Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki wrote:Mordeczka to jest olej. ma zieloną silikonową postać. Nieprzyjemny. Ale najskuteczniejszy. Stosowany punktowo.
Jata sprawdź sobie czy twój olej jest nierafinowany. Prawdziwy olej kokosowy pachnie. Rafinowane nie.Wiadomo który lepszy. Chyba, że Ci odpowiada.musze sprawdzić. Na szczęście nie jest duży wiec następny kupię juz dobry
-
Viki wrote:Monika- jak najbardziej. Tylko uprzedzam! Wali niemiłosiernie. Też temu wcześniej Ci o nim nie pisałam:)
Wiadomo to nie laser. Ale pomoże ładnie się zagoić i wybieli je;)
edit wlaśnie wyczaiłam że biochemia urody jest niedaleko mnieteraz już pal licho, ale wiem gdzie będę się zaopatrywać w składniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 19:55
-
Mordeczka- możesz jeśli nie zawiera w składzie wody. Jeśli zawiera dodatek takiej substancji może przyspieszyć psucie.
Jata sprawdź sobie. Rafinowany też może być ok. Ale nie jest tak odżywczy jak organiczny, nierafinowany.
Spoko pytajcie.Się przyda moja wiedza z pracy.
-
Viki wrote:Bgabaga- możesz kupić rafinowane, wtedy pozbawione są zapachu, ale również części wartości odżywczych i tylko niestety natłuszczają. Organiczne pachą pięknie kokosem a masło kakaowe czekoladą
Wtedy jest nierafinowane.
Polecam nierafinowany olej ze słodkich migdałów, zapach jest prawie niewyczuwalny.
Albo olej inca inchi0 one jest drogi, ale najmocniejszy tak naprawdę. Ma mocne działanie na kalogen i elastynę.
A na powstałe roztępy i blizny polecam olej tamanu- ale wali knorem jak oszalały.Ale faktycznie rozstępy znikają.
Ostatecznie sama oliwa z oliwek też będzie dobra:) Kupicie sobie olejki eteryczne i do takich olejków dodajcie i będzie git.
Tak naprawdę ważne żeby natłuszczać czymś zdrowym i jak najczęściej. Skóra będzie mocno nawilżona i to sprawi, że lepiej się rozciągnie i szybciej wróci do siebie. Skóra sucha od wewnątrz i zewnątrz pęka bardzo szybko.
Cześć dziewczyny!
Viki, nie obrazisz się, jak skopiuję Twój post na lipcówki? Niektóre dziewczyny walczą z rozstępami i ta wiedza może im się przydać.
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
nick nieaktualny
-
Jata, to smaruj się nim też dobry:)
http://triny.pl/olejki-do-wlosow/2084-olejek-kokosowy-nierafinowany-100-ml.html?gclid=CI3qh-mKkMcCFSfHtAodSq8FLg
Ten się wydaje spoko. Ale jak wpiszesz w google to więcej wyskoczy:)JATA lubi tę wiadomość
-
ania.g- te bóle II trymestru są straszne...
Ale powiem Ci, że mi już mija .Od 10 dni brak bólu:)
Gin mówił, że to tak do 17 tygodnia może męczyć.
Powiedział, że spokojnie 4 apapy dziennie można. Lepiej wziąć. Ból ponoć bardziej szkodzi dziecku niż apap. -
Wózek mam na oku, niestety jak to z podwójnymi bywa tani nie jest ale też nie najdroższy
http://www.sklep-tosia.eu/bob-sport-utility-stroller-dualie_p2601
Jest jeszcze sporo tańszy ale ma małe kółka a po tych dziurach u mnie to będzie masakra
http://www.krolestwodzieci.pl/wozki-dzieciece/9583-graco-wozek-stadium-duo-charcoal.html
Matka fantastycznej 4 -
Dziewczyny czy wy nadal nic nie tyjecie?
Waga cały czas stoi, aż boje się czy to na pewno nie zaszkodzi dziecku.
Ale nie głodzę się, jem normalnie i pije dużo wody.
Wczoraj bolał mnie cały dzień dół brzucha jak przed @.
Czyżby macica się aż tak powiększała ze bolał cały dzien? Nigdy tak nie miałam, do tej pory pobolewał tylko czasami. Zmartwiłam się i nie wiem czy nie iść dziś do gin na 20. -
Viki, mnie te bóle głowy męczą zanim jeszcze zrobiłam test ciążowy. Najczęściej pojawiają się przy upałach. Dużo piję wody i trzymam w ryzach ciśnienie. Paracetamol niestety nie pomaga. Nie pozostaje mi nic innego jak przeczekać.Matka fantastycznej 4