Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo matko, oby nie haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicity wrote:jeszcze takie pytanko do dziewczyn ktore mogą serduszkować
- czy wam tez gin powiedział żeby darować juz sobie happy end w środku?
Ja dostalam dzis takie info od gina- w sumie myslalam ze to dopiero po 20tyg nie powinno się, z kolei po terminie wskazane bo podobno przyspiesza poród
kurcze wlasnie przeczytalam ze jak łożysko jest bardzo blisko szyjki macicy to nazywa sie je przodującym i to nie jest nic dobregolekarz kazał tylko troche zwolnić ale nie dał kategorycznego zakazu
czy tez leżenia..
idę jutro, więc jak nie zapomnę, to spytam.
choć spodziewam się odpowiedzi "Kochajcie się, lepszego zabezpieczenia niż teraz nie będziecie mieć"
tak ostatnio usłyszałam hahaha.
pewnie co lekarz, to inna szkoła:)
-
eneska wrote:no mój mąż na USG w 5tc widział już penisa...
hahaha, jutro mam wizytę, jeju, mam nadzieję, że dowiemy się, kto tam w środku mieszka
U nas cały czas się przewija, że to Hanutek, także zobaczymy 3.08 juz nie moge sie doczekać! -
Hej witam się w 18 tygodniu czyli 5 miesiącu. Dziś belly napisało mi, że od tego tygodnia mogę poczuć ruchy dziecka jednak zdarza się, że kobiety nie czują nic nawet do 26 tygodnia! Także muszę czekać cierpliwie. Swoją drogą ciekawe co czują dziewczyny, które mówią ze czują ruchy np w 14 tyg.?
monika_89 lubi tę wiadomość
-
Co do współżycia to chyba i tak lepiej w gumce, coby nie narażać się na infekcje od partnera, które u nich nie muszą mieć objawów, a my teraz łapiemy wszystko jak leci
Chociaż mało wiem, bo my mamy zakaz ogólny, mam plamienia po współżyciu więc abstynencja.
-
nick nieaktualnyjak mam być szczera to nie wierzę w czucie ruchów w 14 tygodniu przez pierworódki, baaa ja ani w drugiej, ani nawet w tej trzeciej w tym nie czułam
jak widziałyście po moich wpisach, nawet "doświadczonej" trudno odróżnić je od zwykłych ruchów jelit, które w ciąży bardziej czuć bo macica je wypycha i upycha
ja myślę, że po skończonym 16 już jak najbardziej jest prawdopodobne i mam nadzieję, że do tygodnia i ja poczuję już te prawdziwe
jeśli chodzi o seks do końca, to w żadnej ciąży nie miałam zakazu, tzn albo mogliśmy się kochać, albo w ogóle nie, kurcze, żeby w ciąży jeszcze się zabezpieczaćinna sprawa jak szyjka się rozwiera to się nie powinno, ale wtedy to już w ogóle zakaz o ile jest to wczesna i nie donoszona ciąża.
Summerka lubi tę wiadomość