WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna, gratki!

Appee, tu masz link (usuń spację po słowie gooogle):
    https://docs.google .com/spreadsheets/d/1UAxQEaKokoCnHKOySQDCwtEFVvTkzD7EZOpgcJ7WrTE/edit#gid=0

Giannaa lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna, gratuluję córeczki :)
    Fakt Julii dużo od dawna ale my też się tym nie przejmujemy.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna ale będziesz miała rozpieszczaną rodzyneczkę :D Jedna dziewczynka na siedmiu chłopaków no szał :)
    U nas wszyscy liczą na chłopaka żeby nazwisko podtrzymać bo jak do tej pory same baby w rodzinie ;)

Appee tu masz cały link:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UAxQEaKokoCnHKOySQDCwtEFVvTkzD7EZOpgcJ7WrTE/edit#gid=0

Ja się dopisałam na końcu :)

• Pola_x Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna jeszcze raz gratulacje! :)

km5sio4phkxiw92p.png
  • Hikaru Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super! gratulację Gianna córeczki!

5d5226c818.png

<3 Leon <3 05.02.2016 4730g/62cm <3
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisałam się do listy. Matko jedyna jestem tu najstarsza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:58

• Cynnia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna gratuluje córci, napisz na norweskim bo dziewczyny czekają:)

Ania.g poczekaj aż ja sie wpisze:) pewnie jestem najstarsza:)))

ania.g, Giannaa lubią tę wiadomość

zem3sg18fbglipi0.png
  • Maximka Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki chcialam sie zapytac czy tez miewacie pobolewania podbrzusza, klucie raz po jednej raz po drugiej stronie ? Wizyta dopiero w piatek ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:01

0d1yskjo95st4xfh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka wrote:
    Hej Kobitki chcialam sie zapytac czy tez miewacie pobolewania podbrzusza, klucie raz po jednej raz po drugiej stronie ? Wizyta dopiero w piatek ...
    tak, macica rośnie, a te kłucia po bokach to więzadła :)

Maximka lubi tę wiadomość

• Hikaru Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam, raz bardziej raz mniej

5d5226c818.png

<3 Leon <3 05.02.2016 4730g/62cm <3
  • Maximka Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Anulka. Trez o tym czytalam, tylko ze trzyma mnie to juz od wczoraj. Nie caly czas no ale przy gwaltownych ruchach czuje. No nic pozostaje odpoczynek,zwlaszcza ze na poprzedniej wizycie gin powiedzial ze minimalnie skrocila mi sie szyjka...dlatego wizyte dal mi za tydz.zeby ja poobserwowac...

0d1yskjo95st4xfh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka wrote:
    Dziekuje Anulka. Trez o tym czytalam, tylko ze trzyma mnie to juz od wczoraj. Nie caly czas no ale przy gwaltownych ruchach czuje. No nic pozostaje odpoczynek,zwlaszcza ze na poprzedniej wizycie gin powiedzial ze minimalnie skrocila mi sie szyjka...dlatego wizyte dal mi za tydz.zeby ja poobserwowac...
    no te bóle właśnie się wzmagają przy gwałtownych ruchach, za dużym wysiłku także tak, jak piszesz, więcej odpoczynku :) a skoro z szyjką problemy to tym bardziej oszczędny tryb życia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:07

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka, nospa i magnez.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka ja do zeszłego tygodnia tak miałam i jak zbyt szybko wstawałam to aż mnie w pół zginało chwilami, tak bolało. Ale teraz jakoś przeszło, albo ja wolniej wstaję ;)

Ania.g jak Ty sobie dajesz radę z tym wiekiem? Pytam bo ja byłam dyskryminowana u lekarza. Pierwszy, do którego poszłam z problemem z zajściem powiedział, że w tym wieku to trochę za późno żeby o dzieciach myśleć. Kolejni też zawsze coś o wieku wtrącali. Dopiero w Gamecie skończył się ten temat. A ja nie czuję się wcale staro. Poza tym ciąża odmładza więc będziemy piękne i młode :P

Cynnia wpisuj się bom ciekawa :)

ania.g, Cynnia, Maximka, Giannaa lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Maximka ja do zeszłego tygodnia tak miałam i jak zbyt szybko wstawałam to aż mnie w pół zginało chwilami, tak bolało. Ale teraz jakoś przeszło, albo ja wolniej wstaję ;)

Ania.g jak Ty sobie dajesz radę z tym wiekiem? Pytam bo ja byłam dyskryminowana u lekarza. Pierwszy, do którego poszłam z problemem z zajściem powiedział, że w tym wieku to trochę za późno żeby o dzieciach myśleć. Kolejni też zawsze coś o wieku wtrącali. Dopiero w Gamecie skończył się ten temat. A ja nie czuję się wcale staro. Poza tym ciąża odmładza więc będziemy piękne i młode :P

Cynnia wpisuj się bom ciekawa :)
    Powiem Ci że ani w poprzedniej ciąży ani w tej nie słyszałam ani jednej uwagi na temat mojego wieku. Mam koleżanki na wątku 35+ i są tam dziewczyny starsze ode mnie :) A w ogóle to ja nie wyglądam ani nie czuję się na te lata :)

Anuśka, Cynnia, Giannaa lubią tę wiadomość

• appee Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, już się dopisałam:)

Zosiuleńka:)
    https://www.maluchy.pl/li-72083.png

ex2bvcqgf0ivz93s.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    appee wrote:
    Dzięki, już się dopisałam:)
    O a wybrałaś już szpital do porodu?

• Cynnia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annuska piszesz o Gamecie w Gdyni? Bo ja tam chodziłam i dzieki nim mam bobo w brzuszku:) nikt nic nie mowil o moim wieku:)

Wpisze sie, ale z komórki cos mi nie idzie. Mam 39, zeby zaspokoić ciekawość:)))

ania.g lubi tę wiadomość

zem3sg18fbglipi0.png
  • appee Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę rodzić w Madurowiczu, tam mam lekarza prowadzącego i szpital jest 7 minut pieszo od mojego mieszkania:) Opinie ma raczej ok, leżałam na patologii na początku ciąży i opieka jest ok, warunki może nie do końca super, ale do przeżycia. A Ty?

Zosiuleńka:)
    https://www.maluchy.pl/li-72083.png

ex2bvcqgf0ivz93s.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnia wrote:
    Annuska piszesz o Gamecie w Gdyni? Bo ja tam chodziłam i dzieki nim mam bobo w brzuszku:) nikt nic nie mowil o moim wieku:)

Wpisze sie, ale z komórki cos mi nie idzie. Mam 39, zeby zaspokoić ciekawość:)))
    No to my w tym samym wieku :)

Cynnia lubi tę wiadomość

‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ