Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Ale fajnie
W zeszłym roku też miałam trzecie w drodze... Najlepsze jest to że tyle czasu staraliśmy się o drugie i trzecie a tu nagle bez żadnych starań...
Dla mnie to będzie nowość mieć dzieci z taką małą różnicą wieku. Trochę boję się tego armagedonu w styczniu. I mam zagwozdkę, bo muszę szukać podwójnego wózka.
No nie będziesz się nudzić
Mój mąż też tak sobie wymyślił, że jak się dzidziol urodzi w styczniu i zaczniemy się szybko starać to możemy mieć dwójkę z jednego rokuAle chyba o czwarte już nie będziemy się starać
-
nick nieaktualnyA ja jak mowię ze jestem w ciazy, to mówią ze wymyślam:/ moj brzuch jest bardziej spiszasty jak juz, wciąż nie znam płci, ale moze to chłopiec;) a Ty Viki znasz płeć? Juz łapie sie wszystkiego bo dopiero za 2 tyg usg... Chyba poznam płeć najpóźniej ze wszystkich:(
A co dk ruchów to babelkowanke jest ale kopniaków ani trochę nie czuje.
Choc ma to swoje plusy ze nie wyglądam ciążowo, to czasem chciałabym zeby mnie ktoś przepuścił w sklepie czy ustąpił miejsca, ale nikt sie nie domyśla:/
Mnie pracy zostało jeszcze 2 tygodnie, ledwo wytrzymuje, potem bezpłatny urlop i mam nadzieje ze od września zwolnienie. Swoją droga u mnie wymioty dalej, tak jak u Felicity... A Felicity na córcię, wiec moze jednak dziewczynka? Oj chciałabym juz znac płeć
Gianna trzymam kciuki:) -
Anuśka to mnie zatkało. Piękny masz brzusio! Już wszyscy widzą, że jesteś w ciąży i w ogóle.
To ja się chowam z moim brzuchem w takim razie w cień.
Jak to jest, że mamy takie różnice w rozmiarach brzuszków?
To gdzie mój dzidziol się chowa?
Ja mam biust 70G przez całe życie.Od 15 roku życia. Teraz na szczęście nie zmienia mi się biust. Boli bo boli, ale nie ma jakiś większych zmian w rozmiarze. Ale ja się tak całe życie męczę. Tzn mąż jest zachwycony.
Ja żyje w biustonoszu 24h ściągam tylko pod prysznic i do ... przytulanka:)
Dzięki masażom, dobremu stanikowi, który trzyma je wyssssoko i ciasno non stop. Wyglądają jak sztuczne normalnie. Wiec w sumie je lubie.
Ciekawe co będzie po porodzie :o
-
nick nieaktualnya ja szukałam kogoś kto zrobi mi w tym tyg usg, znalazłam numery do ordynatora w szpitalu, w którym będę rodzić, były dwa telefony, jeden pisało rejestracja 15-20, a drugi komórkowy "informacja" to dzwonie na informacje,a on osobiście odbiera
chciał mnie wcisnąć jutro o 20.40 ale dojrzał, że ktoś już tam jest, więc w czwartek na sam początek 14.30-14,45
monika_89, ewka315 lubią tę wiadomość
-
FasUla wrote:A ja jak mowię ze jestem w ciazy, to mówią ze wymyślam:/ moj brzuch jest bardziej spiszasty jak juz, wciąż nie znam płci, ale moze to chłopiec;) a Ty Viki znasz płeć? Juz łapie sie wszystkiego bo dopiero za 2 tyg usg... Chyba poznam płeć najpóźniej ze wszystkich:(
A co dk ruchów to babelkowanke jest ale kopniaków ani trochę nie czuje.
Choc ma to swoje plusy ze nie wyglądam ciążowo, to czasem chciałabym zeby mnie ktoś przepuścił w sklepie czy ustąpił miejsca, ale nikt sie nie domyśla:/
Mnie pracy zostało jeszcze 2 tygodnie, ledwo wytrzymuje, potem bezpłatny urlop i mam nadzieje ze od września zwolnienie. Swoją droga u mnie wymioty dalej, tak jak u Felicity... A Felicity na córcię, wiec moze jednak dziewczynka? Oj chciałabym juz znac płeć
Gianna trzymam kciuki:)ja też nadal nie znam płci, a usg mam dopiero za równe 3 tyg i wtedy może się dowiem, o ile dziecko będzie współpracowało. Więc chyba ja będę ostatnia coś czuje. Ja zero mdłości itd. więc pewnie boy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 09:19
-
Anuśka wrote:No nie będziesz się nudzić
Mój mąż też tak sobie wymyślił, że jak się dzidziol urodzi w styczniu i zaczniemy się szybko starać to możemy mieć dwójkę z jednego rokuAle chyba o czwarte już nie będziemy się starać
Anuśka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyNo musze sie uzbroić w cierpliwość, bo w sumie na połówkowym bedzie 21 tydzień wiec chyba bedzie sie dało powiedzieć
?
Szi to czekamy razem;)
Właśnie jestem w pracy i chyba zaraz pierwszy raz tu zwymiotuje albo zemdleje:( nie mam siły dzis na nic:/Szi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ja jestem w drugiej ciąży ale po 12latach to tak jakby pierwsza
Tylko to brzuszysko mam takie ogromne że jak mówię ludziom że to 5 miesiąc to im się takie dziwnie wielkie oczy robią
Jutro na spokojnie cyknę fotkę to Wam wrzucę
Anuśka lubi tę wiadomość
-
FasUla wrote:czasem chciałabym zeby mnie ktoś przepuścił w sklepie czy ustąpił miejsca, ale nikt sie nie domyśla:/ )
Ja wyglądam średnio-ciążowo, a jak chcę żeby mnie ktoś przepuścił, to po prostu korzystam z kas pierwszeństwa, nie każę się nikomu niczego domyślać, bo nawet z brzuszkiem ciążowym ktoś może nas nie zauważyć -
Ja dopiero 10 sierpnia dowiem się co tam siedzi
Ale powiem Wam że od samego początku jak zobaczyłam że bhcg rośnie, to mam przeczucie że to chłopak
Mam już nawet imię - Antoś, więc wszystko na chłopaka szykuję
Anulka557 no może tak być że mi się samo postaraW sumie najstarszy już pełnoletni, więc w domu zostałaby trójeczka
Mama84 czy Ty też się czujesz jakby to była pierwsza ciąża?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 09:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JATA wrote:Ja jestem. Jeszcze szpitala nie wybrałam, wstępnie Inflancka
W każdym razie trochę mózg mi się ostatnio zlasował jak czytałam opinie o tych wszystkich Warszawskich szpitalach.Matka fantastycznej 4 -
Anuśka wrote:Ja dopiero 10 sierpnia dowiem się co tam siedzi
Ale powiem Wam że od samego początku jak zobaczyłam że bhcg rośnie, to mam przeczucie że to chłopak
Mam już nawet imię - Antoś, więc wszystko na chłopaka szykuję :
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:U nas jeśli chłopiec to też Antek a jak dziewczynka to Julia
Ja jak poznałam szpitale okoliczne to postanowiłam rodzić w Gamecie. Słyszałam świetne opinie a teraz mają umowę z NFZ więc nawet ja mogę rodzić jak człowiekania.g lubi tę wiadomość
-
JATA wrote:Ja jestem. Jeszcze szpitala nie wybrałam, wstępnie Inflancka
Pytałam już wcześniej, ale chyba mój post zniknął w gąszczu wpisów. Dowiadywałaś się może o tę rzekomo pojedynczą salę operacyjną na Inflanckiej, czy faktycznie tak jest?
Ania.g ja mam zamiar próbować urodzić na Żelaznej