Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania mnie też z niedowierzaniem pytają czy jestem pewna że tylko jedno jestania.g wrote:A co ja mam powiedzieć jak jestem w 4 a wyglądam na 6. Niektórzy pytają czy to bliźniaki...
Delikatne ruchy czuję od kilu dni, najczęściej wieczorem i nad ranem. Pewnie pomyślicie że bzdury plotę ale nie da się tego pomylić z czymś innym

Gianna trzymam kciuki za to żebyś płeć poznała
-
Wiecie co, nie zastanawiałam sie nawet nad ta parafina, tzn. wiedziałam, ze jest "zła", bo pochodna ropy naftowej, ale jskos nie unikałam. Tyle, ze mi po ciazy wylazł AZS;(
Btw, a wiecie, ze w niektórych szkołach rodzenia uczą, zeby stosować dla niemowlat parafinę i mojej koleżance pediatra kazała na ciemieniuche...
Mój brzuchol to pojawia sie, to znika (mógłby sie zdecydować
) o cyckach to nie wspomnę, bolą i pełne sa, oj bedzie miało moje dziecię co jeść
-
Giannaa wrote:Chyba czas na dzisiaj się pożegnać

Jutro mam USG o 8:30 ...ale muszę z mężem wstać po 5 i pojechać do pracy bo USG mam w mieście gdzie on pracuje a samochód mamy jeden
To będzie nasza pierwsza wizyta w Norwegii stresuje się ale i jestem podekscytowana, może dowiem się jakiej płci jest dzidziuś i już będę mogła kompletować wyprawkę

powodzenia na badaniach ja swoje mam 12 i już nie mogę się doczekać
Liskova lubi tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia

nasz Bartuś

-
Jak obiecałam wrzucam swoje brzuszysko. Żebyście się nie śmiały wrzucam poranne bo wieczorem jest za duże i klisza by pękła

Gumisia, JATA, mimi87, Summerka, anulka557, Felicity, ania.g, Liskova, Pola_x, Szi, vincaminor, Nessa, monika_89, Hikaru, ewka315, Giannaa, 100krotka:), menka, lucy1983, Paulix, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
No właśnie polecają i wciskają próbki w szpitalach. A to wszystko niestety sprawka firm farmaceutycznychSummerka wrote:Wiecie co, nie zastanawiałam sie nawet nad ta parafina, tzn. wiedziałam, ze jest "zła", bo pochodna ropy naftowej, ale jskos nie unikałam. Tyle, ze mi po ciazy wylazł AZS;(
Btw, a wiecie, ze w niektórych szkołach rodzenia uczą, zeby stosować dla niemowlat parafinę i mojej koleżance pediatra kazała na ciemieniuche...
Mój brzuchol to pojawia sie, to znika (mógłby sie zdecydować
) o cyckach to nie wspomnę, bolą i pełne sa, oj bedzie miało moje dziecię co jeść
-
Anuśka wrote:
o wow jaki piękny brzuszek zazdroszczę mój przy twoim to pryszcz ;p
Anuśka lubi tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia

nasz Bartuś

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Anuska - piękny bebolek;) a czujesz juz ruchy?
Kurde, u mnie nadal cisza, chyba pójdę na jakieś kontrolne usg...
Czuję czuję
A ostatnio wieczorem nawet małż poczuł, tak się dzidziolek rozpychał
Już nawet jak zbyt długo nie czuję ruchów to zaczynam się martwić... Ehhh cały czas się człowiek o coś martwi 
Jata zgadzam się z Tobą w kwestii tych firm farmaceutycznych. Wciskają co się da żeby tylko zarobić dlatego trzeba duuużo samemu czytać i sprawdzać, żeby nie dać się nabić w butelkę.
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale fajnieanulka557 wrote:ja dwójkę w domu i trzecie w drodze
ale stosunkowo małą różnicę mam, bo synek ma 6 lat, a córa 3.5 

W zeszłym roku też miałam trzecie w drodze... Najlepsze jest to że tyle czasu staraliśmy się o drugie i trzecie a tu nagle bez żadnych starań...
Dla mnie to będzie nowość mieć dzieci z taką małą różnicą wieku. Trochę boję się tego armagedonu w styczniu. I mam zagwozdkę, bo muszę szukać podwójnego wózka.Matka fantastycznej 4
-
Gianna, albo internety albo stacjonarnie, w Krakowie mamy dużo sklepów w których można coś kupić

Chociażby polska Ava, która jest tania, a ma ogromny wybór.
70H wcale nie wydaje się aż tak duże
Bo właśnie pod biustem mam nieduży obwód.
Viki, jaki zgrabny brzusio
Też ubolewam nad krókimi weekendami
Zwłaszcza, że w sobotę wstałam o 7, siedziałam 6h na szkoleniu, potem szybko do domu, obiad i pojechaliśmy na grilla do znajomych, wróciliśmy o 1:30 więc w niedzielę wstaliśmy o 12, trzeba było posprzątać, bo w sobotę nic nie ogarnęliśmy.
Jedynie co, to wczoraj wybraliśmy się na lody, spacer, posiedzieliśmy na Plantach i było milo.
A dzisiaj z rana skoczylam na morfologię, bo ostatnio zawroty głowy bardzo dają w kość
A idę dziś do gina, więc niech zerknie na to.
Anuśka, ale brzusio!
Kurczę, nieodmiennie mnie zdumiewa jak to jest, że kobiety na tym samym / podobnym etapie ciąży mogą mieć tak skrajnie różne brzuszki, od praktycznie niewidocznego do bardzo zaawansowanego
Gianna, ja też mam nadzieję, że płeć dziś poznamy!