Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:no tak stała praktyka, ale to mi sam ordynator szpitala zaproponował, bo u niego robię, to spierać się nie będę
pacjentki chyba od 15 ma mieć
Teraz słyszałam że jest plaga ciąż i muszą wciskać bo miejsc nie ma tyle ludzi chodzi na wizyty
-
O widzę jeszcze wątek olejków to może znacie jakieś dobre produkty na cellulit bo do tej pory nie miałam a teraz na udzie zauważyłam że coś zaczyna się niedobrego dziać w tym kierunku, zaczęłam więcej wychodzić i wgl ograniczyć niektóre produkty zakupiłam coś z avonu ale nie pomaga ;(
-
Bgabaga- możesz kupić rafinowane, wtedy pozbawione są zapachu, ale również części wartości odżywczych i tylko niestety natłuszczają. Organiczne pachą pięknie kokosem a masło kakaowe czekoladą
Wtedy jest nierafinowane.
Polecam nierafinowany olej ze słodkich migdałów, zapach jest prawie niewyczuwalny.
Albo olej inca inchi0 one jest drogi, ale najmocniejszy tak naprawdę. Ma mocne działanie na kalogen i elastynę.
A na powstałe roztępy i blizny polecam olej tamanu- ale wali knorem jak oszalały.Ale faktycznie rozstępy znikają.
Ostatecznie sama oliwa z oliwek też będzie dobra:) Kupicie sobie olejki eteryczne i do takich olejków dodajcie i będzie git.
Tak naprawdę ważne żeby natłuszczać czymś zdrowym i jak najczęściej. Skóra będzie mocno nawilżona i to sprawi, że lepiej się rozciągnie i szybciej wróci do siebie. Skóra sucha od wewnątrz i zewnątrz pęka bardzo szybko. -
Ducha na cellulit masaż i peeling. Nic bardziej nie pomoże też niż przysiady. Im więcej ruchu tym lepiej. testy robione na samych kremach dają tyle co nic. Nawet jak się da do takiego maximum substancji antycellulitowych- to nie ma cudu. Nic tego nie zmieni...
W laboratorium mieliśmy taki cel. Stworzyć produkt faktycznie antycellulitowy. O Boże ile on kosztował w produkcji! Masakra. A po testach wychodziło jedne wielkie gówno.
Jak się nie ruszy dupy to będzie cellulit.Ducha, Giannaa, Liskova, lucy1983, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
Mordeczka to jest olej. ma zieloną silikonową postać. Nieprzyjemny. Ale najskuteczniejszy. Stosowany punktowo.
Jata sprawdź sobie czy twój olej jest nierafinowany. Prawdziwy olej kokosowy pachnie. Rafinowane nie.Wiadomo który lepszy. Chyba, że Ci odpowiada. -
Viki wrote:Mordeczka to jest olej. ma zieloną silikonową postać. Nieprzyjemny. Ale najskuteczniejszy. Stosowany punktowo.
Jata sprawdź sobie czy twój olej jest nierafinowany. Prawdziwy olej kokosowy pachnie. Rafinowane nie.Wiadomo który lepszy. Chyba, że Ci odpowiada.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-tamanol.html
Tu więcej na ten temat.
Najlepiej byłoby smarować się mieszanką: kokosu nierafinowanego z masłem kakaowym, masłem shea, olejem ze słodkich migdałów, olejem inca inchi. No i z witaminą E.
A na zmiany olej tamanu.
To byłoby nie do przebicia:)Liskova lubi tę wiadomość