Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wasza sprawa
Anulka tu nie ma co wierzyć albo nie, ja pierwsze ruchy miałam w 15 tc i jestem na 100% pewna, że to było dziecko. Mam łożysko na tylnej ścianie, dziecko jest o tydzień większe niż OM, a ja jestem bardzo drobną osobą. Do tego wzdęcia i ruchy jelit mam bardzo często, więc nie było problemu z odróżnieniem. Nie rozumiem dlaczego niektóre kobiety wszystkie ciąże mierzą swoją miarą. Nie chciałam nic złego powiedzieć, po prostu jak czuję jak mnie coś łaskocze w miejscu, w którym nigdy nie czułam nic innego oprócz skurczy miesiączkowych to wiem, że to był moj MalecTeraz 17tc i już mnie stuka codziennie
A jelita odzywają się często, wyżej i są meeega nieprzyjemne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 10:38
vincaminor, Liskova, Gumisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Wasza sprawa
Anulka tu nie ma co wierzyć albo nie, ja pierwsze ruchy miałam w 15 tc i jestem na 100% pewna, że to było dziecko. Mam łożysko na tylnej ścianie, dziecko jest o tydzień większe niż OM, a ja jestem bardzo drobną osobą. Do tego wzdęcia i ruchy jelit mam bardzo często, więc nie było problemu z odróżnieniem. Nie rozumiem dlaczego niektóre kobiety wszystkie ciąże mierzą swoją miarą. Nie chciałam nic złego powiedzieć, po prostu jak czuję jak mnie coś łaskocze w miejscu, w którym nigdy nie czułam nic innego oprócz skurczy miesiączkowych to wiem, że to był moj MalecTeraz 17tc i już mnie stuka codziennie
A jelita odzywają się często, wyżej i są meeega nieprzyjemne
ale zauważ, ja pisałam o 14 tc (czytaj 13 z kawałkiem) Ty poczułaś w 15, a i piszesz, że dziecko tydzień większe, czyli jak nic prawie 16 wychodzi i wtedy realne jest czucie malucha i absolutnie się z tym nie spieram
-
Jata, no wpisują się, ale pytasz co czują dziewczyny,które czują ruchy w 14 tyg, no to dlatego mówię,że rybki, jeśli to faktycznie to
Anulka, mnie się też wydaje, że 14 tc to staaasznie wcześnie na ruchy
Dlatego sceptycznie podchodzę do rybki, która mi ostatnio przepłynęłaZwłaszcza, że to był 13 t i bodajże 4d. Tzn. jelita to na 100% nie były
Ale nie mam pewności, że dziecko, bo właśnie nie znam tego uczucia, nie mam do czego porównać. Poza tym było to tylko przez moment, więc nie wiem, czy to to, musiałoby się powtarzać często, to bym wtedy uwierzyła
-
Każda ciąża jest inna ostatecznie.
Ja wierzę, że te pękające bańki, które raz mi się przytrafiły w 12 tc to był Dzidziuś - nie mam jelit pod linią majtek, zwłaszcza teraz, a co innego tam mam jak nie macicę właśnie? Widocznie to był jakiś wielki zbieg okoliczności i miałam ogromne szczęście. Możecie się śmiać jak chcecie.
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
bacha8709 wrote:Dziewczyny jakiś kremów do opalania używacie?
Jeśli wszystko z dzidzią będzie dobrze, to w sierpniu wybieramy się do Albanii.
W parasol się już zaopatrzyłam, ale nie wiem jakimi kremami można się smarowac, zwłaszcza brzuszek.
Ja mam z babydream dla niemowlaków. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya i nie chce straszyć, ale obserwujcie później aktywność maluchów w brzuchu bo często przekłada się to na ich zachowanie po urodzeniu
mój synek też jak oparzony w tym brzuchu wywijał
i do tej pory na dupce nie usiedzi a już 6 lat ma
po urodzeniu też niespokojny był, ciężko z nim było
córka zdecydowanie spokojniejsza była i rzeczywiście, po urodzeniu aniołek spokojny
później tylko jej palemka odbiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 11:07
eneska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam 27 lat, jestem z Grudziądza, rok po ślubie, 1 próba i "trafiony zatopiony"
,termin 19.01.2016r. to tak w skrócie.
Zero mdłości, zero wymiotów. Przytyłam ok.1,5kg.
Dokładnie dziś rozpoczynamy 15tc, płeć do tej pory niezidentyfikowana
Wszyscy mówią, że wyglądam na chłopca, w głębi duszy liczę na córcie.
eneska, anulka557, ewka315, vincaminor, Beatrice lubią tę wiadomość