Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gianna ale będziesz miała rozpieszczaną rodzyneczkę
Jedna dziewczynka na siedmiu chłopaków no szał
U nas wszyscy liczą na chłopaka żeby nazwisko podtrzymać bo jak do tej pory same baby w rodzinie
Appee tu masz cały link:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UAxQEaKokoCnHKOySQDCwtEFVvTkzD7EZOpgcJ7WrTE/edit#gid=0
Ja się dopisałam na końcuGiannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Anulka. Trez o tym czytalam, tylko ze trzyma mnie to juz od wczoraj. Nie caly czas no ale przy gwaltownych ruchach czuje. No nic pozostaje odpoczynek,zwlaszcza ze na poprzedniej wizycie gin powiedzial ze minimalnie skrocila mi sie szyjka...dlatego wizyte dal mi za tydz.zeby ja poobserwowac...
-
nick nieaktualnyMaximka wrote:Dziekuje Anulka. Trez o tym czytalam, tylko ze trzyma mnie to juz od wczoraj. Nie caly czas no ale przy gwaltownych ruchach czuje. No nic pozostaje odpoczynek,zwlaszcza ze na poprzedniej wizycie gin powiedzial ze minimalnie skrocila mi sie szyjka...dlatego wizyte dal mi za tydz.zeby ja poobserwowac...
a skoro z szyjką problemy to tym bardziej oszczędny tryb życia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:07
Maximka lubi tę wiadomość
-
Maximka ja do zeszłego tygodnia tak miałam i jak zbyt szybko wstawałam to aż mnie w pół zginało chwilami, tak bolało. Ale teraz jakoś przeszło, albo ja wolniej wstaję
Ania.g jak Ty sobie dajesz radę z tym wiekiem? Pytam bo ja byłam dyskryminowana u lekarza. Pierwszy, do którego poszłam z problemem z zajściem powiedział, że w tym wieku to trochę za późno żeby o dzieciach myśleć. Kolejni też zawsze coś o wieku wtrącali. Dopiero w Gamecie skończył się ten temat. A ja nie czuję się wcale staro. Poza tym ciąża odmładza więc będziemy piękne i młode
Cynnia wpisuj się bom ciekawaania.g, Cynnia, Maximka, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Maximka ja do zeszłego tygodnia tak miałam i jak zbyt szybko wstawałam to aż mnie w pół zginało chwilami, tak bolało. Ale teraz jakoś przeszło, albo ja wolniej wstaję
Ania.g jak Ty sobie dajesz radę z tym wiekiem? Pytam bo ja byłam dyskryminowana u lekarza. Pierwszy, do którego poszłam z problemem z zajściem powiedział, że w tym wieku to trochę za późno żeby o dzieciach myśleć. Kolejni też zawsze coś o wieku wtrącali. Dopiero w Gamecie skończył się ten temat. A ja nie czuję się wcale staro. Poza tym ciąża odmładza więc będziemy piękne i młode
Cynnia wpisuj się bom ciekawaA w ogóle to ja nie wyglądam ani nie czuję się na te lata
Anuśka, Cynnia, Giannaa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Będę rodzić w Madurowiczu, tam mam lekarza prowadzącego i szpital jest 7 minut pieszo od mojego mieszkania:) Opinie ma raczej ok, leżałam na patologii na początku ciąży i opieka jest ok, warunki może nie do końca super, ale do przeżycia. A Ty?
-
Cynnia wrote:Annuska piszesz o Gamecie w Gdyni? Bo ja tam chodziłam i dzieki nim mam bobo w brzuszku:) nikt nic nie mowil o moim wieku:)
Wpisze sie, ale z komórki cos mi nie idzie. Mam 39, zeby zaspokoić ciekawość))
Cynnia lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4