WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnia nie o Gdyni, ja w Rzgowie koło Łodzi :) To Ty tak samo (z wiekiem) jak Ania.g :) A rodzisz też w Gamecie?

Appee ja jak zobaczyłam szpitale w moim miasteczku to stwierdziłam że na poród pojadę do Łodzi. Myślałam o CZMP ale o Madurowiczu słyszałam dobre opinie.
    W końcu trafiłam do Gamety i tam już zostałam :) Nie znam niestety nikogo, kto tam rodził i nie wiem jak to wygląda, dlatego tak wypytuję wszystkie Łodzianki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wam fajnie, że możecie szpital wybrać.. ja bym chciała we Wrocławiu na Kamieńskiego rodzić, ale jedyne co mi zostanie to najbliższy szpital, nawet nie łudzę się, że do innego (30 km) dojade :P

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    ale wam fajnie, że możecie szpital wybrać.. ja bym chciała we Wrocławiu na Kamieńskiego rodzić, ale jedyne co mi zostanie to najbliższy szpital, nawet nie łudzę się, że do innego (30 km) dojade :P
    Ja też będę miała ze 30/35 km. Ale to będzie planowe cc więc jeśli nic się nie wydarzy wcześniej to spokojnie dojadę.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    No co Ty. Ja najbliższe mam tak masakryczne że nie ma opcji żebym tam wylądowała. Do Gamety mam 38km i choćby się waliło i paliło jadę właśnie tam :D

• Cynnia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja rodzę tu gdzie mieszkam, w Norwegii, a Gameta z Gdyni to klinika niepłodności nie wiem czy tam sie rodzi. Najlepszy lekarz jakiego spotkałam tam pracuje:)

zem3sg18fbglipi0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No co Ty. Ja najbliższe mam tak masakryczne że nie ma opcji żebym tam wylądowała. Do Gamety mam 38km i choćby się waliło i paliło jadę właśnie tam :D
    ja już przy córce planowałam na Wrocław jechać, ale tak się rozwinęło, że pojechałam do najbliższego (12km) i na porodówkę wpadłam z 10 cm rozwarciem, byłam tam 12 minut :D także nawet nie kombinuje przy tym hehe

Anuśka lubi tę wiadomość

• Maximka Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny. :)

0d1yskjo95st4xfh.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna raz jeszcze gratuluję córeczki <3

appe jak najbardziej proszę sie dopisywać :)

maximka mnie teżpobolewa, no ale wszystko się rozciąga więc to normalne

Giannaa lubi tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Hikaru Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest dzisiaj milion stopni...

5d5226c818.png

<3 Leon <3 05.02.2016 4730g/62cm <3
  • Hikaru Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika_89 wrote:
    Gianna raz jeszcze gratuluję córeczki <3

appe jak najbardziej proszę sie dopisywać :)

maximka mnie teżpobolewa, no ale wszystko się rozciąga więc to normalne

Monika właśnie zauważyłam że jesteśmy na tym samym etapie :)

monika_89 lubi tę wiadomość

5d5226c818.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hikaru u mnie w sobotę bedzie 37 stopni, a jeszcze w ten weekend dostałam telefon czy moge przyjść dodatkowo w sobotę do pracy... Masakra, w te upały rzeczywiście cieżko wytrzymać.

• agacia Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was :)

Troszkę podczytuję forum i postanowiłam dołączyć do was :) Termin mam na 30 stycznia wg lekarza, a wg OM na 28 :)

vincaminor, Maximka, Hikaru, Pola_x, Martii, ewka315, bacha8709, anulka557, Szi, Liskova, mimi87, lucy1983, Carmen1724, Beatrice lubią tę wiadomość

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Agacia :) Jesteś bliska mojego TP :P Ja mam na 29 :P

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Witaj Agacia :) Jesteś bliska mojego TP :P Ja mam na 29 :P
    Masz termin w moją piątą rocznicę ślubu :D :D

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • Pola_x Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agacia wrote:

Troszkę podczytuję forum i postanowiłam dołączyć do was :) Termin mam na 30 stycznia wg lekarza, a wg OM na 28 :)

witamy ;)

km5sio4phkxiw92p.png
  • Hikaru Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agacia wrote:

Witaj :)

U mnie jest raz 26, raz 31 a raz 28 stycznia :) Może na najbliższej wizycie się dowiem za tydzień.
    Idę właśnie na aktywne 9 miesięcy a później może na małe zakupy bo mnie mój M wkurzył i muszę się odstresować :)

5d5226c818.png

• Maximka Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leże i leże. Po bokach pobolewa, czasem spina w dole brzucha. Echhhh,zeby tylko bylo wszystko dobrze. Wszystkie z nas tego chca i na pewno kazda jest przewrażliwiona :P Ja 1wsza ciaze stracilam, potem po badaniach,leczeniu w koncu zdecydowalismy sir na in vitro....zaczelismy robic potrzebne badania i bach....ciąża :) ale od poczatku jestem na l4 ,biore leki , zastrzyki w brzuch i ... wierzę ze bedzie dobrze ... ;)

0d1yskjo95st4xfh.png
  • Maximka Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hikaru o taaaak nie ma to jak zakupy :D

0d1yskjo95st4xfh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, ja wlasnie wrocilam od lekarza na nfz i jestem wściekła... gin powiedział ze tu maja taki lichy sprzęt ze on mi nawet dziecka nie zmierzy,nie mają dopplera...kurcze a koleżanki znajoma prowadziła tam ciążę i zawsze miala dziecko zmierzone, tętno itd....gościu chciał sobie ewidentnie naciągnąć klietnow do prywatnej poradni w której on pracuje... na prenatalne tez mnie tam kierował.

kurcze..poszłam tam,bo chcialam sie upewnic ze z dzieckiem wszystko dobrze i zapytac co jeszcze moge poradzic na te moje wymioty- to dostalam recepte na czopki torecan i tyle.

Najgorsze ze dałam sobie pobrac cytologie (mialam robioną rok temu w maju) no i powiedział ze moge troche po tym plamić i mam sie nie przejmować... a ja własnie przeczytalam ze cytologie powinno sie robic w I i w III trymestrze a nie w II... teraz boje sie o dziecko...czy aby to badanie nie zaszkodziło :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 14:54

• agacia Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję się dobrze i chodzę do pracy, a szefowa drży żebym nie poszła na zwolnienie, bo i tak jest masa roboty po koleżance, która odeszła 2 miesiące temu z pracy, a jakby jeszcze moja działka została do robienia przez innych to ogólnie masakra by była :)

Ale jak mam zbyt intensywny dzień to potem to odczuwam, więc staram się nie przemęczać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 14:56

‹‹ 657 658 659 660 661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ