Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bacha8709 wrote:Dziewczyny czy wy nadal nic nie tyjecie?
Waga cały czas stoi, aż boje się czy to na pewno nie zaszkodzi dziecku.
Ale nie głodzę się, jem normalnie i pije dużo wody.
Wczoraj bolał mnie cały dzień dół brzucha jak przed @.
Czyżby macica się aż tak powiększała ze bolał cały dzien? Nigdy tak nie miałam, do tej pory pobolewał tylko czasami. Zmartwiłam się i nie wiem czy nie iść dziś do gin na 20.
U mnie waga 2 kg na plusie.Matka fantastycznej 4 -
bacha8709 wrote:Dziewczyny czy wy nadal nic nie tyjecie?
Waga cały czas stoi, aż boje się czy to na pewno nie zaszkodzi dziecku.
Ale nie głodzę się, jem normalnie i pije dużo wody.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Co do wizyt, to mój był ze mną na 2 wizytach i na prenatalnych. Okazało się, że na prenatalne niepotrzebnie jechał, bo trwały dosłownie 5 minut, no ale..
A z ciekawości, jak idziecie z mężem, to od razu wchodzicie razem, czy jak?
Bo ja wchodzę sama, chwila gadki z ginem, wywiad, badanie na fotelu i wołamy męża, a jak u Was?
Asia mam nadzieję, ze wszystko będzie ok!
Na drugi raz dziewczyny pamietajcie, nawet w razie niegroźnej stłuczki ZAWSZE proście o karetkę!
Chociażby dlatego, żeby potem nie jechać na SOR dopiero wieczorem, czekać w kolejce itp, tylko od razu żeby Was przebadali.
Ducha wrote:U nas non stop wciskają w kolejkę nawet spotkałam się już dwa razy z tym że 2 kobiety na tą samą godzinę były zarejestrowane. Ja mam przeczucie że noszę chłopczyka
U mojego gina chyba co 20 minut zapisują.
Pola, gratki córy
Jata, jak Twój kokosowy nie pachnie, to widocznie masz rafinowany. Ja mam nierafinowany i pachnie kokosem
Viki, a po tym tamanu to znikają białe rozstępy też, czy tylko czerwone bieleją?
Aa doczytałam, że wybielają.
Na ból głowy pijcie dużo wody, 2l dziennie to jest teraz MINIMUM, a w takie upały, to spokojnie 3l powinnyśmy pić.
Bacha, ja przytyłam na samym początku 3kg, a teraz nic. Nawet położna mnie ważyła w poniedziałek, to waga taka sama jak 29.06.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mnie bole głowy omijają z daleka za to od killu dni strasznie bolą mnie i swędzą mnie sutki a tu ani się podrapać ani je posmarować
Viki fajny wózek, ale ja tam jestm zakochana w expanderze
bacha spokojnie waga Ci jeszcze wystartuje. Jak sie nie głodzisz i nie chudniesz mocno to jest ok
liskova jak byłam z mężem u mojego gin to najpier wywiad, badnie, na koniec usg i wtedy prosiłam męża do gabinetu -
Cześć dziewczęta. Mnie ból głowy atakował wczoraj, bo mi rodzinka ciśnienie podniosła.
A dzisiaj była na wizycie na NFZ. Zapisałam się zaraz jak dowiedziałam się o ciąży czyli koło 28 maja i dopiero na dziś była kolejka
Pani była zdziwiona, że nastąpił cud i zaszłam w ciążę i że już taka duża. Miła była - wg niej rewelacyjnie, tylko mały za mały o 3 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBagabaga wrote:Cześć dziewczęta. Mnie ból głowy atakował wczoraj, bo mi rodzinka ciśnienie podniosła.
A dzisiaj była na wizycie na NFZ. Zapisałam się zaraz jak dowiedziałam się o ciąży czyli koło 28 maja i dopiero na dziś była kolejka
Pani była zdziwiona, że nastąpił cud i zaszłam w ciążę i że już taka duża. Miła była - wg niej rewelacyjnie, tylko mały za mały o 3 dni. -
Dzięki za słowa pocieszenia. Wiecie jak to jest - chciałoby się mieć wszystko w punkt. Ale już się przyzwyczaiłam. Najważniejsze, że rozwija się OK.
A kolejka to absurd. Gdy się zapisywałam mogłabym być wcześniej przyjęta, ale musiałabym mieć karteczkę od doktorki, ze w ciąży jestem. No to ja do pani mówię, że właśnie po to chcę iść to stwierdzić. Ale to było błędne koło... -
Bagabaga, nie martw się, u mnie np. na jednym USG dzieć był 6 dni do tyłu, a na następnym 1 dzień do przodu.
Teraz jest idealnie wg OM, co tak naprawdę oznacza, że też jest do przodu, bo moje cykle nie były po 28 dni, a miały rozpiętość 31-46 dni, więc dzieć i tak na pewno jest młodszy, chociażby dlatego, że owulację miałam w 18 lub 24 dc dopiero.