Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzi wrote:Mam 27 lat, jestem z Grudziądza, rok po ślubie, 1 próba i "trafiony zatopiony"
,termin 19.01.2016r. to tak w skrócie.
Zero mdłości, zero wymiotów. Przytyłam ok.1,5kg.
Dokładnie dziś rozpoczynamy 15tc, płeć do tej pory niezidentyfikowana
Wszyscy mówią, że wyglądam na chłopca, w głębi duszy liczę na córcie.
trzymam kciuki w takim razie za córę, choć u mnie podobna sytuacja - mdłości do zniesienia, wymiotów żadnych, a to ponoć zwiastuje synka:) kiedy idziesz na wizytę kolejną? -
No ja to KOMPLETNIE ZERO mdłości i wymiotów.
Dokuczało mi jedynie Mega zmęczenie i senność.
Z moich obserwacji również wynika, że mdłości często zwiastują dziewczynkę.
Idąc tym tropem, wróży mi to synka ;-P.
Kolejną wizytę mamy dopiero 24.08. Sporo czasu jeszcze. Wtedy się pewnie dowiemy:)bo to będzie koniec 19 tc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 13:39
-
nick nieaktualnywitaj szi
a powiem wam, że przy synku zero mdłosci właśnie miałam, przy córce już lekkie były, teraz już w ogóle
u mnie tyle przesłanek na dziewczynke, że jak powie,że to chłopak to najzwyczajniej w świecie jej nie uwierzę haha
eneska lubi tę wiadomość
-
anulka557 wrote:witaj szi
a powiem wam, że przy synku zero mdłosci właśnie miałam, przy córce już lekkie były, teraz już w ogóle
u mnie tyle przesłanek na dziewczynke, że jak powie,że to chłopak to najzwyczajniej w świecie jej nie uwierzę haha
No właśnie dlatego już nastawiam się na synka:-)Jeżeli chodzi o wygląd to ani nie "zbrzydłam" ani nie "wypiękniałam".
Ciekawa jestem , kto tam pomieszkuje w brzuszku -
Moja siostra nie miała żadnych mdłości ani wymiotów a dziś dowiedziała się ze będzie miała córeczkę
) tak jej zazdroszczę! Ciekawe czy nam sir jutro pokaże
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualnySzi wrote:No właśnie dlatego już nastawiam się na synka:-)Jeżeli chodzi o wygląd to ani nie "zbrzydłam" ani nie "wypiękniałam".
Ciekawa jestem , kto tam pomieszkuje w brzuszkui czuję, że to dziewoja od samego początku,a póki co jak czułam tak rodziłam
wizyta za 8 dni, ciekawe co z tego "wyjdzie" hehe
-
anulka557 wrote:ja raz, że mdłości, dwa wysoka beta, trzy stosunek na 3 dni przed owu, cztery zbrzydłam
i czuję, że to dziewoja od samego początku,a póki co jak czułam tak rodziłam
wizyta za 8 dni, ciekawe co z tego "wyjdzie" hehe
No to ciekawe, faktycznie objawy ewidentnie na dziewczynkęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 13:57
-
tygrys73 wrote:Wow ale wam ekspresowo poszlo! Witaj
Hej czy któraś ze styczniowek pragnęła chłopca ?chyba wszystkie marzylysmy o dziewuszce :p
cześć
Mnie się od dawna marzył chłopczyk... choc wiadomo, nie ważne co będzie ważne , ze zdrowe
no i Chyba całej moje rodzinie sie marzy chłopiec bo same dziewczynki u nas
O Mężulu nie wspomne
Ale tydzień temu na prenatalnych wstępnie usłyszałam, że płeć żeńskai tez sie ogromnie ciesze
choć Doktorka mowi, że to tak wstępnie tylko. A wy jak myślicie? Może coś jeszcze "wydyndać" między nózkami?
Szi, Summerka, Beatrice lubią tę wiadomość
-
Befff wrote:cześć
Mnie się od dawna marzył chłopczyk... choc wiadomo, nie ważne co będzie ważne , ze zdrowe
O Mężulu nie wspomne
Ale tydzień temu na prenatalnych wstępnie usłyszałam, że płeć żeńskai tez sie ogromnie ciesze
choć Doktorka mowi, że to tak wstępnie tylko. A wy jak myślicie? Może coś jeszcze "wydyndać" między nózkami?
Skoro to 14 tc to bym nie była jeszcze taka pewna... Ja czekałabym na kolejną wizytę i potwierdzenie. Chociaz zauważyłam że częściej zdarza się że z chłopca robi się dziewczynka ;Panulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBefff wrote:cześć
O Mężulu nie wspomne
więc jak błąd w tę stronę jest możliwy, to co dopiero w drugą
coś się jeszcze może ujawnić, jesteś dopiero w 14 tc., więc wszystko możliwe:-)
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytygrys73 wrote:Wow ale wam ekspresowo poszlo! Witaj
Hej czy któraś ze styczniowek pragnęła chłopca ?chyba wszystkie marzylysmy o dziewuszce :p
ale fakt, nieważne co byle zdrowe!
u mnie w rodzinie właśnie było na odwrót- przy dziewczynkach zero mdłości a przy chłopcach koszmarne więc to raczej zależy od organizmu
Szi witaj w styczniówkach :*Szi lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Wow ale wam ekspresowo poszlo! Witaj
No ekspresowo, dosłownie. Chyba nawet za szybko, bo kompletnie się tego nie spodziewałam.Byłam pewna że się nie udało, a tu dwie kreseczki:-)
Śmiałam się do mojego męża że z taką płodnością to musimy mieć się na baczności;-Peneska, anulka557 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzi wrote:No ekspresowo, dosłownie. Chyba nawet za szybko, bo kompletnie się tego nie spodziewałam.Byłam pewna że się nie udało, a tu dwie kreseczki:-)
Śmiałam się do mojego męża że z taką płodnością to musimy mieć się na baczności;-PWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 14:12
Szi lubi tę wiadomość