Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynnia nie o Gdyni, ja w Rzgowie koło Łodzi
To Ty tak samo (z wiekiem) jak Ania.g
A rodzisz też w Gamecie?
Appee ja jak zobaczyłam szpitale w moim miasteczku to stwierdziłam że na poród pojadę do Łodzi. Myślałam o CZMP ale o Madurowiczu słyszałam dobre opinie.
W końcu trafiłam do Gamety i tam już zostałamNie znam niestety nikogo, kto tam rodził i nie wiem jak to wygląda, dlatego tak wypytuję wszystkie Łodzianki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:42
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:ale wam fajnie, że możecie szpital wybrać.. ja bym chciała we Wrocławiu na Kamieńskiego rodzić, ale jedyne co mi zostanie to najbliższy szpital, nawet nie łudzę się, że do innego (30 km) dojadeMatka fantastycznej 4
-
anulka557 wrote:ale wam fajnie, że możecie szpital wybrać.. ja bym chciała we Wrocławiu na Kamieńskiego rodzić, ale jedyne co mi zostanie to najbliższy szpital, nawet nie łudzę się, że do innego (30 km) dojade
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No co Ty. Ja najbliższe mam tak masakryczne że nie ma opcji żebym tam wylądowała. Do Gamety mam 38km i choćby się waliło i paliło jadę właśnie tam
także nawet nie kombinuje przy tym hehe
Anuśka lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Gianna raz jeszcze gratuluję córeczki
appe jak najbardziej proszę sie dopisywać
maximka mnie teżpobolewa, no ale wszystko się rozciąga więc to normalne
Monika właśnie zauważyłam że jesteśmy na tym samym etapiemonika_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam was
Troszkę podczytuję forum i postanowiłam dołączyć do wasTermin mam na 30 stycznia wg lekarza, a wg OM na 28
vincaminor, Maximka, Hikaru, Pola_x, Martii, ewka315, bacha8709, anulka557, Szi, Liskova, mimi87, lucy1983, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość
-
agacia wrote:Witam was
Troszkę podczytuję forum i postanowiłam dołączyć do wasTermin mam na 30 stycznia wg lekarza, a wg OM na 28
Witaj
U mnie jest raz 26, raz 31 a raz 28 styczniaMoże na najbliższej wizycie się dowiem za tydzień.
Idę właśnie na aktywne 9 miesięcy a później może na małe zakupy bo mnie mój M wkurzył i muszę się odstresować -
A ja leże i leże. Po bokach pobolewa, czasem spina w dole brzucha. Echhhh,zeby tylko bylo wszystko dobrze. Wszystkie z nas tego chca i na pewno kazda jest przewrażliwiona
Ja 1wsza ciaze stracilam, potem po badaniach,leczeniu w koncu zdecydowalismy sir na in vitro....zaczelismy robic potrzebne badania i bach....ciąża
ale od poczatku jestem na l4 ,biore leki , zastrzyki w brzuch i ... wierzę ze bedzie dobrze ...
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, ja wlasnie wrocilam od lekarza na nfz i jestem wściekła... gin powiedział ze tu maja taki lichy sprzęt ze on mi nawet dziecka nie zmierzy,nie mają dopplera...kurcze a koleżanki znajoma prowadziła tam ciążę i zawsze miala dziecko zmierzone, tętno itd....gościu chciał sobie ewidentnie naciągnąć klietnow do prywatnej poradni w której on pracuje... na prenatalne tez mnie tam kierował.
kurcze..poszłam tam,bo chcialam sie upewnic ze z dzieckiem wszystko dobrze i zapytac co jeszcze moge poradzic na te moje wymioty- to dostalam recepte na czopki torecan i tyle.
Najgorsze ze dałam sobie pobrac cytologie (mialam robioną rok temu w maju) no i powiedział ze moge troche po tym plamić i mam sie nie przejmować... a ja własnie przeczytalam ze cytologie powinno sie robic w I i w III trymestrze a nie w II... teraz boje sie o dziecko...czy aby to badanie nie zaszkodziło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 14:54
-
Ja czuję się dobrze i chodzę do pracy, a szefowa drży żebym nie poszła na zwolnienie, bo i tak jest masa roboty po koleżance, która odeszła 2 miesiące temu z pracy, a jakby jeszcze moja działka została do robienia przez innych to ogólnie masakra by była
Ale jak mam zbyt intensywny dzień to potem to odczuwam, więc staram się nie przemęczać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 14:56