Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka557 wrote:hikaru trzymam
u mnie synka płeć poznałam w 16tc, przy córce w 18tc, teraz mam nadzieje, że w 16 tc się dowiem, bo akurat mam wizytę wtedy
Ja mam wizytę za tydzień i mam cichą nadzieje, że też już się dowiem
Ja mam dzisiaj szał sprzątaniaMaz wraca do domu po 3 m-cach
anulka557, eneska, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam
Wg OM 12 tydzień a wg dzidziusia 10 tydz z kawałkiem
Widziałam serduszko i rączki i nóżki i ma 35 mm
We wtorek idę jeszcze na ocenę przezierności karkowej i może wtedy będzie wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka
Paulix, anulka557, Pola_x, Liskova, ewka315, Carmen1724, dorbie, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:o ludu, toż ty zaraz 17 zaczynasz :o szok
myślę, że o ile się dobrze obróci to na pewno poznasz
Tak ale mój lekarz się uparł i powiedział bliżej 20 tc i nie chciał nawet podgadywać wcześniej teraz nie wyjdę jak mi nie powie bo już 17-go wyjeżdżamy i nie wiem kiedy będę miała następne USG. -
Paulix wrote:CZeść dziewczyny
Jestem taka szczęśliwa. Z moim maleństwem wszystko wporządku - skacze, połyka wody , serduszko ślicznie bije, bardzo niskie ryzyko wad :)Uwielbia spać- musiałam 3 razy odchodzic od fotela i chodzic przez pół godziny bo inaczej by pupci nie ruszyło
Dostałam pełno zdjęć. A i jest starsze o 4 dni . Termin z 7 stycznia przesunął sie na 3 stycznia . Ma ponad 10 cm juz
Paulix, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kinia1986 wrote:Summerka na którą masz wizytę w sobotę? Ja mam właściwie jutro, ale w sobote prenatalne. Czuję, że będzie wszystko w porządku, no ale jakieś tam ziarenko niepokoju zawsze jest
Damy radę
)
Jak długo gin zaleca Wam branie Luteiny dopochwowej? -
Co prawda już wieczór, ale: witam się i ja w II trymestrze
Zafundowałam sobie odświeżenie fryzury, podcięłam i zafarbowałam włosyWreszcie czuję się sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 21:53
Kinia1986, eneska, ewka315, Liskova, Pola_x, anulka557, Beatrice lubią tę wiadomość
-
A ja zylam na samym foliku i mocno wierzylam ze teraz sie uda i bedzie dobrze i to nastawienie chyba trzyma mi ta ciążę. 7 tygodni bez wizyty a z maluchem wszystko ok. Zero plamien, zero luteiny i super wszystko przebiega
ale z ciuszkami itp sie wstrzymuje do polowkowego . 17 sierpnia poznam płeć malenstwa
moja dewiza to byle było zdrowe. Bardzo pomaga przetrwac
dorbie, ewka315, anulka557, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorbie ja mam zamiar kupić po prostu większy rozmiar i jakiś miękki i delikatny (nie żaden push-up itp.). A do karmienia kupię przed porodem.
I tak rozmiar-dwa większy niż będę mieć wtedy piersi, bo po porodzie jak mleko się zbiera jeszcze się powiększają.
-
Biustonosze ciążowe w ogóle mi się nie podobają.
Ja upiłam sobie zwykły, ale z odpinanymi ramiączkami, tylko nie push up. Na początku mam zamiar korzystać z ciążowego, a potem przerzucę się na te z odpinanymi ramiączkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 10:26