Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
FasUla wrote:Martii mnie wazy położna, zapytaj przy następnej wizycie gin o ważenie i mierzenie ciśnienia;)
Ja niestety żadnej położnej do dyspozycji tam nie mam. Ciśnienie ginka mi mierzyła na ost wizycie (raz), jak zakładała kartę. Ciekawe czy to powtórzy na najbliższej. Coś mało zainteresowana tymi parametramichyba zapytam tak jak mówisz.
-
vincaminor wrote:Zważyłam się przed chwilą - waga znowu w dół... WTF?! Nie wymiotuję, jem normalnie, powiedziałabym, że nawet trochę więcej, tylko bardziej zdrowo, wyniki krwi jak z książki. Dziiiiwne.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Nie masz czym się martwić
Tylko śmiesznie tak - brzuszek widać, cycki o rozmiar większe a waga w dół. Ciąża jest super.
Gumisia lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie problem w tym że chodzę na NFZ tak jakby. Mieszkam w Niemczech i niby tu przysługują 3 Usg na całą ciaze.
ZaDzwoniłam do mojej ubiezpieczalni i oni powiedzieli ze to wszystko zależy od mojej ginekolog, że mogę mieć nawet 20 razy robione w trakcie ciąży. Więc już sama nie wiem.. Na pewno będę nalegac jak mi tak powiedzieli, wczoraj lekko mnie,brzuch bolał na dodatek, kupiłam czekoladki (haha) a jak będzie chciała to zapłacę bo chce wiedzieć czy wszystko jest dobrze.. -
nick nieaktualny