X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chciałam pochwalić Wam się moim brzuszkiem, który ostatnio duuuuużo urósł :D 16 tydzień i 6 dzień
    01375d0f9485b291m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 17:31

Ducha, Gumisia, anulka557, Pola_x, Aprilia, ewka315, Liskova, mimi87, Beatrice lubią tę wiadomość

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • Ducha Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini Mouse masz rację ale nie wiem dlaczego tak jest cały czas wydawało mi się że prywatnie czy na NFZ będę mogła być z partnerem a tu jak widać jest inaczej i to przykre że jak się zapłaci to inaczej traktują człowieka. Jeszcze porozmawiam w czwartek może nie mógł być ze mną dlatego że byłam u innej gin bo moja była na urlopie.

f2w3yx8dfionc3t0.png
  • Martii Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzuchol Mini Mouse!
    Ale z ciebie sexi mamuśka ;)

Mini Mouse lubi tę wiadomość

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ducha wrote:
    Dziękuje Wam dziewczyny za odpowiedzi.

Mini Mouse tylko pozazdrościć że twój mężczyzna może być na wizytach u ginekologa ja chciałam 17.07 wejść z moim ale pani pielęgniarka do której wchodzi się na początku uważała że pani ginekolog nie życzy sobie partnerów, może dlatego że moja gin była na urlopie i byłam raz u innej albo dlatego że chodzę na NFZ ... :( Ale w czwartek mam zamiar zapytać mojej gin czy choć raz mogę przyjść z partnerem bo bardzo by chciał
    Ja zawsze wchodzę z mężem. Mój ginekolog nie widzi ni przeciwko. :)

Mini Mouse, Ducha, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ducha wrote:
    Mini Mouse masz rację ale nie wiem dlaczego tak jest cały czas wydawało mi się że prywatnie czy na NFZ będę mogła być z partnerem a tu jak widać jest inaczej i to przykre że jak się zapłaci to inaczej traktują człowieka. Jeszcze porozmawiam w czwartek może nie mógł być ze mną dlatego że byłam u innej gin bo moja była na urlopie.

Porozmawiaj! Powinna się zgodzić :) trzymam kciuki!! PS. Ja też mam wizytę w czwartek ;)

Ducha lubi tę wiadomość

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini Mouse śliczny brzuszek. :)

Mini Mouse lubi tę wiadomość

• Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny!! ;) <3

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • Martii Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze wszystkie fotografują brzuchy. Chyba w końcu sama strzele sobie sesje

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • Ducha Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini Mouse o to super to idziemy razem na wizytę hehe

f2w3yx8dfionc3t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też w czwartek idę :D ale samo usg :)

mini mouse piękny brzuszek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mini Mouse wrote:
    Dziewczyny, chciałam pochwalić Wam się moim brzuszkiem, który ostatnio duuuuużo urósł :D 16 tydzień i 6 dzień
    15dd85af7d93a4b5med.jpg

Kurde u mnie się nie wyświetla nic, a po skopiowaniu linku wyskakuje mi główna strona.

• Ducha Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 oo to jest nas więcej ;D ja dopiero przed 16 więc będę pół dnia myśleć hehe .. ale może już poznam płeć

f2w3yx8dfionc3t0.png
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.Pisałam wczoraj na facebooku,że miałam małą stłuczkę, byłam zmuszona do gwałtownego hamowania. Wieczorem zaczęłam odczuwać ból brzucha i miałam bardzo wysokie ciśnienie. Pojechałam na pogotowie, bo musiałam sprawdzić czy z dzieckiem wszystko ok i zatrzymali mnie na obserwację. Na usg wszystko ok nic się nie stało ale szpikują mnie jakimiś kroplówkami. Ciśnienie już mam w normie ale nie chcą mnie puścić do domu. Mój gin do którego chodzę stwierdził, że skoro już tu jestem to załatwi mi konsultację w sprawie mojego żylaka i puchnącej nogi. Wygląda na to, że sobie tu poleżę. Mam kiepski internet, który się buntuję i nie mogę napisać na facebooku.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ducha wrote:
    anulka557 oo to jest nas więcej ;D ja dopiero przed 16 więc będę pół dnia myśleć hehe .. ale może już poznam płeć
    ja mam 14.30 ale nie wiem kiedy wlezę, bo w sumie zapisał, a raczej wcisnął mnie przed kolejką :) ale już od 14 bede tam czatować :D ja na to usg specjalnie się umówiłam, żeby płeć poznać :D

Ducha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia1985 wrote:
    Hej dziewczynki.Pisałam wczoraj na facebooku,że miałam małą stłuczkę, byłam zmuszona do gwałtownego hamowania. Wieczorem zaczęłam odczuwać ból brzucha i miałam bardzo wysokie ciśnienie. Pojechałam na pogotowie, bo musiałam sprawdzić czy z dzieckiem wszystko ok i zatrzymali mnie na obserwację. Na usg wszystko ok nic się nie stało ale szpikują mnie jakimiś kroplówkami. Ciśnienie już mam w normie ale nie chcą mnie puścić do domu. Mój gin do którego chodzę stwierdził, że skoro już tu jestem to załatwi mi konsultację w sprawie mojego żylaka i puchnącej nogi. Wygląda na to, że sobie tu poleżę. Mam kiepski internet, który się buntuję i nie mogę napisać na facebooku.
    kurcze.. dobrze, że z dzieckiem ok wszystko.. no ale jak już jesteś to załatw wszystko co się da. zdrówka!

• asia1985 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka, która mnie przyjmowała powiedziała, że ten ból to z nerwów, bo na usg nic nie wyszło, dziecko się ruszało, serduszko biło. Ale mówi, że dobrze, że przyjechałam, bo lepiej dmuchać na zimne niż później żałować. Ogólnie to lekarze zachowali się wzorowo, nie potraktowali mnie jak panikare.

anulka557, ania.g lubią tę wiadomość

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • Ducha Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas non stop wciskają w kolejkę nawet spotkałam się już dwa razy z tym że 2 kobiety na tą samą godzinę były zarejestrowane. Ja mam przeczucie że noszę chłopczyka ;D

f2w3yx8dfionc3t0.png
  • Martii Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia1985 wrote:

Bidulka. Szybkiego powrotu do domu.

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • asia1985 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam nadzieję, że mnie jutro puszczą, bo mi welfron wyjęli a pielegniarka mówi, że od jutra będę brać tabletki. To już nie wiem kiedy do domu pójdę.

dqpr3e5eeq6ee7zd.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia eh jakbyś miała mało przygód. Dobrze, że z dzidziolem wszystko dobrze, to najważniejsze

Mini mouse ja tez nie widzę fotki

‹‹ 673 674 675 676 677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ