Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej dziołchy, wkleiłam wam mój własny brzuchol, a was to nawet nie obeszło, że się uzewnętrzniam
Parafina jest zła i koniec i kropka. Nie należy się nad tym zastanawiać.
Ma tyle właściwości co ropa. Dobra jest tylko w niektórych przypadkach. Nie dla nas... -
Viki wrote:Ej dziołchy, wkleiłam wam mój własny brzuchol, a was to nawet nie obeszło, że się uzewnętrzniam
Parafina jest zła i koniec i kropka. Nie należy się nad tym zastanawiać.
Ma tyle właściwości co ropa. Dobra jest tylko w niektórych przypadkach. Nie dla nas...
Viki masz bardzo piękny brzuszek no i w końcu coś widać bo jeszcze nie dawno pisałaś, że nic -
Giannaa wrote:Dzisiaj się załamałam ...poszłam w końcu kupić większy stanik... z D na E... mój mąż założył sobie jedną miseczkę na głowę i śmiał się, że ma czapkę... Ubawiony stwierdził, że może mi chodzić do sklepu kupować staniki bo wie jak je mierzyć
Ja już nie chcę, żeby one rosły
haha
Witam nową styczniówkę -
Ej nareszcie coś mi wyszło to biegnę do was w podskokach, że mam!
Mam swój wyczekany brzuchol!
Jak się komuś pochwale, zę jestem w ciąży to oni do mnie: nie za wcześnie tak mówisz wszystkim. Nosz kuźwa mać wypinam się jak mogę a oni że ja na 5 tydzień wyglądam a nie na 5 miesiąc.
A tu nagle wyskoczył:)Hehe -
Viki wrote:Jeeeeee! A viki ma brzuch.
Witam nowe dziewczyny. Oby było tu jak najwięcej ruchu.
Trochę tych stron już nabazgrałyśmy. Z tego można napisać poradnik.
Ej jak to nie obeszło ja go skomentowałam na poprzedniej stronieW sensie brzucholka skomentowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:25
-
Viki wrote:Dziękuję Anuśka.
Jestem podekscytowana, bo ten weekend był przełomowy i ruchy poczułam i brzuszek się zaokrąglił.
Kurde jutro do pracy... Czemu weekendy są takie krótkie.
No ja też w zeszłym tygodniu pierwszy raz poczułam ruchyNiesamowite uczucie
No co Ty, do pracy? Nie idziesz na L4? -
Nie, pracuje do porodu. Jestem potrzebna i z tego co wiem niezastąpiona na rynku pracy:)
Czasem dobrze a czasem źle. A że ciąża zagrożona nie jest to muszę zapierniczać do pracy.
Może w grudniu wezmę kompa z pracy i zrobię sobie home office. -
Martii no właśnie. Mi się też ogromny wydaje.
Nawet mój własny mąż zauważył. Jak leże to taka twarda kulka wystaje do góry. Normalnie aż do pępka prawie.
Pewnie dla dziewczyn w 2 ciąży to normalne, ale dla mnie wszystko jest takie nowe.
Martii lubi tę wiadomość
-
Chyba czas na dzisiaj się pożegnać
Jutro mam USG o 8:30 ...ale muszę z mężem wstać po 5 i pojechać do pracy bo USG mam w mieście gdzie on pracuje a samochód mamy jedenTo będzie nasza pierwsza wizyta w Norwegii stresuje się ale i jestem podekscytowana, może dowiem się jakiej płci jest dzidziuś i już będę mogła kompletować wyprawkę
Martii, Liskova, ewka315 lubią tę wiadomość
-
Viki wrote:Martii no właśnie. Mi się też ogromny wydaje.
Nawet mój własny mąż zauważył. Jak leże to taka twarda kulka wystaje do góry. Normalnie aż do pępka prawie.
Pewnie dla dziewczyn w 2 ciąży to normalne, ale dla mnie wszystko jest takie nowe.
Ja jestem w drugiej ciąży ale po 12latach to tak jakby pierwszaTylko to brzuszysko mam takie ogromne że jak mówię ludziom że to 5 miesiąc to im się takie dziwnie wielkie oczy robią
Jutro na spokojnie cyknę fotkę to Wam wrzucę
-
Anuśka wrote:Ja jestem w drugiej ciąży ale po 12latach to tak jakby pierwsza
Tylko to brzuszysko mam takie ogromne że jak mówię ludziom że to 5 miesiąc to im się takie dziwnie wielkie oczy robią
Jutro na spokojnie cyknę fotkę to Wam wrzucę
Delikatne ruchy czuję od kilu dni, najczęściej wieczorem i nad ranem. Pewnie pomyślicie że bzdury plotę ale nie da się tego pomylić z czymś innymMatka fantastycznej 4 -
Cynnia wrote:Dziewczyny a ja sobie kupiłam biooil czy któraś z Was używała? Dzis sie nim wypaćkalam po raz pierwszy i nawet ładnie pachnie i niezle sie wchłania.
Ja mam termin na 7 stycznia wg ostatniej mies a z usg wyszło mi na 5. Ciekawe jak mi wyjdzie na połówkowym, ide 12 sier.
Z tym, ze jak wiem dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia to był 13 kwiec. Wiecie moze jak wyliczyć termin porodu?
ja tym się smaruje ale dla mnie on śmierdzi ale mus to mus puki co żądnego rozstępa nie mamsynuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś