Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:A co ja mam powiedzieć jak jestem w 4 a wyglądam na 6. Niektórzy pytają czy to bliźniaki...
Delikatne ruchy czuję od kilu dni, najczęściej wieczorem i nad ranem. Pewnie pomyślicie że bzdury plotę ale nie da się tego pomylić z czymś innym
Gianna trzymam kciuki za to żebyś płeć poznała -
Wiecie co, nie zastanawiałam sie nawet nad ta parafina, tzn. wiedziałam, ze jest "zła", bo pochodna ropy naftowej, ale jskos nie unikałam. Tyle, ze mi po ciazy wylazł AZS;(
Btw, a wiecie, ze w niektórych szkołach rodzenia uczą, zeby stosować dla niemowlat parafinę i mojej koleżance pediatra kazała na ciemieniuche...
Mój brzuchol to pojawia sie, to znika (mógłby sie zdecydować) o cyckach to nie wspomnę, bolą i pełne sa, oj bedzie miało moje dziecię co jeść
-
Giannaa wrote:Chyba czas na dzisiaj się pożegnać
Jutro mam USG o 8:30 ...ale muszę z mężem wstać po 5 i pojechać do pracy bo USG mam w mieście gdzie on pracuje a samochód mamy jedenTo będzie nasza pierwsza wizyta w Norwegii stresuje się ale i jestem podekscytowana, może dowiem się jakiej płci jest dzidziuś i już będę mogła kompletować wyprawkę
powodzenia na badaniach ja swoje mam 12 i już nie mogę się doczekaćLiskova lubi tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Jak obiecałam wrzucam swoje brzuszysko. Żebyście się nie śmiały wrzucam poranne bo wieczorem jest za duże i klisza by pękła
Gumisia, JATA, mimi87, Summerka, anulka557, Felicity, ania.g, Liskova, Pola_x, Szi, vincaminor, Nessa, monika_89, Hikaru, ewka315, Giannaa, 100krotka:), menka, lucy1983, Paulix, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Wiecie co, nie zastanawiałam sie nawet nad ta parafina, tzn. wiedziałam, ze jest "zła", bo pochodna ropy naftowej, ale jskos nie unikałam. Tyle, ze mi po ciazy wylazł AZS;(
Btw, a wiecie, ze w niektórych szkołach rodzenia uczą, zeby stosować dla niemowlat parafinę i mojej koleżance pediatra kazała na ciemieniuche...
Mój brzuchol to pojawia sie, to znika (mógłby sie zdecydować) o cyckach to nie wspomnę, bolą i pełne sa, oj bedzie miało moje dziecię co jeść
-
Anuśka wrote:
o wow jaki piękny brzuszek zazdroszczę mój przy twoim to pryszcz ;pAnuśka lubi tę wiadomość
synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Anuska - piękny bebolek;) a czujesz juz ruchy?
Kurde, u mnie nadal cisza, chyba pójdę na jakieś kontrolne usg...
Czuję czujęA ostatnio wieczorem nawet małż poczuł, tak się dzidziolek rozpychał
Już nawet jak zbyt długo nie czuję ruchów to zaczynam się martwić... Ehhh cały czas się człowiek o coś martwi
Jata zgadzam się z Tobą w kwestii tych firm farmaceutycznych. Wciskają co się da żeby tylko zarobić dlatego trzeba duuużo samemu czytać i sprawdzać, żeby nie dać się nabić w butelkę.Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:ja dwójkę w domu i trzecie w drodze
ale stosunkowo małą różnicę mam, bo synek ma 6 lat, a córa 3.5
W zeszłym roku też miałam trzecie w drodze... Najlepsze jest to że tyle czasu staraliśmy się o drugie i trzecie a tu nagle bez żadnych starań...
Dla mnie to będzie nowość mieć dzieci z taką małą różnicą wieku. Trochę boję się tego armagedonu w styczniu. I mam zagwozdkę, bo muszę szukać podwójnego wózka.Matka fantastycznej 4 -
Gianna, albo internety albo stacjonarnie, w Krakowie mamy dużo sklepów w których można coś kupić
Chociażby polska Ava, która jest tania, a ma ogromny wybór.
70H wcale nie wydaje się aż tak dużeBo właśnie pod biustem mam nieduży obwód.
Viki, jaki zgrabny brzusio
Też ubolewam nad krókimi weekendamiZwłaszcza, że w sobotę wstałam o 7, siedziałam 6h na szkoleniu, potem szybko do domu, obiad i pojechaliśmy na grilla do znajomych, wróciliśmy o 1:30 więc w niedzielę wstaliśmy o 12, trzeba było posprzątać, bo w sobotę nic nie ogarnęliśmy.
Jedynie co, to wczoraj wybraliśmy się na lody, spacer, posiedzieliśmy na Plantach i było milo.
A dzisiaj z rana skoczylam na morfologię, bo ostatnio zawroty głowy bardzo dają w kośćA idę dziś do gina, więc niech zerknie na to.
Anuśka, ale brzusio!
Kurczę, nieodmiennie mnie zdumiewa jak to jest, że kobiety na tym samym / podobnym etapie ciąży mogą mieć tak skrajnie różne brzuszki, od praktycznie niewidocznego do bardzo zaawansowanego
Gianna, ja też mam nadzieję, że płeć dziś poznamy!