Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalexa wrote:No właśnie problem w tym że chodzę na NFZ tak jakby. Mieszkam w Niemczech i niby tu przysługują 3 Usg na całą ciaze.
ZaDzwoniłam do mojej ubiezpieczalni i oni powiedzieli ze to wszystko zależy od mojej ginekolog, że mogę mieć nawet 20 razy robione w trakcie ciąży. Więc już sama nie wiem.. Na pewno będę nalegac jak mi tak powiedzieli, wczoraj lekko mnie,brzuch bolał na dodatek, kupiłam czekoladki (haha) a jak będzie chciała to zapłacę bo chce wiedzieć czy wszystko jest dobrze..też nie wiem czy w przyszłą środę mi zrobi, ale też myślałam, że jak nie to będę nalegać, a nawet zapłacę hehe
trzymam kciuki za wizytę!alexa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPytałam moich koleżanek polek stąd, co już urodziły i one miały na każdej wizycie Usg. Więc to chyba faktycznie zależy od lekarza
w razie wu od razu jadę gdzie indziej.w ubezpieczalni dali mi zielone światło
no zobaczymy
nie mogę się doczekać tej 17.20.
Dzięki Anulka ;* -
Ja odróżniam to od jelit, bo jelita sa nieprzyjemne i bardziej wgłąb brzucha, a dzidzia mnie puka jakby pod samą skórą i na samym dole
I jest to bardzo miłe.
Alexa nawet jeśli nie będzie usg to na pewno posłuchacie serducha!alexa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Ja odróżniam to od jelit, bo jelita sa nieprzyjemne i bardziej wgłąb brzucha, a dzidzia mnie puka jakby pod samą skórą i na samym dole
I jest to bardzo miłe.
Alexa nawet jeśli nie będzie usg to na pewno posłuchacie serducha!
Dam znać później co i jak3majcie kciuki!
-
moja mała franca schowała sie tak głęboko że słychać jedynie bąbelki jak pływa. To co początkowo brałam za serce to przepływ krwi, za wolne na
ale przynajmniej wiem że tam jest bo słyszę jak sie rusza
moj gin nie ma żadnej rejestratorki, sam mierzy mi ciśnienie i sprawdza wagę co wizytę13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja najpierw czułam taki smyrnięcia jakby motylek. A dziś ewidentnie poczułam Kopniaka!! Cudownego wspaniałego kopa przy pępku
Felicity lubi tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnyja też mam dzis wizytę na 18.00 i też strasznie sie boje
w nocy nie moglam spac, co chwile sie budziłam.. na dodatek popoludniu jeszcze zaliczylam rzyganko
u mnie dalej -5kg na wadze, mało jem bo brak mi apetytu, na dodatek te mdlosci i wymioty, zawroty glowy, brak energiiczy gin mi na to coś powie..zobaczymy..
ciekawe czy dziś nasz fasol pokaze co ma między nóżkami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się wydawało raz, że poczułam Dzidziusia - uczucie jakby bańka mi kilka razy pękła nisko w podbrzuszu, pod linią majtek. Na jelita za nisko, czuję je zdecydowanie wyżej niż zwykle, z resztą nawet "normalnie" byłoby chyba za nisko. Może akurat mi przyfarciło.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*