę... Czy to możliwe że w moim wieku ciążowym jest już lekko wystający brzuszek? Nie wiem czy to normalne... jeszcze tydzień temu myślałam że sobie wmawiam ale ewidentnie jest... Dziwne to...
    I to nie jelita... przez nie był duży brzuch 2 tygodnie temu ale już wzdęcia minęły i powietrze zeszło... został bębenek nisko...
    Tak tylko pytam :) Zawsze starsze koleżanki może coś dorzucą od siebie :)
    Buziaki

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia1986 wrote:
    Alexa narazie nic się nie martw! Może za dużo warzyw zielonych, a nie przyjmujesz przypadkiem żelaza? Czasem takie preparaty mogą dać zielony/ciemny stolec
    Czytałam własnie na ten temat :) biorę femibion a tam jest wszystko, między innymi żelazo :)
    Zobaczę co będzie dalej :)

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Hej styczniówki! :) Wpadłam do Was na moment żeby zapytać o jedną sprawę... Czy to możliwe że w moim wieku ciążowym jest już lekko wystający brzuszek? Nie wiem czy to normalne... jeszcze tydzień temu myślałam że sobie wmawiam ale ewidentnie jest... Dziwne to...
    I to nie jelita... przez nie był duży brzuch 2 tygodnie temu ale już wzdęcia minęły i powietrze zeszło... został bębenek nisko...
    Buziaki

Może być ;-) U każdej z nas tak naprawdę inaczej to wyglądało ;-)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Buziaki
    no pewnie:) spokojnej ciąży :*

‹‹ 577 578 579 580 581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ